Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

29.9.2023

vieraskirjoitus:

Kuu, jolloin linnut lentävät etelään

Astro LIVE: pe 29.9.2023 klo 18: Planeetta Uutiset lokakuulle. Mukana tutut astrologit! 

Perjantaina kello 12:57 on Täysikuu oinaan merkissä. Oinas on luonteeltaan aloitteellinen, impulsiivinen ja levoton. Hän saattaa jättää aloitetun toiminnan kesken ja lähteä uusille poluille. Oinaan perustarkoitus on uudistaa ja pistää asioita liikkeelle. Oinaassa on puhdasta vaistonvaraisuutta ja rohkeaa pioneeri energiaa. 

"Olen tehnyt paljon työtä mutta hylännyt siitä valtaosan, ja siitä, mitä en ole hylännyt, en tiedä vielä lainkaan, tuleeko sekään pitämään paikkaansa. Minä en ole osaaja, vaan ainoastaan etsijä. " -Albert Einstein 

Lokakuun Täysikuuta kutsutaan nimillä metsästäjän kuu, matkustajan kuu, putoavien lehtien kuu, vaihtuvan vuodenajan kuu sekä viiniköynnös kuu. Suomessa sitä on kutsuttu myös likakuuksi ja ruojakuuksi. 

Täydenkuun ja Auringon välille voi ajatella sillan, joka yhdistää kaksi erilaista energiaa. Aurinko on vaa`an merkissä ja konjunktiossa Pallas Atheneen. Pallas on viisauden ja oikeudenmukaisuuden soturi jumalatar. Vaa`an merkki symboloi harmoniaa, diplomaattisuutta sekä oikeudenmukaisuutta. Se pyrkii katsomaan sekä ymmärtämään kaikki mahdolliset ja mahdottomatkin näkökannat. Pallaksen voima vahvistaa Aurinkoa ja tuo vaa`an energiaan volyymiä sekä selkeyttä.

Vestan neliöt Auringolle, Pallakselle sekä Kuulle, muodostavat T-risti kuvion. Siinä missä Pallaksen erityiskykyihin liittyy älykkyys ja strateginen ajattelu, Vestan lahjat edustavat omistautuvaa sydämen liekkiä sekä pyhyyttä. Vesta valaisee soihdullaan, jotta muistamme viisauden ja sydämen välisen tasapainon. 

Täydenkuun aikaan esiin nousee myös Ceres, joka on luonteeltaan maaäidin kaltainen jumalatar. Cereksen ja Kuun välinen kvinkunssi on alitajuinen jännite, joka muistuttaa sekä fyysisistä että sielullisista tarpeista. Vestan, Cereksen ja perääntyvän Saturnuksen välinen kultainen vesikolmio rauhoittaa ja vakauttaa ajassa olevaa levottomuutta. 

”Olen erittäin vanha mies, ja olen kokenut monia vastoinkäymisiä, joista suurin osa ei koskaan tapahtunut.” – Mark Twain 

Merkurius on neitsyen merkissä ja kolmiossa perääntyvään Jupiteriin, perääntyvään Uranukseen sekä perääntyvään Plutoon. Sanansaattaja joutuu silti matkaamaan sumuisissa maastoissa. Merkuriuksen ja perääntyvän Neptunuksen oppositio hämmentää ja vesittää tietoista mieltä ohjautuakseen enemmissä määrin alitajunnan puolelle. Sitä vastoin Merkuriuksen ja perääntyvän Khironin välinen kvinkunssi voi tuntua vaativalta ja ankaralta. Jos yritämme tehdä kaiken täydellisesti, emme todennäköisesti tee mitään. 

"Elämän rikkaus syntyy vastakohtien ja ristiriitojen jännitteistä. Kaikki elollinen pitää sisällään vastakkaisia voimia. " -Claes Andersson 

Venus ja Juno ovat konjunktiossa leijonan merkissä. Seitsemän asteen päässä on Lilith, joka tuo oman feminiinisen alkuvoimansa mukanaan. Venuksen ja Junon sekstiili Kuunlaskusolmulle sekä Marsille nostaa ihmissuhteiden ja arvomaailman lisäksi jokaisen oman maskuliinisen ja feminiinisen tasapainon tarkastelun kohteeksi. Vaikka Venus ja Juno ovat kolmiossa Kuunnoususolmuun sekä Khironiin, Mars haastaa ne opposition myötä. Pluton neliöt Kuunsolmuille sekä Marsille saattaa saada puolustusmekanismit aktiivisiksi. Mars on soturi ja taistelija, joka ei jää tuleen makaamaan. Kun ajassa on ylivirittynyt tunnelma, sen voima voi kääntyä itseään vastaan. Kun vielä Täysikuu on Marsin hallitsemassa oinaan merkissä, tuli voi roihahtaa hallitsemattomaksi. Arvaamattomuutta lisää Venuksen ja Junon neliöt Uranukselle sekä hieman etäämmällä olevalle Jupiterille. Marsin ja Uranuksen välinen kvinkunssi sähköistää Marsia entisestään. 

Tämänkertainen Täydenkuun aika herättää sisäisen tulen ja intohimon. On hyvä keskittää ajatukset asioihin, joissa tarvitset tasapainoa sekä sopivaa muutosvoimaa. Jos joudut luopumaan jostain saadaksesi jotain itsellesi tärkeämpää, mitä se voisi olla? Tulen energia polttaa vanhaa pois, joten voit käyttää sitä mielikuvana, kun vapautat itsesi tarpeettomaksi jääneistä asioista. Voit jälleen kerran päivittää, mikä on oma paikkasi suhteessa muihin ihmisiin ja maailmaan, mutta ennen kaikkea millainen suhde sinulla on itseesi. Sisäisestä arvomaailmasta ja sydämestä käsin saat bensaa, jotta voit ohjautua omannäköisille poluille. 

” Kaikki, jotka vaeltavat, eivät ole eksyksissä. ” – J.R.R. Tolkien 

Kaunista Täydenkuun aikaa!  

Terveisin   
Johanna Vilén  
www.kuussajamaassa.com

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?  

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm)

Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa

Tutustu Sisäinen Soturi -tulkintaan!

Tilaa nyt Sisäinen Soturi -tulkintasi erikoishintaan:
26,90€ / norm. 39,90€!
Säästä 32,5 %!

Astrologi Seppo Tanhua:
Tiedätkö jo oman Sisäisen Soturisi? Se voima, joka uskaltaa puolustaa itseään ja ottaa vastaan universumin antamat mahdollisuudet pelkäämättä! Tuhannet astrologian ystävät ovat jo valinneet Sisäisen Soturi -tulkinnan avukseen löytääkseen ja hyödyntääkseen tiedostamattomia vahvuuksiaan.


Tulkinta auttaa Sinua:
-Valjastamaan jokaisen elämäsi haasteen ja mahdollisuuden voimavaraksi
-Ymmärtämään sielusi kasvutehtävää
-Päästämään irti elämäsi tunnemiinoista
-Kääntämään jokaisen aspektin (ominaisuus) elämässäsi puhtaaksi käyttövoimaksi

Sisältö perustuu karman lakiin ja edellisiin elämiin
Ole rohkea, opi tuntemaan itsesi ja ole sinut koko universumin kanssa!

Lue lisää ja tilaa tulkinta täältä

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...