Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Esa Hyppönen

Esa Hyppönen

23.1.2024

vieraskirjoitus:

Maya-astrologia: 23.1.24 Itsevallitsevan Kotkan sulka - Ajassa vai sen ulkopuolella

Sanotaan, että jos ei luo tavoitetta, ei voi tietää mihin on matkalla. Toisaalta, jos olet täysin samaistuneena rajattuun päämäärään, eläen vain sen kautta ja ehdoilla, saatat kadottaa matkan nautinnon ohella myös sen sisältämän muutoksen viisauden. Antautuminen matkalle on itseasiassa antautumista elämälle ja sen moninaisuudelle. Ja tämän kanssa Kotkan energiat meissä työskentelevät, tunnustellen ja hakien toimivinta tasapainoa pysyvyyden ja ikuisen vapauden kaipuun välillä.

Kotka lentää korkealla ja näkee yksityiskohdat kaukaa. Se osaa varautua ja valmistautua tulevaan, sekä näin ylläpitää ennakoivia ominaisuuksia osana itseään ja todellisuuden kohtaamista. Sen tavoitteena on voittaa omaan itseen kohdistuvat epävarmuudet ja hyödyntää mahdollisuudet hoitaa asiat kuntoon sillä tavoin kuin viisasta on. Tässä hetkessä tarvitaan myös kaikkien elämän peruselementtien tukea, jotta voisi tuntea hallitsevansa oman tilanteen. Se tarkoittaa mm. otetta elämän perusasioista ja niihin kuuluvat ennen muuta fyysisten lainalaisuuksien ja tarpeiden huomioiminen. Pienet asiat kuntoon kaikki resurssit huomioiden.

Vaikuta siis hyvinvointisi tukemiseen siten kuin vain voit ja kykenet,  mutta ethän lamaudu esiin pyrkivien epäkohtien edessä. Olet paljon enemmän kuin mitä ehkä uskottelet itsellesi. Vapaus ja tilan tarve, joita henkisesti ja emotionaalisesti tarvitset, tuo sitä uskosi ja luottamuksesi myötä myös materiaaliselle puolelle. Älä myöskään hämmenny, vaikka ajatuksesi kulkisivatkin aikaasi edellä. Monet visiot odottavat tuloaan ja ideat toteutustaan ja siksi ajatukset voivat karata epätavallisiinkin sfääreihin. Tavallisuus ja tuttuus ei ole sementoitava itseisarvo. Ole joustava, tee tilaa uusille mahdollisuuksille päästämällä vapaaksi jotain muuta, sellaista, joka juuri nyt ei tarvitse täydellistä huomiotasi. Se ei tarkoita, että tuo jokin katoaisi kokonaan elämästäsi, mutta vapautuvana energiana se avaa ovia mahdollisuudelle sekoittaa todellisuutesi ilmentymään piristäviä mausteita.

Milloin on oikea hetki

Nyt hetki on ajantajumme huomionarvoisin kohta. Se on sitä siksi, koska tuohon maagiseen hetkeen sisältyy aikajatkumomme koko mittatikku menneisyyksineen ja tulevaisuuksineen.  Missään muussa tilassa emme voi luoda ajassa tapahtuvia asioita kuin nyt hetkessä. Jokainen syntyvä ajatus on aina nyt hetken lapsi. Asioiden mielellinen prosessoiminen liukuu kuitenkin kovin herkästi pois tuosta nyt hetkestä, vieden huomion jonnekin aivan muualle. Juurisyyt tämän hetken ongelmiin haetaankin useimmin menneen vääryyksistä ja epäoikeudenmukaisuuden kokemuksista. Yhtä lamauttavia voivat olla myös tulevaisuuteen liittyvät odotukset, jotka pienemmistäkin epäonnistumisen kokemuksista saattavat alkaa täyttyä epävarmuuksilla ja peloilla.

On hyvä ymmärtää, että kaikki toistamamme ajatukset ja sanat itsestä ja elämästämme vahvistuvat meissä. Voimme toki tiedostaa olevamme kaikkien elämänkokemuksiemme summa, mutta voimme myös valita miten annamme kokemusten sisällön vaikuttaa meihin tässä ja nyt.  Esimerkiksi persoonaamme kiinnitetyt mielikuvat menneessä vääryyksistä ja kaltoin kohdelluksi tulemisesta voivat ilmentyä itseään toistavina uhriutumisajatuksina tässä hetkessä ja saada negatiivisesti vaikuttavia emotionaalisia ja fyysisiä muotoja sairauksien ja onnettomuuksien muodossa. Siksi huomion irrottaminen menneen kielteisyydestä on hyvinvointimme kannalta tärkeää.

Yhtä tärkeää on luoda tilalle positiivisia afformaatioita, mielikuvia ja antaa tietoisesti itselle anteeksi se, että on tuntenut niin kuin on tuntenut.  Kielteisyys itseä ja elämää kohtaan on mahdollista kääntää positiivisempaan suuntaan. Voimme olla itse muutos ja muuttuja, jonka läpi elämänvirta kulkee kiinnittymättä ja pysähtymättä. On tahdon asia, annammeko tuolle virralle positiivisen vai negatiivisen sävyn.

Tilannetaju on päättelykykyä

Kotkan erityisominaisuuksiin kuuluu tarvittaessa myös nopea reagointi.  Mutta mistä se syntyy? Luonnollisesti kokemukset ja etenkin epäonnistumiset kehittävät sitä, mutta oikea ajoitus on usein onnistuneen lopputuloksen ehto. Myös valppaus ja sopeutuminen jatkuvasti muuttuviin olosuhteisiin luovat paremmat mahdollisuudet onnistua pyrkimyksissä. Näihin pohjautuva päättelykyky on taitoa yhdistää ajatuksia ja kokemuksia ja ne yhdessä rakentavat pohjaa oman luomistyön realisoimiseksi.

Itsevallitsevan Kotkan kaipaama selkeys vaatii siiville nousemista ja tarvittavan etäisyyden ottamista elämän polttopisteistä. Siksi pelkkä nopeus ja tehokkuus eivät hyödytä, koska oikeaa toiminnan hetkeä voi joutua odottamaan. Aikamme viestii kurinalaisuuden ja sitkeyden puolesta. Ettet hukkaisi visiotasi paremmasta huolimatta maailman kaatumisesta ja niistä ongelmista, joita arki juuri nyt tuntuu työstävän eteesi erilaisina uhkakuvia. Olivatpa ne kuinka todellisia tai ei, silti ne saattavat muodostaa mielen esteen, jota ei ehkä koe osaavansa ylittää käytettävissä olevilla eväillä. Silloin tarvitaan etäisyyttä, ilmaa ympärille niin henkisesti kuin fyysisesti. Varsinkin ahdas emotionaalinen ilmasto voi todella ahdistaa ja se lienee nykyajan suurimpia ongelmia. Ahdistus oikeasta olemisen tavasta, ajatuksista millainen pitäisi olla, jotta tulisi hyväksytyksi niin itsen kuin muiden silmissä.

Enkelten aikaa

Sulka on symboli, joita jättävät jälkeensä enkelit ja viestin tuojat.  Keveys, ilo ja herkkyys ovat piirteitä, joita sulan symboliikkaan tavataan liittää. Suojeleva ja johdattavan voiman viesti onkin usein mukana  löytäessämme höyheniä tai sulkia polultamme. Varsinkin kun katse on viistänyt maata pitkään ja tarkastelukulma ollut rajoittunut. Ehkä ne viestivät kohottautumaan ja nousemaan hiukan pystympään, nostamaan katsetta ja kurkistamaan aavistuksen kauemmas, ottamaan etäisyyttä meitä haastaviin psyykkisiin kuin fyysisiinkina asioihin, auttaen näin laittamaan ne oikeaan mittakaavaan ja järjestykseen.

Ole avoin tutkimaan kaikkea vaikutteiden virtaa, jotka läpileikkaavat elonpiirisi aistikenttää ja tarkkaile merkkejä. Niitä on jätetty löydettäväksesi.

Terveisin

Maya-astrologi Esa Hyppönen

Sanotaan, että jos ei luo tavoitetta, ei voi tietää mihin on matkalla

Toisaalta, jos olet täysin samaistuneena rajattuun päämäärään, eläen vain sen kautta ja ehdoilla, saatat kadottaa matkan nautinnon ohella myös sen sisältämän muutoksen viisauden. Antautuminen matkalle on itseasiassa antautumista elämälle ja sen moninaisuudelle. Tässä kohtaa Maya-astrologia ja sen tuoma viisaus voivat olla arvokkaita työkaluja. Kuten Kotka, joka lentää korkealla ja näkee yksityiskohdat kaukaa, myös me voimme hyödyntää Maya-kalenteria saadaksemme paremman näköalan elämäämme ja tulevaisuuteemme.

Kotkan erityisominaisuudet, kuten valmistautuminen ja varautuminen, muistuttavat meitä siitä, miten tärkeää on ymmärtää aikamme ja elämämme syklit. Maya-Astrokalenteri tarjoaa juuri tämän - syvemmän ymmärryksen elämämme sykleistä ja siitä, miten voimme hyödyntää niitä hyvinvoinnin ja henkilökohtaisen kasvun tukena.

Maya-Astrokalenteri on ainutlaatuinen työkalu, joka perustuu muinaiseen Mayojen Tzolkin-kalenteriin

Se tarjoaa päivittäisen oppaan ajan esoteeriseen hallintaan ja auttaa sinua navigoimaan elämän monimutkaisten haasteiden ja mahdollisuuksien läpi. Tzolkin-kalenterin syklit, henkilökohtainen kasvu ja läsnäolon mestaruus ovat keskeisiä osia tässä kalenterissa.

Kuten Kotka, joka tarvitsee ilmavuutta ja etäisyyttä ollakseen tehokas, myös me tarvitsemme työkaluja, jotka auttavat meitä ottamaan tarvittavan etäisyyden arjen haasteisiin. Maya-Astrokalenteri on juuri sellainen työkalu. Se auttaa sinua ymmärtämään paremmin itseäsi ja ympäröivää maailmaa, tuoden sinulle selkeyttä ja suuntaa.

Erikoistarjous

Nyt voit hankkia oman Maya-Astrokalenterisi erikoishintaan 19,90€ (norm. 29,90€). Tarjous voimassa 28.1.2024 asti. Tämä .ainutlaatuinen työkalu ei ainoastaan tarjoa syvempää tietoisuutta ja läsnäoloa, vaan myös tarjoaa täyden tyytyväisyystakuun. Jos et ole kuukauden kuluessa samaa mieltä hankintasi kannattavuudesta, saat maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin.

Älä jää paitsi tästä ainutlaatuisesta mahdollisuudesta. Ota askel kohti sisäistä viisautta ja harmoniaa. Tilaa Maya-Astrokalenteri jo tänään ja hyödynnä tämä erikoistarjous!

Tilaa nyt ja astu syvemmälle itsetuntemuksen polulle.

Palaa Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle