Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

9.2.2024

vieraskirjoitus:

Uudenkuun sekä ystävänpäivän tunnelmat

Lauantaina 10.2. kello 00:59 on Uusikuu vesimiehen merkissä. Auringon ja Kuun konjunktio on neliössä Uranukseen, joten vesimiehen energiat ovat erittäin aktiivisina. Kyseisessä merkissä ovat jo Merkurius sekä Pluto ja 13.2. sinne siirtyy myös Mars sekä 16.2. Venus.

"Tulevaisuus ei ole jokin paikka, johon olemme menossa, vaan paikka, jonka me luomme. Polkuja tulevaisuuteen ei löydetä, vaan ne tehdään." - John Schaar

Uudenkuun kartalla Auringon ja Kuun kolmiot Vestaan sekä Kuunlaskusolmulle muodostaa ilmamerkkien Suurkolmion. Kun mukaan otetaan Kuunnoususolmu sekä Khiron, siitä täydentyy Leija kuvio. Vestan palava liekki saa taivaan kuninkaalliset parrasvaloihin. Kuunlaskusolmu saa myös osuutensa valosta. Kannattaa katsoa tarkkaan millaisen työkalupakin se valaisee. Voit miettiä omia vahvuuksia ja toimintamalleja, joiden avulla olet selviytynyt vaikeista tilanteista. Mieti ovatko ne edelleen käytettävissä, vai tulisiko niitä muuntaa jollain tavoin paremmiksi? Meillä kaikilla on enemmän potentiaalia, kun uskommekaan ja usein se tulee yllättävissä tilanteissa esiin. Mitä tietoisempia olemme omista vahvuuksista ja heikkouksista, sitä paremmin voimme tunnistaa niiden välistä tasapainoa.

Merkuriuksen ja Pluton konjunktio alkaa pikkuhiljaa erkanemaan. Uudenkuun kartalla niiden välillä on 7 asteen etäisyys. Merkuriuksen ja Jupiterin välinen neliö on luonteeltaan vauhdikas. Uudet tuulet puhaltavat paikoin niin nopeasti, että voi olla vaikea pysyä ajatustensa perässä. On hyvä olla maltillinen lupausten ja suunnitelmien suhteen, koska saatamme innostuksen puuskissa luvata liikoja. Kaikkia ideoita ei tarvitse eikä voi toteuttaa kerrasta.

"Elämä on aina näyttäytynyt minulle kasvina, joka elää juurakkonsa varassa. Sen todellinen elämä on näkymättömässä, kätketyssä juurakossa. Se osa kasvia, joka on näkyvillä, kestää vain kesän. Se, minkä voi nähdä, on vain kukinto, joka kuihtuu pian. Juurakko jää." - C.G.Jung

Venus ja Mars ovat 6 asteen orbilla konjunktiossa kauriin merkissä. Venuksen kolmiot Uranukselle sekä perääntyvälle Junolle saavat aikaa maaelementtien Suurkolmion. Neptunus täydentää kuvion Leijaksi. Venuksen neliöt Kuunsolmuille sekä Khironille ei ole enää tarkimmillaan, mutta Venuksen ja Vestan välinen kvinkunssi sitä vastoin on. Arvomaailman ja sydämen palon välillä voi olla kitkaa. Kummankaan sanomaa ei tule ohittaa ja aika näyttää millainen cocktail niistä pääsee muodostumaan.

Ystävänpäivä vierähtää käyntiin erittäin intensiivisellä energialla. Venuksen, Marsin ja Pluton välinen konjunktio symboloi muodonmuutosta, jossa on alkukantaista voimaa. Mars ja Pluto ovat täynnä pysäyttämätöntä tahtotilaa. Sekstiili Pallakselle tuo mukanaan viisautta sekä kykyä katsoa elämänsuuntaviivoja lintuperspektiivistä käsin. Sekstiili Neptunukseen sitä vastoin lisää hyvää tahtoa, kaunosieluisuutta sekä herkkyyttä. Kuu on aktivoinut Kuunnoususolmun sekä Khironin tarkan konjunktion. Haavoittunut parantaja ja tietäjä ohjaa meidät uudenlaiseen tietoisuuteen kultaisella avaimellaan.

Ystävänpäivällä on syvät juuret. Jo muinaiset roomalaiset viettivät Valentinen päivää. Lupercalia oli juhla, jota vietettiin susimaisen Lupercus-jumalan kunniaksi. Alkujaan juhla oli puhdistusrituaali, mutta myöhemmin siihen liitettiin myös hedelmällisyysrituaalin piirteitä. Katolinen kirkko otti juhlapäivän itselleen ja muutti nimen Pyhän Valentinuksen päiväksi, Valentinus nimisen marttyyrin mukaan. Keisari Cladius II oli sitä mieltä, ettei nuoret miehet saaneet solmia avioliittoa, koska naimattomat miehet olivat parempia sotilaita. Piispa Valentinus rikkoi tämän kaavan vihkimällä pareja salaa. Kun hän jäi kiinni ja joutui vankilaan, hän rakastui vartijan tyttäreen. Valentinus mestattiin 14.2.269. Hän kirjoitti vartijan tyttärelle kirjeen päättäen sen sanoin; sinun Valentinesi. Vankeusaikana vaimot, jotka hän oli vihkinyt, toivat hänelle lahjoja vankilaan. Tästä on lähtenyt tämän rakastavaisten suojeluspyhimyksen lahjanantoperinne. Valentinen päivä on siis ystävän päivän lisäksi rakastavaisten päivä.

"Meidät kaikki on sidottu yhteen rakkauden sitein... Tiedemiehet sanovat, että ilman atomien välillä vallitsevaa kokoavaa voimaa maailma hajoaisi kappaleiksi, ja me lakkaisimme olemasta. Ja niin kuin jopa sokeassa materiassa on kokoava voima, on sellainen oltava myös elollisissa olennoissa. Tuo elollisten välinen kokoava voima on rakkaus." - Mahatma Gandhi

Kaunista Uudenkuun aikaa sekä ystävänpäivää!

Ystävällisin terveisin   
Johanna Vilén  
www.kuussajamaassa.com

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?  

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm)

Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.

Kiinalainen uusi vuosi käynnistyy! Valmistaudu Lohikäärmeen vuoteen + Haavisto & Stubb ☯️kartat

Hyvää Puu Lohikäärmeen vuotta kaikille!

Vuosi 2024 on astrologisesti merkittävä, sillä se tuo mukanaan muutoksia ja kasvun mahdollisuuksia. Keskustelimme Virpi Karjalaisen kanssa kiinalaisen astrologian syvemmistä merkityksistä ja siitä, miten voimme hyödyntää näitä energioita omassa elämässämme. Kuuntele jakso, jos olet valmis ottamaan kaiken irti tästä vuodesta! Sisältää myös Pekka Haaviston ja Alexander Stubbin kiinalaisen astrologian kartat!

Videolla kerrotun Bazi tulkinnan löydät täältä:
https://www.astro.fi/horoskooppi/bazi

Tarjous voimassa vain 16.2.2024 asti.

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle