Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

28.1.2024

Mahdollisuuksien helmikuu

Tarkkaile omaa horoskooppiasi

Tammikuu päättyy ja helmikuu alkaa vahvassa positiivisessa virtauksessa kaikille merkeille Marsin tehdessä upeita aspekteja kaikille kosmisille planeetoille toinen toisensa jälkeen. Nämä kuviot mahdollistavat ainutlaatuisen siirtymisen kosmisille aikalinjoille omassa konkreettisessa elämässäsi Mars planeetan tahdissa. Suosittelen lukemaan Astrokalenterista Marsin tekemät ohitukset omalle kartallesi helmikuun aikana. (Ellei Sinulla vielä ole Astrokalenteria, etkä ole sitä aikaisemmin kokeillut, voit tilata sellaisen tästä linkistä veloituksetta kuukaudeksi.

Blogin lopussa kerron seuraavasta Astro intensiivi viikonlopusta 10. ja 11. helmikuuta Hämeenlinnassa

Tämä loppukuu ja koko helmikuu kunnioittaa uskomattoman tehokkaasti jokaista sydämensä ääntä kuuntelevaa ihmistä Marsin Merkuriuksen ja Venuksen täydentäessä kosmisten planeettojen Uranuksen, Neptunuksen ja Pluton keskinäistä pikkukolmiota, jonka olen piirtänyt kartalle vihreillä viivoilla. Edessämme on valon ja rakkauden kultaiseen aikaan johtava esterata etenkin täällä Suomessa ja olemme erioikeutetussa asemassa Valon värähtelyjen kohottajina omaan elämään ja koko maapallolle.

Tarkastelen helmikuun planeettakuvioita kunkin omaan karttaan sovitettuna kaikille astrokalenterin tilaajille helmikuun ensimmäisenä päivänä saapuvassa viestissä ja kaikille horoskooppimerkeille keskiviikon Planeetta Uutisten live lähetyksessä klo 18.00 alkaen Timon ja Arton kanssa. Mukaan lähetykseen pääsee tästä:


Aika luottaa sydämen johdatukseen

Kun kollektiivinen kuvio astrotaivaalla on näin valtavan energinen ja Mars painotteinen, voimme luottaa vain hetkessä tapahtuvaan omaan tekemiseemme ilman loogista yhteyttä menneeseen tai tulevaan. Näin vahvaa ja positiivista Marsin latausta ei ole odotettavissa enää loppuvuoden aikana, vaikka se toki jakaa vahvaa energistä värähtelyä kosmisten planeettojen kanssa neljän kuukauden välein. Käytännössä on kysymys syvimmästä mahdollisesta motiivista ja oman energeettisen tilasi kunnioittamisesta päivittäisen elämäsi valinnoissa. Antaessasi sydämen ohjata tekemistäsi ja ratkaisujasi eteesi tulevissa tilanteissa ilman pienintäkään ulkomaailman arvostelua, tulet ottamaan onnelliseen elämään johtavia askeleita ja saamaan siitä välitöntä positiivista palautetta yllättävien onnenpotkujen muodossa.

Kehon viestit korostuvat helmikuussa

Olemme ihmiskuntana kosmisten positiivisten värähtelyjen kentässä, johon jokainen solumme haluaa tavalla tai toisella yhdistyä. Voit tunnistaa tämän elämäämme uudistamaan pyrkivän energian levottomuutena ja usein jonkinlaisina fyysisinä tuntemuksina silloin, kun vanhasta tottumuksesta tai velvollisuudentunnosta johtuen päätät toimia todellisten tunteittesi vastaisesti. Negatiivisten ajatusten ja reaktioiden seuraukset kääntyvät tavallista voimakkaammin itseäsi vastaan ja viisas keho reagoi tällaisiin tuntemuksiin isommilla tai pienemmillä oireilla. Kehomme pyrkii poikkeuksetta ohjaamaan meitä harmoniaan ja tasapainoon elämässämme. Valtaosa ikävistä oireista ja kivuista juontaa juurensa kyvyttömyydestämme elää itsemme näköistä mielekästä elämää.

Vanhan ja uuden elämän aikalinjat ovat nyt erkaantumassa toisistaan ja joudumme päivittäin tekemään valintaa näiden kahden välillä. Mistä kaikesta tässä aikalinjojen eroamisessa on kysymys? Sitä pohdimme yhdessä Mikko Leppikankaan kanssa alla olevalla Youtube videolla, joka on taltiointi Mikon Harmonian Lähteellä podcastista 23.1.2024


Astrointensiivi päivät 10. ja 11.helmikuuta Hämeenlinnan astroluolassa

Tällä kertaa tapahtuma on yksipäiväinen. Mukaan mahtuu 4 osanottajaa lauantaille ja 4 sunnuntaille ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen sähköpostilla seppo.tanhua@gmail.com  otsikolla: ”Intensiivi päivä”. Kerro viestissä kumpaan päivään haluat ilmoittautua ja sopiiko toinen päivä, ellet mahdu ensisijaiseen intensiivipäivään.

Lähetän vahvistusviestin, mikäli mahdut mukaan haluamaasi viikonloppuun. Vahvistusviestissä saat tulo-ohjeet ja valmistautumisohjeet. Tervetuloa löytämään salatuimmat henkiset ulottuvuutesi.

Erityiskäsittelyssä aamupäivällä feminiiniset jumalatarvoimat Ceres, Juno, Pallas Athene ja Vesta. Miten Valon Papitar, Totuuden Jumalatar, Jumalataräiti tai Kaksoisliekkien hallitsijatar ovat yhteydessä karttasi kosmisiin erityisvalmiuksiin. jaksoon sisältyy syvärentoutus ja tulkinnat voi tallentaa omalle puhelimelle.

Iltapäivällä pääset aikamatkalle tulevaisuuteesi aina vuoteen 2026 saakka. Huomaat olevasi ainutlaatuisella matkalla itse kirjoittamassasi romaanissa, joka lyö laudalta parhaan ikinä lukemasi dekkarin tai rakkaustarinan.

Kuhunkin päivään osallistuvat henkisesti jo useampien elämien aikana toisensa kohdanneet sielut, jotka kukin oman karttansa, elämäntehtävänsä ja kokemustensa kautta auttavat muita intensiivipäivään osallistuvia ottamaan vastaan korkeamman tietoisuuden lahjan. Tuntemattomista tulee vanhoja tuttuja ja mahdollisista tutuista selviää paljon odottamatonta.

Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta astrologiasta, mutta on varmasti avartava tietopaketti niin harrastajalle kuin ammattilaiselle.

Intensiivipäivän hinta on 200€ (kerralla tai osamaksulla) Sisältää ruokailun ja kahvi/tee tarjoilun sekä uuden karma-astrologiaa käsittelevän kirjani, joka tuli painosta täydenkuun päivänä 25.1.2024.


Ilmoittautuminen: seppo.tanhua@gmail.com     / Otsikoksi Astrointensiivi

Huom! Ellet saa vastausta ilmoittautumiseesi, et tällä kertaa mahtunut mukaan, mutta saat parin viikon sisällä tietoa seuraavista intensiivi- viikonlopuista ja pääset ilmoittautumaan ennen tapahtumien yleistä julkistamista.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle