Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

17.11.2023

vieraskirjoitus:

Elämää parantava liekki 

Auringon, Marsin ja Cereksen konjunktio viimeistelee skorpionin merkin loppuasteet. Keskiviikkona 22.11. Aurinko siirtyy jousimiehen merkkiin ja perjantaina 24.11. Mars seuraa perässä. Aurinko ja Mars ovat luonteeltaan maskuliinisia ja tahtovoimaisia. Nyt kun ne kulkevat yhtä matkaa, niiden voimat tuplaantuvat. 

Aurinko eli Apollon symboloi luovaa elämänvoimaa. Apollon oli päivän, valon ja Auringon jumala. Hänen kaksoissisarensa oli Kuunjumalatar Artemis. He olivat Letan ja Zeuksen (Jupiterin) lapsia. Juno oli katkera miehelleen Zeukselle tämän uskottomuudesta ja kohdisti vihansa Letaan, jolloin tämä joutui pakenemaan Delphiin. Joissain kertomuksissa kerrotaan, että Apollon ja Leta olisivat paenneet Kreikkaan susien muodossa. Apollon symboloi voimaa, valoa, kauneutta, totuutta, parantamista sekä ennustamista. Apollon hallitsi myös taidetta, luovuutta ja kulttuuria yhdeksän muusaa apunaan. Aamuisin Apollon toi tulihevosten vetämille vaunuilla päivänvalon maailmaan, kun taas iltaisin Artemis toi pimeyden. Sisarukset edustivat sukupuolten välistä tasa-arvoa. Uskottiin että Apollon näkee kaiken ja öisin hän kertoi jumalille kaiken päivän aikana näkemänsä. 

Ares (Mars) oli Heran ja Zeuksen poika. Hän edusti taas taisteluja sekä sotaa. Kreikkalaisessa mytologiassa Ares oli luonteeltaan hyvin aggressiivinen, kun taas roomalaisten Mars oli maanläheisempi ja suojelevampi. Apollon ja Ares olivat veljekset, jotka symboloivat voimaa hieman eri tavoin. Kaikessa on positiivinen ja negatiivinen polariteetti, joiden välille tulisi muodostaa tasapaino. Esimerkiksi Apollon pystyi parantamaan ja tekemään paljon hyvää, mutta suuttuessaan hän saattoi aiheuttaa epidemioita, sairauksia ja tuhoa. 

Erikoistarjous astrologi Seppo Tanhuan Valon Lapsi tulkinnasta:
Valon Lapsi tulkinta on tärkeä opas oman sisäisen lapsemme ymmärtämisessä ja ihmeellisten taitojemme käyttöönottamisessa. Tulkinta nyt: 23,90€ / norm 29,90€. Tarjous voimassa vain 19.11.2023 klo 24 saakka ja tulkinnalla on täysi tyytyväisyys takuu. Lue lisää ja tilaa täältä

Kun Auringon ja Marsin konjunktioon otetaan Ceres mukaan, on aika katsoa mikä tekemisessämme sekä elämässämme ruokkii meitä. Mistä saamme sielun ruokaa? Apollonin valo symboloi luovuuden lisäksi logiikkaa ja järkeä. Edellä mainitun kokoonpanon ja Saturnuksen välinen neliö tarkistaa rakenteita, siinä missä perääntyvän Neptunuksen kolmion myötä alitajunta ja herkkyys pääsevät täyteen voimaansa. Pluton sekstiili vahvistaa ja tukee ajallisten syy-yhteyksien ymmärtämistä. Kun perjantain ja lauantain aikana Kuu ohittaa Pluton, se tuo oman alitajuisen lisän mukanaan. 

"Mysteeri on luovuuden ytimessä." — Julia Cameron 

Aikamoinen jännite syntyy Auringon, Marsin ja Cereksen kvinkunssista Kuunnoususolmulle. Kuunnousu- tai Kuunyläsolmu on laskennallinen piste, jota kutsutaan usein myös elämäntehtävänpisteeksi. Se on magneetti, jota kohti meidän tulisi elämämme aikana kasvaa. Kun Aurinko, joka on kaiken ydin ja elämää ylläpitävä voima valaisee Kuunnoususolmun, paine löytää oma paikkansa tässä elämässä voi kasvaa. Saatamme etsiä normaalia enemmän merkityksellistä tekemistä tai asioita, jotka tuntuvat entistä tärkeämmiltä. Marsin mukana olo voi aiheuttaa paineita ja jopa pakotteita, kun taas Cereksen haasteisiin voi liittyä tyhjyys ja henkisen ravinnon puute. Kvinkunssi on alitajuinen aspekti, joten sitä voi olla vaikea tunnistaa. 

"Tekemisen merkitys kiehtoo minua. Tieto ei riitä, meidän on sovellettava. Tahto ei riitä, meidän on tehtävä." — Leonardo da Vinci  

Venus on omassa luontaisessa merkkisijainnissaan ollessaan vaa`an merkissä. Venus hallitsee myös härän merkkiä. Merkurius on jousimiehen merkissä avaamassa portteja Auringolle, Marsille sekä Cerekselle. Venuksen ja Merkuriuksen harmoninen sekstiili aspekti tukee oman arvomaailman tunnistamista. Sitä vastoin kvinkunssit perääntyvälle Jupiterille saattaa tuntua turhauttavalta. Tästä muodostuu Jod eli jumalansormi niminen suurkuvio, joka osoittaa nuolensa Jupiteria kohden. Paine laajentaa tai onnistua tavoitteissa voi karata käsistä. 

Vaikka Merkuriuksen ja perääntyvän Khironin välinen kolmio on eheyttävä, Merkuriuksen ja Junon välinen neliö voi sitä vastoin sekoittaa pakkaa. Ajassa on ristiriita, jossa parantava kommunikointi ja kyky käsitellä asioita on vahvana, mutta neuvottelut voivat sitä vastoin takuta pahemman kerran. Voi olla vaikea saada puhuttua niin, että tulisi oikealla tavalla kuulluksi ja ymmärretyksi. Venuksen ja Khironin oppositio pistää vastakkain kaksi toisiaan etsivää energiaa. Venus symboloi rakkauden lisäksi esimerkiksi elämästä nauttimista. Khiron on tietäjä sekä haavoittunut parantaja, joka pyrkii eheyteen ja tasapainoon. Joskus kitka saa meidät heräämään uudenlaiseen aamuun ja aatoksiin. 

"Kauneus ei koskaan pääse selville itsestään." — J.W. von Goethe 

Eheyttävää viikonloppua!

Ystävällisin terveisin   
Johanna Vilén  
www.kuussajamaassa.com

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?  

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm)

Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...