Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Jäniksen vuosi 2023

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2023

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2023. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

19.11.2023

Äkkijarrutus ja Jumalatarvoimat

Karnevaalien aika alkaa olemaan viimeistä itkua vaille valmis, vaikka Mars vielä keskiviikkona tarjoilee mukavaa sujuvuutta kaikkeen tekemiseen sekstiilillä Plutoon. Toivottavasti tähän marraskuuhun on mahtunut Sinunkin osaltasi tavallista vauhdikkaampaa ja viihdyttävämpää meininkiä. Mitä enemmän olet rohjennut heittäytyä uusien tuulien ja innovaatioiden matkaan, sitä enemmän on päässyt syntymään elementtejä, jotka eivät enää millään mahdu kuvioihisi.

Ei onneksi ole syytä huoleen, sillä Auringon ja Marsin neliöt Saturnukselle tulevat tekemään näistä tarpeettomista velvoitteista ja tottumuksista loppuviikolla niin raskaita ja jopa terveyttä vaarantavia, ettei pitäisi jäädä epäselvyyttä niiden tarpeettomuudesta. Joka tapauksessa viikonlopun seutu on hyvä ottaa mahdollisimman rennosti ja malttaa jättää raskaalta tuntuvia asioita jopa kokonaan tekemättä.

Sananmukaisesti edessä on MUSTA PERJANTAI ja viikonloppu, jota osuvasti tulee valaisemaan kaikkialta raikuva uskomattomien alennuksien tulva. Tavallista pienemmällä rahalla pääsee siis kompensoimaan muuten vähän jähmeämpää viikonloppua.

ASTRON -50% ALENNUKSET ovat voimassa uutiskirjeen tilanneille jo torstaina 23.11. klo 18-21. Ihan kaikille ja myös Sinulle alennus-ikkuna on auki perjantaina 24.11. klo 18-21

Lauantaina 2.12.2023 ASTRO-QUANTUMENERGY päivä 35% alennuksella astron uutiskirjeen tilanneille. Normaali hinta on 120€, mutta nyt lauantaina vain 80€. Kaksi tuntia ihanassa lepotuolissa, miellyttävässä ja elintoimintoja elvyttävässä värähtelyssä klo.8.00 alkaen ja siitä eteenpäin kahden tunnin välein ilta kahdeksaan saakka. Värähtelyistunnon jälkeen teen jokaiselle osanottajalle lyhyen henkilökohtaisen tulkinnan vuoden 2024 tarjoamista mahdollisuuksista. Voit tutustua EES energiaan tästä.    https://www.nordicquantumenergy.com Helsinki, Finland.  

Aikavaraus on tehtävä puhelimella ark. 10-18  tel +358 50 5566 861.  
(La 2.12.  ei paikalla ole muita asiakkaita)
Nordicquantumenergy, Tilkankatu 6 D   00300 Helsinki, Finland.

ASTROINTENSIIVI VIIKONLOPPU HÄMEENLINNASSA 9.-10.12.2023

Mukaan mahtuu 8 osanottajaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen sähköpostilla seppo.tanhua@gmail.com  otsikolla: ”Intensiivi viikonloppu”. Lähetän vahvistusviestin, mikäli mahdut mukaan tälle urani ja oman elämäsi mielenkiintoisimmalle tutkimusmatkalle. Vahvistusviestissä saat tulo-ohjeet ja valmistautumisohjeet. Tervetuloa löytämään salatuimmat henkiset ulottuvuutesi.

Erityiskäsittelyssä lauantaina 09.12. feminiiniset jumalatarvoimat Ceres, Juno, Pallas Athene ja Vesta. Miten Valon Papitar, Totuuden Jumalatar, Jumalataräiti tai Kaksoisliekkien hallitsijatar ovat yhteydessä karttasi kosmisiin erityisvalmiuksiin. Päivän päätteeksi osallistumme yhdessä maapallon laajuiseen Valomeditaatioon.

Sunnuntaina 10.12. pääset aikamatkalle tulevaisuuteesi aina vuoteen 2026 saakka. Huomaat olevasi ainutlaatuisella matkalla itse kirjoittamassasi romaanissa, joka lyö laudalta parhaan ikinä lukemasi dekkarin tai rakkaustarinan.

Tähän viikonloppuun osallistuvat henkisesti jo useampien elämien aikana toisensa kohdanneet sielut, jotka kukin oman karttansa, elämäntehtävänsä ja kokemustensa kautta auttavat jokaista viikonloppuun osallistuvaa ottamaan vastaan korkeamman tietoisuuden lahjan. Tuntemattomista tulee vanhoja tuttuja ja mahdollisista tutuista selviää paljon odottamatonta.

Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta astrologiasta, mutta on varmasti avartava tietopaketti niin harrastajalle kuin ammattilaiselle.

Viikonlopun hinta on 200€ (kerralla tai osamaksulla)           
Ilmoittautuminen: seppo.tanhua@gmail.com

Huom! Ellet saa vastausta ilmoittautumiseesi, et tällä kertaa mahtunut mukaan, mutta saat parin viikon sisällä tietoa seuraavista intensiivi- viikonlopuista ja pääset ilmoittautumaan ennen tapahtumien yleistä julkistamista.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle