Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Virpi Karjalainen

Virpi Karjalainen

30.1.2024

vieraskirjoitus:

Lohikäärmeen vuosi käynnistyy – luvassa vetovoimaa ja vastuuta

Osuuko sinun kiinalaiselle kartallesi Lohikäärme? Onneksi olkoon, elät pian oman eläimen vuotta!

Oman eläimen vuosi on aina kiivasta ja hektistä aikaa, jolloin täytyy olla valmis nopeisiin käänteisiin. Tosin nyt Puu-Lohikäärmeen vuonna noita nopeita käänteitä luvataan kuitenkin ihan kaikille kansalaisille. Tilaa vuosikatsaus tästä.

Älä siis ihmettele, jos tulevan vuoden aikana suunnitelmat ja deadlinet menevät uusiksi moneen kertaan! Puuelementti ainakin elää koko ajan ja Lohikäärmeellä on tietenkin kiire lennellessä tavoitteesta toiseen.

Tutkimusteni valossa oman eläimen vuosi tuntuu eniten juuri vuosipilarissa, eli silloin, kun olet syntynyt kyseisen eläimen vuonna. Jos vuosipilariin puolestaan osuu törmäys, kuten tänä vuonna Koirille, niin silloinkin saa pitää hatustaan ja turkkinsa vetskarista lujaa kiinni. Kahden vastakkaisen ilmansuunnan eläimen välinen törmäys tuntuu aina jossain. Koiran ja Lohikäärmeen ollessa kyseessä tuo törmäys vastaa aivan kuin kahden kalliovuoren tai mannerlaatan kohtaamista (Yang Maata molemmat eläimet). Maa todellakin tutisee jalkojen alla, kun kaksi titaania kohtaavat ja ottavat matsin kiinalaisessa kehässä.

Etusivu uusiksi: mullistavat muutosvuodet

Kun kiinalaisilta itseltään kysytään miten innoissaan he ovat oman eläimen vuoden koittaessa, nämä yleensä kurtistavat kulmiaan ja kiristävät leukalihaksiaan. Oman eläimen vuotta (sekä törmäysvuotta) odotetaankin kauhunsekaisella jännityksellä, koska sehän voi pistää koko pakan uusiksi ja kohtalonpyörän villisti pyörimään. Jokin jännä tvisti näihin vuosiin aina liittyy, joten on hyvä olla tietoinen, milloin laitetaan omassa elämässä painokoneet aikataulun mukaisesti pyörimään ja milloin taas menee viime hetkillä koko etusivu uusiksi.

Minulla on tästä muuten hyvää ja empiiristä tutkimusdataa ihan omasta elämästäni. Tästä saatte jonkinlaisen käsityksen sekä törmäilyvuosista että ”omillaan olemisesta”:

2000: Metalli-Lohikäärmeen vuosi. Pitkä suhteeni veteli henkitoreissa viimeisiään. Seuraavana vuonna se loppui kokonaan. Mutta tilalle tuli välittömästi uutta!

2012: Vesi-Lohikäärmeen vuosi. Sain potkut, eli olin täysin uuden elämänvaiheen edessä. Mutta silloin kaikki tämä jännä ammatillinen kehitys fengshuita, astrologiaa ja kirjoittamista kohti oikeastaan alkoikin!

Entä sitten törmäysvuodet?

2006: Tuli-Koiran vuosi. Terveysongelmia, migreeniä ja silmäleikkaus. Burnoutin alkuaskeleet.

2018: Maa-Koiran vuosi. Tuli shokkiero ja törmäsin kaksoisliekkiin. Varsinainen törmäysvuosi siis!

Nämä lyhyet esimerkit riittävät jo kertomaan, mitä kaikkea draamaa ja juonenkäänteitä voi olla odotettavissa oman eläimen vuonna tai vastakkaisen eläimen vuonna. Kehotankin sinua ottamaan nyt selville, löytyykö Neljän Pilarin kartaltasi kumpaakaan eläintä (Lohikäärmettä tai Koiraa), ja jos löytyy, niin missä kohti karttaa tänä vuonna rytisee ja raikaa: työelämässä, yksityiselämässä, rakkauselämässä vai kenties ulkoisessa olemuksessa, asuinympäristössä, statuksessa ja maineessa? Mahdollisuuksia on monia riippuen siitä, operoidaanko kiinalaisen kartan vuosi-, kuukausi-, päivä- vai tuntipilarissa.

Lohikäärmeen vetovoima ja vastuu omasta itsestä

Lohikäärmeiden magneettinen viehätysvoima vetää varmasti niin kumppaniehdokkaita kuin vaarallisia tilanteitakin puoleensa, mutta nimenomaan Lohikäärmeille pitää vielä sanoa yksi varoituksen sana. Kaksi Lohikäärmettä kontaktissa vierekkäin (eli vaikkapa omalla kartalla + kuluvan vuoden energiassa) on vaarallinen yhdistelmä. Ihmisestä tulee helposti varomaton, jolloin on suurempi vaara sabotoida omaa elämää jollain tavalla. Minultakin meni nimenomaan Lohikäärmeen vuonna työpaikka alta, joten kahden Lohikäärmeen kohtaaminen kartalla ei välttämättä tunnu siunaukselta, vaan kiroukselta (joka kenties myöhemmin kääntyy siunaukseksi – tai sitten ei...).

Kehotankin kaikkia Lohikäärmeitä tänä vuonna tarkkaavaisuuteen, ettei ihan mene penkin alle oma suoritus! Mieti mitä sanot, missä tilanteessa ja kenelle – ja olet jo hieman turvallisemmilla vesillä. Suunsa avaaminen väärässä paikassa, julkisesta somessa räyhäämisestä ja uhoamisesta puhumattakaan, ei ole suositeltavaa. Hoida oma vuotesi kunnialla loppumetreille asti, rakas Lohikäärme, äläkä astu itseaiheutettujen ikävyyksien miinakentälle, koska silloin lentävät suomusikin.

Valmistaudutaan siis muutoshenkiseen Puu-Lohikäärmeen vuoteen täynnä hirmuista äksöniä!

Ota selvää omasta kiinalaisesta eläintarhastasi tilaamalla Neljän Pilarin perustulkinta nyt huippuedulliseen tarjous hintaan 23,90€ / norm 29,90€ ( tarjous voimassa 16.2.2024 saakka)  – äläkä unohda verrata sitä laatimaani vuoden 2024 energiakatsaukseen! Puu-Lohikäärmeen vuosihoroskoopin voit ladata e-kirjana tästä.

Terveisin

Virpi Karjalainen

Palaa Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Virpi Karjalainen

Olen Virpi Karjalainen, tulilohikäärme ja kolminkertainen vesitiikeri. Olen luova ja värikäs tyyppi, joka kulkee omia polkujaan eteenpäin. Maaenergia pitää minut vahvasti jalat maassa. Lohikäärme ja tiikeri pitävät huolen siitä, että pääni sisällä käydään tiukkoja debatteja, kyseenalaistetaan sääntöjä ja suhtaudutaan elämään yhtäaikaa huumorilla ja hartaalla vakavuudella. 

fengshuiaskeleita@gmail.com   +358 50 5499315

 

Virpi Karjalainen

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...