Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

4.2.2024

Lohikäärmeen kynsissä

Oikein hyvää Runebergin päivää ja muutenkin äärimmäisen kevyesti ja puhtaasti virtaavaa luovuuden värähtelyä kaikille astrologian ystäville. Prehdyin sunnuntai-iltana hiukan tarkemmin 10.2. alkamassa olevaan Puu-Lohikäärmeen vuoteen, joka tuntuu jo kovasti hönkivän niskaani lukemieni tulkintojen perusteella. Ensimmäistä kertaa sain nyt luettavakseni aiempaa kattavamman kuvauksen Kiinalaisen horoskooppini neljästä eläimestä. Kokemus oli ja on edelleen järisyttävä.

TÄYDELLINEN LUKUPAKETTI ILMAISEKSI

Kiinalaisen astrologian asiantuntijamme Virpi Karjalainen on lahjoittanut meille astrolaisille poikkeuksellisen laajan ja perusteellisen näköalapaikan Lohikäärmeen vuoden vaikutuksista kaikkiin neljään päätekijään eli pilariin kartoillamme. Näitä ovat Vuoden eläin (Paikkani maailmassa), Kuukauden eläin (Työelämän kuviot ja elämäntehtäväni), Päivän eläin (Rakkauselämä ja parisuhdedynamiikka), Tunnin eläin (Salattu esoteerinen minä). Luonnekuvaus kaikista näistä neljästä pilarista löytyy BaZi tulkinnasta, joka kannattaa aivan ehdottomasti tilata, ellei Sinulla sitä vielä ole. Se on nyt hulppeassa tarjouksessa kiinalaisen uudenvuoden kunniaksi. Yhdistämällä tämän BaZi tulkintasi Lohikäärmeen vuoden opastukseen, huomaat päässeesi uusille hohtaville raiteille. Ainakin minulle kävi niin ja siksi uskallan suositella tämän tulkinnan hankkimista koko sydämestäni. Nyt on todellakin sen aika! (Katso lyhyt video, niin näet, miten homma toimii)

MIKÄ SITTEN ON ILMAISTA?

Tänä vuonna Virpi on laatinut vuositulkinnan kaikille neljälle pilarille Astro.fi sivustomme ilmaispalveluihin. Minun vuosieläimeni on Tuli Apina, kuukausi eläimeni Puu Hevonen, päiväeläimeni Vesi Kukko ja tuntieläimeni Tuli Käärme. Luin hiukan häkeltyneenä tulkinnan vuosieläimelleni Apinalle ja se upposi aivan täysillä omaan tunnelmaani tulevasta vuodesta. Hevosen tulkinnasta luin kuukauden eläimelle tehdyn osion eli mitä työkuvioissani näyttäisi olevan tapahtumassa. Hiukan nousi kylmä hiki pintaan, mutta toisaalta sain arvokasta tukea oman näkemykseni säilyttämiseksi. Vesi Kukon tulkinnasta luin päivä eläimelle tehdyn osion ja punastuin itsekseni muutamankin kerran. Oli siinä sen verran kursailematonta ihastumisten karusellia tiedossa. Käärmeen tulkinnan tuntipilari osiosta tuli vahvistus jatkaa henkisiä opintoja sellaiseen suuntaan, jota kaksi päivää sitten minulle tarjottiin, mutta en heti uskaltanut ottaa mahdollisuutta vastaan. Nyt tämän Käärmeen tulkinnan tuntieläimelle tehdyn osion luettuani vahvistin osallistumiseni elämäni toistaiseksi jännittävimmältä tuntuvalle matkalle henkien maailmaan.

Länsimaisen astrologian valossa tämä viikko käynnistyy aivan huikealla kollektiivisella tajunnan laajentumisella Merkuriuksen tehdessä yhtymää Plutolle niin uskomattoman sopivasti Runebergin päivänä. Nyt on vaan annettava ajatuksen ja ideoiden lentää ihan satasella suuntaan jos toiseen. Salamannopeat käännökset ovat tällä viikolla ennemmin sääntö kuin poikkeus. Älynvälähdykset ovat nopeita ja supertehokkaita, jos vain psyykkaat itsesi äärimmäiseen luottamukseen omasta sisäisestä viisaudesta hetkellisiä valintoja tehdessäsi. Venus tekee kolmiota Uranukselle, Mars tekee sekstiiliä Neptunukselle ja Aurinko oppositiota Uranukselle, joten rauhallista hetkeä on tästä viikosta vaikea löytää, eikä toki kannata sellaista liikaa etsiskellä. Elämme todellista toiminnan ja huikeiden oivallusten viikkoa niin työelämässä, kotioloissa kuin rakkauden rintamilla.

ASTROLOGINEN PARANTAJAILTA ASTROLUOLASSA ke 7.2. klo 18 - 21.30

Kiinalaisen lääketieteen huippuosaaja Pauli Nevalainen paljastaa pulssiasi kuuntelemalla, mitä kehollasi on juuri nyt Sinulle kerrottavana. Lisäksi hän tekee muutamalle vapaaehtoiselle näytehoitoja akupunktion, imukuppi liukukuppauksen, osteopatian ja nikamakäsittelyn muodossa. (Tilaisuudessa on varattavissa hoitoaikoja seuraaville hoitopäiville Hämeenlinnassa)

Minä puolestani avaan energeettisen oven tähän menossa olevaan vuoteen 2024 jokaiselle osanottajalle lyhyen astrologisen luennon muodossa. Tässä illassa keho, sielu ja henki yhdistyvät maagisella tavalla, joka paljastuu vasta illan edetessä.

Ilta alkaa teeseremonialla ja lyhyellä rentouttavalla meditaatiolla. Janojuomana aloeveraa ja energisoitua vettä.

Illan hinta on 20€ ja ostettavissa juuri julkaistu "Suuri Astrologiakirja 2" 30€ (ovh 44€) omistuskirjoituksella.

Ilmoittautuminen sähköpostilla: seppo.tanhua@gmail.com "parantajailta" (10 ensimmäiseksi ilmoittautunutta mahtuu mukaan ja heille lähetän tarkemmat tulo-ohjeet paluuviestinä) Ellet saa vahvistusta, et tällä kertaa mahtunut mukaan. Pahoitteluni siitä jo etukäteen.

P.S. Hoitoaikoja Paulille torstaina 8.2. voi kysellä minulta p. 040 0728408

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...