Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

21.1.2024

Uudet aikalinjat ovat avautuneet

Plutovoimat näyttäytyivät dramaattisella tavalla nyt viikonloppuna, kun pidimme Astrointensiivi viikonlopun Kuusankoskella. En ole koskaan aikaisemmin päässyt kokemaan yhtä vahvaa astrologista kanavointia, kuin tuossa yhteensä 12 hengen ryhmässä lauantaina ja sunnuntaina. Pluton ja Auringon samanaikainen siirtyminen Vesimiehen merkkiin viikonlopun aikana siirsi minut jollain ihmeellisellä tavalla aivan uudelle tietoisuuden tasolle tulkintoja tehdessäni.Taukojen aikana palasin takaisin jollain tavalla matalammalta tuntuvaan värähtelyyn ja tuntui, etten enää pystyisi palaamaan karttojen ääreen. Olo oli täysin voimaton ja pää tyhjä ajatuksista. Tauon päättyessä olotila kuitenkin muuttui kuin taikaiskusta ja kartat puhuivat minulle ja osanottajille jälleen täysin vastaan sanomattomalla, ajoittain jopa pelottavalla voimalla ja ehdottomuudella.

Juttelin juuri näistä muutoksenajan hurjista energioista viime viikolla Antti Launosen Väärinajattelija kanavalla. Suosittelen lämpimästi tutustumaan poadcast osaan: Väärinajattelija 35 Seppo Tanhua

Viikonlopun tapahtumaan osallistuneiden elämä sai ainakin minun mielestäni dramaattisesti uuden ulottuvuuden, jossa menneisyys ja siihen liittyvät rajoitukset, tottumukset ja rutiinit tuntuivat vain katoavan uusien mahdollisuuksien ja vaihtoehtojen tieltä. Tämä kaikki tapahtui energeettisellä tasolla, eikä kukaan voi vielä sanoa, miten elämä sitten tulee muuttumaan käytännössä. Hämmennys tästä kerta toisensa jälkeen tapahtuneesta näköalojen laajentumisesta valtasi varmasti jokaisen meistä useampaan otteeseen etenkin sunnuntaina samaistuessamme kulloinkin esillä olleeseen hätkähdyttävään aikakuvaukseen.

Omalta osaltani koin samantapaisen näköalojen dramaattisen laajentumisen viikonlopun viimeistä tulkintaa tehdessäni. "Sattumalta" viimeisen tulkinnan kohteena oli henkilö, jonka kartan akselit ja Kuu olivat täsmälleen samoissa asteissa, kuin minun kartallani. Tein siinä sitten tulkintaa hänelle ja itselleni. Näin pääsin omakohtaisesti kokemaan siirtymisen uudelle aikalinjalle, joka hetkessä vapautti minut kaikista tulevaisuuteen liittyvistä suunnitelmista ja oletuksista. Kokemus oli ja on edelleen tätä blogia kirjoittaessani kaiken ymmärrykseni yläpuolella.

Tiistaina 23.1.2024 klo 17.00 kerron Mikko Leppikankaan Harmonian lähteellä podcast lähetyksessä tarkemmin mm. näistä viikonlopun energioista ja tapahtumista.

Tunnelmat vaihtelivat pelokkaista innostuneisiin, mutta yhteistä meille kaikille oli se, ettei tulevaisuudesta jäänyt käteen minkäänlaista konkreettista kiintopistettä, vaikka näkymä energeettisellä tasolla avasi taivaan portit uudelle, jännittävälle ja täynnä latausta olevalle elämälle. On mielenkiintoista kuulla ryhmän jäsenten tunnelmia suljetun keskusteluryhmämme kommenteissa tulevien päivien, viikkojen ja ehkä jopa vuosien kuluessa. Kotia kohti lähtiessämme uskoisin yleisimmän tunnelman olleen lähellä arvaamatonta ja ennakoimatonta tyhjyyttä. Kuin tyhjä taulu, jota saa nyt alkaa täyttämään aivan uudenlaisista lähtökohdista mahdollisimman paljon itsensä näköiseksi.

Väkisin tulee mieleen ajatus siitä, että tämä uusien aikalinjojen avautuminen ei todellakaan tapahtunut vain meidän Kuusankoskella kokoontuneiden onnekkaassa joukossa, vaan tiedostamattomalla tasolla myös kaikkialla muualla. Uskon ihan tosissani, että intensiivi viikonloppumme suurempi tarkoitus oli näyttää minulle dramaattisen selvästi, että nyt se kauan odotettu käännös on todella tapahtunut. 

Viikonlopun tulkinnoissa oli yksi yhteinen piirre, joka koskettaa aivan varmasti myös Sinua. Tapahtumassa avautui joka ainoalla kartalla ihmeellinen kosminen harmonia jollekin kartan tekijälle Pluton, Neptunuksen ja Uranuksen asettuessa tulevien neljän vuoden aikana tarkemmin ja tarkemmin samoihin asteisiin 60 asteen etäisyydellä toisistaan. Eri ihmisillä tämä harmonia koskettaa tietysti lukemattomia eri alueita lähivuosien elämässä, mutta poikkeuksetta se löytää paikkansa jokaiselta astrologiselta kartalta. Ihaninta oli nähdä ja tunnistaa tämä maaginen kosmisten planeettojen "kosketus" kulloinkin esillä olleeseen astrologiseen karttaan aikaan kauniisti sidottuna tapahtumien ketjuna, jota jokainen pystyy tietoisesti seuraamaan omalta aikajanaltaan vaikkapa Astrokalenterin avulla.

Täysikuu live to 25.1.2024 klo 19.30

Täydenkuun live ja Mika Kunnasvaaran Kongimeditaatio vievät meidät näihin aikalinjojen energioihin tarkalleen täydenkuun hetkellä klo 19.30 alkavassa lähetyksessä. Tervetuloa mukaan tästä linkistä.

Terveisin


astrologi Seppo Tanhua

Oletko koskaan miettinyt, miten voit syventää ja parantaa horoskooppikokemustasi?

Haluatko löytää uuden tavan yhdistää henkilökohtaiset kokemukset ja syvällisen ymmärryksen astrologiasta?

Tutustu Astrokalenteri 2024:ään - se ei sido sinua mihinkään, mutta avaa ovia uusiin oivalluksiin.

Eksklusiivinen Ilmainen Kokeilutarjous!
Kokeile kuukausi ilmaiseksi. Ei sitoutumispakkoa - peruuta milloin tahansa. Ei jatku kuukauden päästä jos itse jatka tilaamista.

Miksi Kokeilla Astrokalenteri 2024?

Henkilökohtainen ja Räätälöity:
Jokainen ohje ja tulkinta perustuu yksilölliseen syntymäkarttaasi.

Syvällisempi Ymmärrys:
Ymmärrä, miten tähtien liike vaikuttaa nimenomaan sinun elämääsi.

Kattava Opastus:
Saat kokonaisvaltaisen kuvan vuoden astrologisista tapahtumista.

Elämänlaadun Kehitys:
Hyödynnä ohjeita suunnitelmiesi ja päätöstesi tueksi.

Aktiivinen Itsetutkiskelu:
Käytä kalenteria työkaluna henkilökohtaiseen kasvuun ja itsetuntemukseen.

Astrokalenterin monipuolinen käytettävyys tekee siitä kätevän välineen arjessa. Voit seurata astrologisia tulkintoja puhelimeesi saapuvien e-mailien kautta tai käyttämällä sen helppokäyttöistä verkkopalvelua. Tämän ansiosta voit seurata henkilökohtaisia astrologisia opastuksia missä tahansa ja milloin tahansa.

Kokeile Astrokalenteri 2024:ää ja avaa ovi tähtitieteen syvälliseen maailmaan. Se on enemmän kuin laajennettu horoskooppi - se on avain henkilökohtaiseen kehitykseen ja astrologian ymmärrykseen.

Aloita kokeilu nyt!

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle