Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Virpi Karjalainen

Virpi Karjalainen

31.10.2023

vieraskirjoitus:

Matkalla uuden ajan ihmissuhteita kohti

Uskotko, että olet oikeassa paikassa oikeaan aikaan? Saatko joskus tajuntaa avaavan välähdyksen, jolloin ymmärrät, että juuri siksi minun piti olla siellä sillä hetkellä?

Itselleni tällainen tajuntaa laajentava hetki tapahtui Hengen ja tiedon messuilla. Päädyin juuri minulle tarkoitetulle luennolle. Ohjauduin kuuntelemaan erästä nuorta naista, Sylvia Salowia, joka puhui sielun matkasta Lemurian, Atlantiksen ja Egyptin kautta. Kyseessä oli kanavoitu luento muinaisista sieluhaavoista ja karmisista oppitunneista. Sellainenhan nyt aina kiehtoo. Mitä viestejä sieltä oikein tuleekaan läpi, kun jätetään ihmismielen rajoitteet sivuun ja avaudutaan rohkeasti uusille, korkeammille näkökulmille?

Lemurian pyhä naisvalta

Luennossaan Sylvia Salow kertoi ensin, että muinaisessa Lemuriassa naiset rulettivat. Heitä kasvatettiin lapsesta asti pyhiksi papittariksi, intuition kirkkaiksi kanaviksi. Miehet toimivat lähinnä naisia tukevissa rooleissa, kuin muurahaispesässä kuningattaren palveluksessa. Feminiinisellä ja maskuliinisella energialla oli oma hienovarainen tasapainonsa, kullakin oma tärkeä tehtävänsä.

Korkeamman asemansa vuoksi naiset alkoivat kuitenkin pitää miehiä alempiarvoisina ja hyväksikäyttää heitä eri tavoin. Samalla he alkoivat menettää henkisiä supervoimiaan eivätkä kyenneet enää kanavoimaan intuitiivista tietoa puhtaasti, vaan mukaan eksyi myös väärää ja haitallista tietoa. Ylpeyksissään papittaret eivät suostuneet tukeutumaan miesten edustamaan logiikkaan, jolla tuota kanavoitua tietoa olisi voinut analysoida ja erotella intuition viisaat jyvät pelkistä papanoista. Miehet ja naiset eivät enää pelanneet yhteen, kuten olisi kuulunut. Tästä kehityskulusta alkoi lopulta Lemurian aikakauden alasajo, joka jätti jälkeensä henkisiä sieluhaavoja molemmille sukupuolille.

Atlantiksella uusi mahdollisuus

Atlantiksella feminiinisille ja maskuliinisille voimille annettiin uusi mahdollisuus korjata tilannetta. Alku näytti lupaavalta, sillä naisilla ja miehillä oli täysin tasapuoliset tsäänssit toteuttaa itseään. Vallitsi harmoninen, energeettinen tasa-arvo ja elettiin edistyksellistä kulta-aikaa. Jokaisella, sukupuoleen katsomatta, oli arkielämässä myös omat näkymättömät auttajat mukana, eli foliohattu istui kaikkien päässä luontevasti. Ihminen oli näkyvä osa henkistä yhteistyötä kosmoksen kanssa.

Sitten Lemurian haava sukupuolten välillä heräsi. Miesten hullun tiedemiehen rooli lähti lapasesta. Miehet luottivat enää vain logiikkaan ja kovaan tieteeseen ja alkoivat väheksyä naisten luontaista intuitiota ja luovaa herkkyyttä. Ja koska miesten ja naisten välinen tasapaino järkkyi taas, alkoi myös Atlantiksen sivilisaation alasajo. Se korkea ihmislaji, joka siellä pääsi niin pitkälle omissa tavoitteissaan, kaatui taas omaan egoonsa. Nyt miehet sortivat lopulta naisia, kun Lemuriassa asia oli päinvastoin.

Egyptistä mukaan mustaa magiaa

Atlantiksen korkea henkinen perimä siirtyi osittain Egyptiin. Siellä jatkettiin harjoituksia, mutta nyt eksyttiin vahvasti myös mustan magian puolelle. Ihminen ei tuntunut vieläkään oikein oppivan, vaan halusi testata omia voimiaan ja todistaa paremmuuttaan. Nyt papit keksivät kiimoissaan ovelan juonen: he alkoivat lumota naisia noituudella. Käyttämällä mustaa magiaa, pappismiehet saivat naiset rakastumaan itseensä, jolloin he saivat kenet tahansa naisen pauloihinsa – eivät omalla viehätysvoimallaan, vaan viekkaudella ja vääryydellä.

”Ja tästä saivat alkunsa kaksoisliekit”, Sylvia Salow totesi puolitoistatuntisen luentonsa päätteeksi. Nyt minulla puolestaan alkoivat kellot kilkatella päässä. Siis hetkinen, sanotko tuon vielä uudestaan? Ymmärsinkö siis oikein, että papit käyttivät noituutta saadakseen naiset kiinnostumaan itsestään, mutta kyse olikin feikistä rakkaudesta, joka vain näytti oikealta? Kyllä, Sylvia vastasi minulle. Homma niinsanotusti kusi, koska papit jäivät itsekin vahingossa koukkuun tähän pakkomielteiseen rakkauteen – he noituivat samalla myös itsensä. Joten kaksoisliekkien kokema huimaava rakastumisen tunne ei olekaan mitään aitoa pyyteetöntä sielurakkautta, vaan se pohjaa noituuteen, mustaan magiaan. Sieltä se sitten siirtyi suoraan karmalliseen perimään ja jälleensyntymien kiertoon ikuiseksi luupiksi...

Ahaa! SIKSI minä siis olin kuuntelemassa tätä luentoa. Tällaista teoriaa en ollut koskaan aiemmin kuullut, vaikka näitä kaksoisliekkihommia tulikin pyöriteltyä 24/7, kunnes sain omalta osaltani tämän loitsun kumottua – ”valkoista magiikkaa” käyttämällä.

Tiesin jo ennestään, että kaksoisliekkisuhteen osapuolet ovat täysin pakkomielteisiä ja epäterveellä tavalla toisiinsa sidoksissa, joten omaan kokemukseeni pohjautuen minulla ei ollut mitään syytä epäillä tämän kanavoidun tiedon oikeellisuutta. Sillä jos menneen elämän uskollisuuslupaus tai verivala voi kantaa monen elämän päähän, niin kyllä mustien voimien käyttäminen rakkauden pelikentällä jättää myös pitkät jäljet omaan karmaan.

Astro LIVE: Planeetta Uutiset Marraskuu 31.10.2023 klo 18
Hyppää linkistä mukaan! Käymme Planeetta Uutisissa läpi marraskuun merkkikohtaiset opastukset jokaiselle horoskooppimerkille.

Uuden ajan ihmissuhteet

Sylvia Salowin ja hänen henkioppaidensa viesti kuulijoille olikin loppupeleissä tämä: me käymme läpi eritasoisia ihmissuhdehaasteita inkarnaatiomme eri vaiheissa. Me perkaamme karmallisia ihmissuhteita monta monituista elämää. Kun yhdestä kierroksesta on päästy läpi, tulee eteen uusia haasteita. Osa siirtyykin seuraavalle tasolle, eli käymään tällaisen kaksoisliekki- tai parisieluhaasteen läpi. Vaikeusastetta nostetaan samalla tappiin asti.

Karmallisten ihmissuhteiden ja kaksoisliekkikokemusten jälkeen meillä on kuitenkin puhtaampi pöytä aloittaa aivan alusta. Me olemme suorittaneet monta elämää kestäneen tutkinnon. Olemme jumpanneet niiden samojen naamojen kanssa tätä jälleensyntymisen ympyrää niin kauan, että viimeinkin on jonkinlainen Exit-kyltti näkyvissä.

Sen kyltin takana on uusi mahdollisuus: muodostaa täysin karmaton ihmissuhde jonkun tulevaisuudestamme tulevan ihmisen kanssa. Enää ei ole historiaa: ei ole menneitä elämiä yhdessä, ei ole keskinäistä karmavelkaa jäljellä eikä ole kitkeriä oppiläksyjä, joista jää tunkkainen maku suuhun. Sen sijaan edessä onkin uunituore tulevaisuuden mies tai nainen, ihan uudesta paketista ja sellofaanista esiin kääräisty.

Moni meistä saattaa lähitulevaisuudessa olla valmis tällaisiin uuden ajan ihmissuhteisiin, joissa ei enää reagoida menneisyyden sieluhaavoista käsin tai veivata eestaas miesten ja naisten välisiä valtakysymyksiä. Se sykli on käyty jo läpi ja karmallinen kakku on syöty viimeistä murua myöten.

Vesimiehen aika vapauttaa rakkauden

Uuden ajan suhteet toimivat vapaudessa. Ei ole tarkoitus enää nostaa toista ihmistä jollekin romanttisen illuusion jalustalle ja lukita vastausta loppuiäksi – niin kuin Kalojen aikakaudella on totuttu tekemään. Vesimiehen aika tuo henkisen ja fyysisen vapauden ihmissuhteisiin. Mutta etenkin se tuo niihin tasaveroisuuden: feminiinisen intuition ja maskuliinisen logiikan suloisen yhteissävelen. Nyt onkin korkea aika rakentaa yhdessä ja puhaltaa kaikki menneisyyden sieluhaavat umpeen. Tulkoon osaksemme aito, uusi, karmankierrosta kokonaan vapaa rakkaus.

Terveisin

Virpi Karjalainen

PS: Jos haluat tutkia karmallisia ihmissuhteitasi astrologian avulla, niin pidän ”Karmalliset ihmissuhteet karttavertailussa” -aiheisen etäkurssin sunnuntaina 5.11. klo 17:00 Zoomin välityksellä. Ilmoittautuminen ja omat karttatiedot mielellään 1.11. mennessä spostiin fengshuiaskeleita@gmail.com Kurssin hinta on 39 euroa.

Astro LIVE: Planeetta Uutiset Marraskuu 31.10.2023 klo 18

Marraskuun yleisenergia on super tehokasta kaikille elämääsi uudistaville ja parantaville ratkaisuille karttasi kuvioista tai kartallesi osuvista planeettaohituksista riippumatta. Käymme Planeetta Uutisissa läpi merkkikohtaiset opastukset jokaiselle horoskooppimerkille.

Selvästi tarkempaa juuri sille omalle syntymäkartallesi kolahtavaa ohjausta löytyy esimerkiksi Astrokalenterista tai Vuosi Elämääsi tulkinnasta.

Marraskuun tunnelmat ovat myös luettavissa kuukausi horoskoopista.

Hyppää LIVEEN mukaan tästä

Palaa Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Virpi Karjalainen

Olen Virpi Karjalainen, tulilohikäärme ja kolminkertainen vesitiikeri. Olen luova ja värikäs tyyppi, joka kulkee omia polkujaan eteenpäin. Maaenergia pitää minut vahvasti jalat maassa. Lohikäärme ja tiikeri pitävät huolen siitä, että pääni sisällä käydään tiukkoja debatteja, kyseenalaistetaan sääntöjä ja suhtaudutaan elämään yhtäaikaa huumorilla ja hartaalla vakavuudella. 

fengshuiaskeleita@gmail.com   +358 50 5499315

 

Virpi Karjalainen

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...