Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

6.11.2023

11.11. Pyhien lukujen Pyhä viikko

Nyt se sitten alkaa marraskuun kosminen ilotulitus Marsin tullessa tarkkaan oppositioon Uranuksen kanssa lauantaina 11.11.2023. Auringon seuratessa tarkasti Marsin vanavedessä, voimme varautua erittäin yllätykselliseen viikkoon, joka ei jätä mahdollisuutta suunnitella asioita etukäteen. Tiedossa on kollektiivinen tarpeettomista velvoitteista ja rutiineista irrottautumisen aika pahimmillaan melkoisten ahdistavien tuntemusten kautta.  Parhaimmillaan tunnelma voi toki olla myös paljon mukavampi.

Lähtökohdat onnistuneelle ja villille viikolle ovat aivan loistavat heti maanantaista alkaen Venuksen tehdessä kolmiota Plutolle ja heti perään Merkuriuksen tehdessä kolmiota Neptunukselle ja vielä keskiviikkona Merkurius tekee sekstiiliä Plutolle. Lopputulos riippuu lopulta vain siitä, kuinka mukavaa ja omaehtoista elämää onnistut heti tästä maanantaista alkaen viettämään. Päivittäisten sydäntä lämmittävien valintojen tekeminen ei kuitenkaan ole ihan helppo pala, sillä koko ajan lähestymässä oleva Marsin oppositio Uranukselle tarjoaa houkuttelevaa mahdollisuutta jäädä ahdistavien tuntemusten salakavalaan ansaan.

Ahdistuksen syy löytyy tarpeestamme määrittää tulevaisuutta etukäteen edes jollain tavalla turvallisiin puitteisiin. Alkamassa oleva suurten mahdollisuuksien kuukausi tulee pitämään sisällään uskomattoman määrän ennalta arvaamattomia käänteitä, joiden menestyksellinen seuraaminen onnistuu vain uhmaamalla kaikkia elämääsi rakentuneita rutiineja.

Kysymys ei ole mistään dramaattisesta täyskäännöksestä, vaan hereillä olemisesta sen asian kanssa, että etenkin alkuviikosta avaat sydämesi ottamaan vastaan pieniä ilahduttavia yllätyksiä yhden toisensa jälkeen. Nyt olisi osattava antaa elämän ohjata Sinua sen sijaan, että kuvittelisit itse ohjaavasi elämää. Tuo itse ohjattu elämä osaa olla järkyttävän tylsää ja siihen on nyt tarjolla parhaimmillaan pysyvä muutos jokaiselle omaan hetkeensä tarttuvalle etsijälle.

Samat timantit ovat tarjolla ihan kaikille, mutta vain valitettavan harvat ovat valmiita niitä kahmimaan. Suurin osa ihmisistä kokee tämän viikon ja upeita mahdollisuuksia tarjoavan marraskuun ahdistavana aikana ja he tekevät kaikkensa, ettet Sinä tai kukaan muukaan hyppisi aisan yli. Tarttuessasi tarjolla oleviin pieniin ihanuuksiin, toimit pelottavana peilinä jokaiselle elämässään ikäviin rutiineihin juuttuneelle lähimmäiselle. Tehdessäsi tämän ajan vaatimia yllättäviä täyskäännöksiä, olet samalla pakotettu tuottamaan pettymyksiä läheisillesi, jotka odottavat Sinun toimivan ”ennalta sovitulla” tavalla.

Sanomista ja paheksumista on nyt osattava ottaa vastaan tietoisesti ja väittelyyn provosoitumatta. Voit kulkea omaa oudosti mutkittelevaa polkuasi ymmärryksen pilke silmäkulmassa. Pahimmillaan nämä vastalauseet nousevat vastaasi viikonlopun aikana, jolloin vastakkainasettelu on voimakkaimmillaan. Samaan aikaan ainutlaatuinen yksilöllisyytesi on parhaassa mahdollisessa vireessä ja kekseliäisyytesi maksimitasoilla.

Jos pystyt viikonlopun ajan pysymään omalla, monien muiden paheksumalla reitillä, pääset aloittamaan parhaalta paikalta huikeita uusia mahdollisuuksia tarjoavan marraskuun.

TERVETULOA Turun Astrologisen seuran järjestämälle luennolle: "Jumalatarvoimat Sepon sanoin ja sävelin"  18.11.2023 Tarkemmat ohjeet ja ilmoittautuminen alla olevasta linkistä. (Voit osallistua myös zoomilla)

Jumalatarvoimat Sepon sanoin ja sävelin

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle