Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

19.1.2024

vieraskirjoitus:

Puhdas olemisen tila 

Lauantaina 20.1. Aurinko ja Pluto ovat konjunktiossa kauriin viimeisessä asteessa ja minuuteissa, jonka jälkeen Aurinko siirtyy vesimiehen merkkiin. Pluto siirtyy samaiseen merkkiin sunnuntaina 21.1. Auringon ja Pluton konjunktio symboloi syvällistä transformaatiota sekä voimaa. 

Maanantai aamuna Kuu ohittaa perääntyvän Vestan ja aktivoi Suuriristi kuvion, jossa Kuu ja Vesta ovat konjunktiossa ja oppositiossa Cereksen ja Venuksen konjunktioon sekä neliössä perääntyvään Junoon ja vastapäätä olevaan Neptunukseen.

Ajassa on suuria tunteita ja sydämen omistautuvaa paloa. Samaan aikaan kun sisäiset mannerlaatat tutisevat käymme läpi arvojen, tarpeiden sekä ihmissuhteiden välistä dynamiikkaa. Tiistaina 23.1. Venus siirtyy kauriin merkkiin ja irrottaa itsensä Suuriristi kuviosta.

"Mikä on nyt todistettu, oli kerran vain kuviteltua. " -William Blake

Vesimiehen merkki symboloi ennakkoluulotonta, suvaitsevaa ja tasavertaista energiaa, jossa työskennellään isojen kokonaisuuksien sekä ryhmien eteen. Vesimies on lojaali ja älykäs uudisraivaaja sekä kehittäjä, joka työskentelee paremman tulevaisuuden eteen. Tätä visionäärimäistä energiaa tarvitaan, jotta voimme löytää uudenlaisia ratkaisuja, joissa yhdistyy viisauden lisäksi tietoisuus sekä kyky ymmärtää elämän laajempia kokonaisuuksia.

Mytologiassa vesimiestä ja Uranusta symboloi Prometheus. Uranus on alkuvoima ja eetteri, jota jumalatkin hengittävät. Suurin osa mytologisista hahmoista on syntynyt Uranuksen sekä äitimaa Gaian liitosta. Merkkien välillä on luonnollinen siirtymä merkistä seuraavaan, joten on helppo ymmärtää niiden syvempiä syy-yhteyksiä. Kauriin aikana olemme selvinneet pimeästä vuodenajasta sisukkuuden sekä kestävyyden avulla. Vesimies lähtee valloittamaan uusia maailmoja. Se herättää toivon kipinän ja valaisee tulevaisuuden polkuja.

Tarot korteissa tätä aikaa ja vesimiehen merkkiä vastaa tähden kortti. Tähden kortissa on nainen, joka kaataa toisesta ruukusta suoraan lähteeseen ja toisesta maahan, josta lähtee monia pienempiä puroja. Vasen ruukku symboloi alitajuntaa. Jalan alla oleva lähde on tiedostamaton, josta voimme ammentaa viisautta heijastamalla ja aistien. Se on mysteerien lähde. Oikealla oleva ruukku symboloi tietoista mieltä sekä havainnointia. Maa, johon tämän ruukun vesi virtaa, on hedelmällinen ja uutta elämää synnyttävä. Kortin yläosassa on suuri tähti, jonka ympärillä on seitsemän pienempää tähteä. Tähti muistuttaa, että meissä kaikissa on rajattomasti valoa. Se on uusiutumisen ja uusien mahdollisuuksien kortti.

"Olemme ihoon käärittyjä tähtiä. Valo, jota etsit, on aina ollut sisälläsi. " -Rumi

Torstaina 25.1. kello 19:54 on Täysikuu leijonan tulimerkissä, Auringon ja Pluton konjunktion ollessa vesimiehen ilmamerkissä. Jupiter on neliössä kumpaankin taivaan valoon. Saturnuksen ja Venuksen kvinkunssit Kuulle saavat aikaan Jod suurkuvion. Kuu on aikamoisen tykityksen kohteena. Sitä vastoin Venuksen, Jupiterin ja Saturnuksen välinen Pikkukolmio harmonisoi Venusta ja tuo aikaan positiivisen latauksen.

Leijonan merkki symboloi keskikesän lämpöä. Tulimerkeistä leijona on alkuvoimaista oinasta laiskempi. Se opettaa kuinka ottaa kesän elinvoima talteen. Myös jousimies symboloi aktiivisempaa tulta, lähtiessään tutkimaan uusia polkuja. Kun leijonalle tulee nälkä, ei laiskuudesta ole tietoakaan, vaan petoeläin hyppää salamannopeasti tassuilleen. Leijonan on tärkeä tunnistaa, mikä saa nälän heräämään, koska kärttyisenä ja kiukkuisena tuli ryöpsähtää hallitsemattomasti esille.  Leijona opettaa nauttimaan puhtaasta olemisen tilasta. Siihen liitetään luovuus sekä itsensä toteuttaminen. Leijona edustaa meissä jokaisessa olevaa sisäistä lasta.

Leijonan hallitseva planeetta on Aurinko. Aurinko edustaa henkeä ja tietoisuutta. Se on täyttä elinvoimaa, valoa sekä lämpöä. Aurinko edustaa myös sydäntä. Samoin kuin sydän pumppaa verta, Aurinko saa meidät heräämään henkiin.

Aurinko on luonteeltaan vaistonvarainen elämänvoima, mikä saa meidät toimimaan, vaikkemme edes ajattelisi sitä. Se on perusenergiaa, ja luonteeltaan paljon laajempi kuin syvempi kuin uskommekaan. Se muistuttaa asioista, jotka tekevät meidät onnelliseksi.

Tarot korteissa leijonaa vastaa voiman kortti. Kortissa on nainen, joka vakain ottein avaa leijonankitaa. Kortti kuvastaa voimaa, jossa on mukana määrätietoisuutta sekä tasapainoa. Meissä jokaisessa on paljon enemmän potentiaalia, kuin uskommekaan. Tämä ei ole itsenä suurentamista, vaan tervettä vahvuuksien sekä heikkouksien tunnistamista. Nöyryys ei tarkoita nöyristelemistä, vaan kykyä katsoa omia varjoja oikealla tavalla.

Kortti muistuttaa sisäisestä voimasta, itsensä ja omien resurssien tunnistamisesta, itseilmaisusta sekä sydämen äänen kuulemisesta. Kuvan leijona symboloi alitajuntaa sekä alkukantaisia viettejämme. Emme voi kesyttää leijonaa ankaruudella tai pakottamalla, vaan lempeydellä ja kärsivällisyydellä. Naisen pään päällä on ikuisuuden symboli. Meissä jokaisessa on ikuista valoa ja viisautta, mutta myös sisäisen lapsen uusiutuvaa sekä onnellista energiaa. Mitkä asiat saavat sielusi laulamaan?

Siinä missä voiman kortti muistuttaa sisäisen auringon merkityksestä, tähden kortti valaisee visionääriset ideat sekä tulevaisuuden uudet polut.

”Talven syvyyksissä ymmärsin, että voittamaton kesä asuu sisälläni.”- Albert Camus

Merkuriuksen ja Marsin konjunktio kauriin merkissä on neliössä Khironiin ja Kuunsolmuihin. Kommunikointiin kannattaa kiinnittää huomiota, ettei se huomaamatta karkaa käsistä ja ole haavoittavaa. Uranuksen kolmio Merkuriukselle ja Marsille on parhaimmillaan vapauttava ja oivaltava. Siinä on voimaa, kun pienessä kylässä. Kun ajassa on paljon mahdollisuuksia, on hyvä pysähtyä tyhjentämään mieli kaikesta turhasta ja antaa olennaisen puhtaan tilan ohjata meitä. Tarvitaan myös myötätuntoa ja hyväksyntää niitä haavoja kohtaan, jotka vaativat oman aikansa parantuakseen.

Kaunista viikonloppua!

Ystävällisin terveisin   
Johanna Vilén  
www.kuussajamaassa.com

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?  

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm)

Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.

 

Oletko koskaan miettinyt, miten voit syventää ja parantaa horoskooppikokemustasi?

Haluatko löytää uuden tavan yhdistää henkilökohtaiset kokemukset ja syvällisen ymmärryksen astrologiasta?

Tutustu Astrokalenteri 2024:ään - se ei sido sinua mihinkään, mutta avaa ovia uusiin oivalluksiin.

Eksklusiivinen Ilmainen Kokeilutarjous!

Kokeile kuukausi ilmaiseksi. Ei sitoutumispakkoa - peruuta milloin tahansa.

Tyytyväisyystakuu: Jos et ole tyytyväinen, voit lopettaa kokeilun ilman kuluja.

Miksi Kokeilla Astrokalenteri 2024?

Henkilökohtainen ja Räätälöity:
Jokainen ohje ja tulkinta perustuu yksilölliseen syntymäkarttaasi.

Syvällisempi Ymmärrys:
Ymmärrä, miten tähtien liike vaikuttaa nimenomaan sinun elämääsi.

Kattava Opastus:
Saat kokonaisvaltaisen kuvan vuoden astrologisista tapahtumista.

Elämänlaadun Kehitys:
Hyödynnä ohjeita suunnitelmiesi ja päätöstesi tueksi.

Aktiivinen Itsetutkiskelu:
Käytä kalenteria työkaluna henkilökohtaiseen kasvuun ja itsetuntemukseen.

Astrokalenterin monipuolinen käytettävyys tekee siitä kätevän välineen arjessa. Voit seurata astrologisia tulkintoja puhelimeesi saapuvien e-mailien kautta tai käyttämällä sen helppokäyttöistä verkkopalvelua. Tämän ansiosta voit seurata henkilökohtaisia astrologisia opastuksia missä tahansa ja milloin tahansa.

Kokeile Astrokalenteri 2024:ää ja avaa ovi tähtitieteen syvälliseen maailmaan. Se on enemmän kuin laajennettu horoskooppi - se on avain henkilökohtaiseen kehitykseen ja tähtien ymmärrykseen.

Aloita kokeilu nyt!

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle