Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Evgenia Nyyssölä

Evgenia Nyyssölä

14.11.2023

vieraskirjoitus:

Ennakoida vai reagoida?

Astro LIVE Vilkun vieraana ti 14.11.2023 klo 19: Timo Lampen - Kokemuksia Joe Dispenzan valmennuksista.

Vai elääkö vain, aistia, olla läsnä edes silloin, kun jokin osuu omaan aistimaailmaan ja saa tuntemaan jotain erityistä, olipa se sitten innostusta tai ärsyyntymistä.

Astrologisella kartalla on luettavissa ainakin pari olennaista tekijää, jotka saavat sinut toimimaan vain sinulle ominaisella tavalla – tai jopa olemaan toimimatta tietyissä tilanteissa. Kyse ei ole rohkeudesta tai sen puutteesta, vaan Mars-energiasta ja sen yhteydestä Kuuhun ja Aurinkoon kartallasi aspektien kautta.

Vielä lisää voimaa Marsille antaa Pluton ehdoton energia, jos se on tavalla tai toisella yhteydessä kyseiseen planeettaan.

Energian puute ja väsymys tai saamattomuus johtuvat usein siitä, että muiden odotukset ja opittu tapa toimia ovat menneet edelle ja yli oman luonnollisen tapasi toteuttaa itseäsi. Toisin sanoen läikytät kirjaimellisesti energiaa sinne, minne sitä ei kuulu käyttää, ja vastoin omaa luontaista mekaniikkaasi. Energiasi on vain sinua varten, ja vasta välillisesti siitä saa hyötyä muut.

Jos luulet olevasi arka ja saamaton silloin, kun tilanne vaatii toimintaa, on paikallaan kysyä, mikä on tekemisen motiivi.

Marsin symboli, kehä, josta suuntautuu ylöspäin nuoli, kuvaa juuri sitä hengestä käsin itsestään ulospäin maailmaan suuntautuvaa toimintaa, joko rakentavaa, luovaa tai sitten tuhoavaa ja hyökkäävää. Se kuvaa sitä, miten sinä tyypillisesti toimit.

Mikä tahansa aloite tai unelma on saavutettavissa harmoniassa itsensä kanssa ja loppuunpalamatta, kun käytät omaa luomisvoimaasi oikein, niin kuin Luoja on viisaudessaan rakentanut sinut itsensä kaltaiseksi asettamalla Marsin, Kuun ja Auringon toimimaan yhteen, jotta onnistuisit – omien henkisten päämääriesi vuoksi, mutta myös Jumalan kunniaksi ja luodun maailman hyväksi.

Minulla on Mars stelliumissa Auringon ja Merkuriuksen kanssa ja kolmiossa Plutolle – voimakas sanoilla vaikuttamisen energia, innostaja ja vaikuttaja. Mutta Marsin ja Kuun neliö pakottaa tekemään ratkaisuja luottaen omaan intuitioon, vaikka järkiratkaisu vaikuttaisi turvallisemmalta, mutta valitettavasti johtaa kerta toisensa jälkeen turhiin uhrauksiin. Ei se ole järki, vaan fiilis ja palo, jotka vievät eteenpäin!

Terveisin
Evgenia Nyyssölä

Erikoistarjous astrologi Seppo Tanhuan Valon Lapsi tulkinnasta:
Valon Lapsi tulkinta on tärkeä opas oman sisäisen lapsemme ymmärtämisessä ja ihmeellisten taitojemme käyttöönottamisessa. Tulkinta nyt: 23,90€ / norm 29,90€. Tarjous voimassa vain 19.11.2023 klo 24 saakka ja tulkinnalla on täysi tyytyväisyys takuu. Lue lisää ja tilaa täältä

Palaa Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Evgenia Nyyssölä

Instagramissa @evgenia_nyyssola_astrologi

Astrologia on minulle onnellisuuden ja ymmärryksen väline. Arvostan sen vuosituhansien takaista viisautta ja tinkimätöntä rehellisyyttä. Hiljennyn joka kerta astrologisen kartan edessä kuin lapsi, joka katselee tähtitaivasta. Nöyränä ja kiitollisena hämmästelen merkkeihin tallennettua suunnatonta viisautta, logiikkaa ja johdonmukaisuutta - ja annan sanojen tulla voimalla ja intuitiolla. Uskon, että olen astrologi, joka auttaa tähtiä syttymään - täällä päällä maan.

Instassa @astrovisio paljon reaaliaikaista stooria joka sykkii tämän ajan henkeä. Sekä feedissä astrologista tietoa ymmärrettävästi ja hauskasti. @astrovisio on käytännön visioita rohkeampaan elämään. Teen myös tietoisuutta avaavia Tarot -tulkintoja pitkällä kokemuksella. Tulkintani auttavat löytämään yhteyden tietoisuuteen, jotta elämäsi muuttuu täyteläiseksi ja kauniimmaksi, kärsimyksestä huolimatta ja sen tähden. Lupaan, että saat uutta tietoa, lohtua, ymmärrystä ja rohkeutta.

Voit lähettää sähköpostia evgenia.astrovisio@gmail.com 

Tai laittaa viestiä numeroon 0456476120. 
T. Evgenia

Evgenia Nyyssölä

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...