Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Janne Laakso

Janne Laakso

9.1.2024

vieraskirjoitus:

Galaktinen Liitto - Onko todisteita olemassa asiasta?

Viimeisten vuosien aikana taivaalla havaitut erikoiset ilmiöt, tapahtumat sekä erilaiset valoilmiöt ovat kasvaneet huimaa tahtia. Havaintojen sekä havaitsijoiden määrä on kasvanut ja ihmiset ovat uskaltautuneet puhumaan asioista. Havaintojahan on tavattu jo kautta aikojen, mutta sosiaalisen median myötä tapahtumia voidaan jakaa entistä enemmän ja nopeammin.

Olen huomannut, että ihmiset jakautuvat eri leireihin maan ulkopuolisen elämän suhteen. On ihmisiä, jotka tietävät näiden olemassaolon ja ovat saaneet jopa omakohtaisia kokemuksiakin asioista. On ihmisiä, jotka uskovat tällaisen olemassaoloon, mutta eivät voi 100%:sti sanoa tietävänsä asiaa. Sitten on ihmisiä, jotka naureskelevat tälle, eivätkä usko lainkaan. Onhan planeettamme ainut paikka maailmankaikkeudessa, jossa elämää on. On olemassa siis teorioita ja "teorioita". Neuvoksi antaisinkin kaikille, että katsokaa taivaalle, odottakaa tapahtumia ja kokekaa asioita.

Onko todisteita olemassa asiasta?

Nykypäivänä sosiaalinen media on mahdollistanut valtavan tiedon kulun nopeasti ympäri maailmaa. Se mitä tapahtuu maailman toisessa ääressä, on jo hetken päästä toisella laidalla. Nykyteknologia on myös mahdollistanut erilaisten "propagandojen" levittämisen, esim. vääristeltyjen "feikkien" kuvien kautta. Viimeisten vuosien aikana kuvat, videot ja erilaiset tiedot maan ulkopuolisesta elämästä on lisääntynyt hyvin voimakkaasti. Osa on todellisia ja osa todella feikkejä. Yhdysvaltojen kongressissa pidettiin UFO kuuleminen heinäkuun 2023 lopulla. Kongressin kuulemisessa kuultiin mitä huimempia todisteita Ufoihin liittyvistä asioista. Todisteita ei kuitenkaan tuotu kansakuntien nähtäväksi.

https://www.nbcnews.com/politics/congress/are-5-memorable-moments-congress-ufo-hearing-rcna96476

Itselläni on omakohtaisia kokemuksia maan ulkopuolisesta elämästä, niin alusten, kuin "olioidenkin" suhteen. Itse en todisteita tarvitse, enkä niitä tarvitse myöskään jakaa. Kaikkien ihmisten on syytä omakohtaisesti kokea asiat ja nähdä tulevaisuudessa todellisuus. Sen myös saatte. Älkäähän pelästykö, kun aika on.

Kirjoituksen lähtökohtana on, että maan ulkopuolista elämää on ja he ovat läsnä meidänkin keskuudessamme. Joillekin on täysin absurdia taikka scifiä, että olisi olemassa jonkinasteinen federaatio saatikka avaruusolioiden liitto kaiken takana. Todellako? Ensin täytyisi ymmärtää tietoisuutta, jotta voi ymmärtää mistään liitosta, taikka siitä mitä he ovat ja miksi he täällä ovat. Ei, he eivät ole ottamassa planeettaamme haltuun, tuhoamassa elämäämme eikä kaappaamassa yhtään mitään, vaan auttamassa ihmiskuntaa taipaleellamme tietoisuuden noustessa. Tämä on asia, jossa tulemme vielä tarvitsemaan avaruusystäviämme ja heidän taitojaan. Kun maailman meno katsoo tänä päivänä, niin on syytä kysyä, onko ihmiskunta itse tuhoamassa itseään?

Kuva on Elina Temmeksen ottama v. 2020. Alus on kuvattu Pohjois-Suomessa. Alus / alusluokka on sama, minkä itse havaitsin Helsingissä marraskuussa 2020.

Galaktisen Federaatio tekstiosuuden on kirjoittanut Kati Hoffström.
https://www.tuulentyttaret.fi/

Galaktinen Federaatio / Galaktinen Liitto

Galaktinen planeettojen (liitto) on alun perin muodostettu valvomaan rauhaa aikana, jolloin galaksissa on käyty erilaisia sotia ja tehty luvattomia valloituksia. Tällaisia vastaavanlaisia liittoumia on ollut historiassa useitakin. Ensimmäinen maaplaneettaa valvomaan perustettu liittouma ei ollut muodoltaan aivan vastaavanlainen, kuin mitä viimeisten vuosikymmenien aikana ihmiskunnan apuna toiminut liitto on. Galaktisen Federaation perustajajäseniä ovat olleet pääosin Andromedalaiset, Arkturuslaiset, Siriuslaiset ja Plejadit. Edustajia löytyy myös lukuisista muista Galakseista ja lajeista. Toisin sanoen Galaktinen Federaatio koostuu useiden maan ulkopuolisten lajien edustajista ja sillä on kymmeniä tuhansia edustajia pelkästään maaplaneetan ilmakehän läheisyydessä jatkuvissa tehtävissä. Kaikki nämä lajit, jotka edustavat liittoa, ovat edistyneempiä lajeja, eli nk. positiivisia rotuja, joita kaikkia yhdistää hyvin edistynyt teknologinen osaaminen, kalusto sekä korkea värähtely taajuus. He ovat siis tietoisuuden tasolla korkeammalla, kuin ihmiskuntamme.

Alkujaan ihmiskunnan luomisvaiheessa maaplaneettaa asuttaneet maan ulkopuolelta tulleet lajit olivat vaikuttamassa perustavaa laatua olevalla tavalla ihmislajin vapaaseen tahtoon, sekä dna:han. Tuona muinaisena aikana, oli tärkeää estää todellisen "orjarodun" luominen, sillä se on universaalien lakien vastaista toimintaa. Kuten ihmislajilla on maan päällä useissa paikoissa olemassa rikollisjärjestöjä ja mafioita, jotka pitävät hallinnassaan jopa kokonaisia alueita toiminnallaan, joka perustuu kiristykseen, uhkailuun ja väkivaltaan. Niin ikään oli ihmislajin luomiseen liittyvä toiminta epäeettistä ja ykseyden lakien vastaista.

Maaplaneetalla on kuitenkin ollut aikojen saatossa hyvin tärkeä asema galaksien välisessä matkailussa, samoin kun sen energeettinen kenttä erityinen ja sillä on tärkeä tehtävä yhdistää kvanttiverkoston matkustuspisteitä. Maaplaneetan monimuotoisuus elinympäristöltään tekee siitä myös erityislaatuisen. Galaksissa, jossa maaplaneetta sijaitsee, on useita nk. tasoja, jotka värähtelevät eri taajuutta. Osa on fyysisempiä, osassa tasoista ollaan energiakehossa, jossa ei siis olla enää ihmisenkaltaisessa fyysisessä muodossa. Tämä riippuu siitä, kuinka pitkälle tietoisuudentaso on kehittynyt. Galaksissa asuu satoja tuhansia rotuja, joista suurin osa kykenee tähtienväliseen matkaamiseen. Maaplaneetta on "yksi" planeetoista, jonka kokemuspiiriin kuuluu nk. dualistinen elämänkokemus, eli hyvä-paha-akselilla tapahtuva positiivisten ja negatiivisten elämänkokemusten vuorottelu ja tasapainoon pääsemisen tavoite.

Galaktinen Federaatio alkoi siis puolustamaan ja valvoa ihmiskuntaa. Maaplaneettaa ja sen asukkaita on tuhansien vuosien aikana autettu nostattamaan tietoisuuttaan, jotta vapaa tahto toteutuu planeetallamme. Negatiivisten lajien vaikutus on tuntunut pääosin sisältä käsin voimakkaasti vuoteen 2012 saakka. Siitä lähtien alkoivat asiat muuttua ja vapaaehtoisten maaplaneetalle ihmiskehoon syntyneiden läsnäolo vaikutti ihmiskunnan vapautumiseen hyvin merkittävällä tavalla.

Tämä ihmiskunnan luomiskertomus oli alkuperäinen syy Galaktisen liiton läsnäoloon. Lisäksi sen merkitys alkoi korostua uudelleen voimakkaasti ihmiskunnan ydinteknolgian alkuvaiheista 1800-luvun lopulta kulminoituen toisen maailmansodan jälkeiseen aikaan, kun ihmiskunta alkoi toden teolla käyttämään kehittämäänsä ydinteknologiaansa. Ihmiskunta oli muutamaankin otteeseen lähellä tuhota koko planeetan ydinteknologialla, jota ei täysin ole koskaan osattu hallita. Tähän on jouduttu Galaktisen Federaation taholta puuttumaan, sillä mikäli maaplaneetta päästettäisiin tuhoutumaan ydinräjähdysten sarjassa, vaikuttaisi se energiaverkostoja pitkin ympäri aurinkokuntaa, galaksia ja maailmankaikkeutta. Kerrannaisvaikutukset olisivat hyvin tuhoisat.

Galaktisen Federaation jäsenet huolehtivat tälläkin hetkellä liikenteen säätelystä (n. viimeisen 10 vuoden ajalta erityisen tarkasti) maaplaneetalle sen ulkopuolelta, jolloin vierailuja ei sallita tasapainottamisen ja uudistuksen aikana. Sen lisäksi maaplaneetan maaoperaatioihin osallistuu tarvittaessa aluksia, jotka tulevat juuri näiltä lähialueilta. Operaatioita ja kaikkea toimintaa ohjataan emäalukselta, joka on suurin kooltaan ja se sijaitsee niin ikään maaplaneetan läheisyydessä, omassa aurinkokunnassamme. Lähes kaikki alukset ovat kaiken aikaa värähtelytaajuudeltaan sellaisella taajuudella, ettei niitä kykene paljaalla silmällä maasta käsin erottamaan. Ihmiskunta ei ole ollut vielä valmis kohtaamaan maan ulkopuolista elämää tai näkemään vieraita aluksia planeettamme ilmakehässä. Ihmiskuntaa on tarkoituksella peloteltu sisältä käsin, eli ihmisten itsensä toimesta niin paljon, että alusten näkeminen olisi aikaisemmin aiheuttanut valtavan järkytyksen ja paniikin.

Galaktisen Federaation tehtävänä on ollut myös koordinoida maaplaneetalla olevien yhteyshenkilöidensä toimintaa, sekä yhteyksiä aluksessa oleviin yhteistyökumppaneihin, kun yhteyksiä on ajan kanssa alkanut enenevässä määrin syntyä. Nämä yhteyshenkilöt ovat genetiikaltaan ihmisilajia, ihmiskehossa olevia, muualta alun perin tulleita sieluja. Galaktinen liitto on ollut ihmiskunnan edustajiin yhteydessä jo vuosikymmeniä, ja osa päättäjistä ovat olleet tietoisia liiton olemassaolosta. Osa on ollut yhteistyössä, osa taas ei ole. Mikäli toiminta on rikkonut "kansainvälisiä" ja universaaleja lakeja, on ryhdytty kiinniottoihin ja "siivoamaan" toimijoita pois. Tarkoituksena on vapauttaa ihmiskunta sisältä käsin ihmisten itsensä tehdessä työn, mutta saaden apua kriittisissä asioissa, kuten ydinteknologian valvonnassa ja vieraiden negatiivisten maan ulkopuolisten lajien edustajien pois saattamisesta maaplaneetalta.

Galaktisen Federaation tarkoitus on aina ollut rauhanomainen ihmiskunnan auttaminen, eikä se osallistu ihmiskunnan järjestämiin sotiin, vaikka se ihmiskunnan näkökulmasta olisikin ollut tarpeellista ja suotavaa. Ihmiskunta on kuitenkin itse vastuussa tietoisuudentason kehittämisestä sekä kehittymisestä ja joudumme ”vaikeuksien” kautta oivaltamaan itse, ettei sodat ole enää tulevaisuudessa tarpeellisia kokemuksena. Mikäli ulkopuolinen taho tulisi siivoamaan sotkut, jotka ihmiskunta on itse aiheuttanut, ei se opettaisi mitään eikä kasvua ihmiskuntana tapahtuisi. Lisäksi ihmiskunnan on tarpeen oppia myös sisäisen heräämisen ja tietoisuudentason kasvun kautta hallitsemaan omaa suunnattoman suurta luomisvoimaansa ja ennen kaikkea muistaa keitä he todellisuudessa ovat. Ihmiskunta on osa galaksia sekä galakseissa asuvien lajien perhekuntaa. Olemme olleet eristyksissä tuhansia vuosia muista, vähitellen unohtaen vääristetyn historiankirjoituksen takia oman alkuperämme.

Nyt alkaa olla aika, jolloin nämä yhteydet alkavat taas muistua ja tulla esiin. On pian aika, jolloin Galaktisen Federaationkin olemassaolo tuodaan esiin. Galaktisesta federaatiosta ilmestyy kirja alkuvuodesta 2024. Kirjan lisätietoja löytyy: (kirjan saa ainoastaan ennakkotilaamalla sen https://www.tuulentyttaret.fi/kirja/ ). 

Iloa, valoa ja rakkautta tammikuuhun.

Terveisin
Janne Laakso

Palaa Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Janne Laakso

Olen Janne Laakso Helsingistä, perheellinen ja hyvinvointialan yrittäjä. Olen toiminut lähes koko elämäni turvallisuusalalla eri tehtävissä, kansainvälisessä yrityksessä. Viimeisten vuosien aikana olen keskittynyt mm hyvinvointialaan, niin fyysiseen kuin henkiseenkin. Tällä hetkellä omistan yrityksen 4 D Meditation & Wellness, joka keskittyy kokonaisvaltaiseen henkiseen hyvinvointiin. Tämän lisäksi olen mukana Tietoisuus Ry:n hallituksessa.

Omaa henkistä kasvumatkaani ja sisäistä unelmaani työstän rakkauden, totuuden ja ilon kautta. Ihmisten auttaminen, välittäminen sekä pyyteettömyyden esilletuonti ovat lähellä sydäntäni. Kasvun ja totuuden matkalla etsin Universaalia hyvinvointia elämääni, sekä haluan jakaa sitä sanomaa kaikille teille muillekin kirjoitusteni muodossa. Toisinaan kasvaminen ja siihen liittyvä totuus kieltämättä koskettaa, satuttaa, pelottaa, mutta myös rakastaa ja vapauttaa meidät oman egomme vallasta antaen sielumme valon hiljalleen alkaa kukoistamaan ennen näkemättömällä tavalla. Tervetuloa seuraamaan henkisenmatkan aiheisia blogejani.

T. Janne Laakso
www.tietoisuusry.fi

Janne Laakso

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle