Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

22.9.2023

vieraskirjoitus:

Syyspäiväntasauksen siirtymäriittiLauantaina 23.9. kello 9:50 Aurinko siirtyy vaa’an merkkiin, on syyspäiväntasauksen aika. Ajallisesti siirrymme niittokaudesta lepokauteen. Kelttiläisessä kulttuurissa juhlaa kutsuttiin nimellä Madron (Mabon). Tasaukset ovat siirtymiä, jolloin käännymme uudenlaiseen elämänvaiheeseen. Pimeä vuodenaika muistuttaa sisäisestä voimasta ja valosta sekä levon tärkeydestä. Syyspäiväntasauksen kartta kantaa hedelmää aina talvipäivänseisaukseen saakka. 

”Luonto ei tee mitään turhaan.” — Aristoteles 

Syyspäiväntasauksen kartalla on Auringon ja Pallas Athenen konjunktio. Pallas on viisauden jumalatar, joka kykeni näkemään laajoja kokonaisuuksia sekä toimimaan strategisesti. Auringon ja Pallaksen ollessa oppositiossa perääntyvään Neptunukseen tarvitaankin tarkka katseisuutta, jotta emme eksyisi liian sumuisiin tunnelmiin. Kun mukaan otettaan Kuun ja Vestan neliöt kokoonpanosta muodostuu suuriristi kuvio, jossa kaikki tekijät ovat haastekulmissa toisiinsa nähden. Tämän lisäksi perääntyvän Saturnuksen kvinkunssi Auringon ja Pallaksen konjunktioon kirpaisee ja lisää ajassa olevaa painetta entisestään. Auringon ja perääntyvän Pluton välinen kolmio antaa voimaa syntyä paineen keskeltä feeniks linnun tavoin. Parhaimmillaan kykenemme ymmärtämään elämän syvyyksien ja korkeuksien väliset syy-yhteydet ja merkitykset uudessa valossa. 

”Rauhaa ei voi ylläpitää voimalla. Se voidaan saavuttaa vain ymmärryksen kautta.” — Albert Einstein 

Venus ja Juno ovat konjunktiossa leijonan merkissä. Venuksen ja Junon sekstiili Marsille tukee sisäisen arvomaailman ja konkreettisen toiminnan välistä tasapainoa. Mars etenee pikkuhiljaa Kuunlaskusolmua kohden. Vaikka tarkka konjunktio on 5.10. Mars lämmittelee solmukohtaa hetki hetkeltä enemmän. Marsin luonne on aktivoiva. Vaikka vaa`an merkissä se on diplomaattinen ja tasapainohakuinen, se saa silti aikaan muutoksen siihen mihin osuu. Kuunlaskusolmu on kuin työkalupakki tai matkalaukku, joka pitää sisällään valmiuksia mitä meillä on jo olemassa. 

Pluton neliöt Kuunsolmuille on pitkäkestoinen tekijä, joka jatkuu aina marraskuun loppupuolelle saakka. Myös Neptunuksen kvinkunssi Kuunlaskusolmulle on iso kokonaisuus, joka vaikuttaa pitkään. Siksi Marsin mukaan tulo laukaisee isomman vuosirenkaan aktiiviseksi ja siihen on hyvä valmistautua hyvissä ajoin. 

Venuksen ja Junon neliöt perääntyvälle Jupiterille sekä perääntyvälle Uranukselle tuo mukanaan levottomuutta. Venuksen ja Junon kolmio perääntyvälle Khironille sitä vastoin eheyttää ja tukee syvempää ymmärryksen tasoa arvomaailmaan ja ihmissuhteisiin liittyvissä asioissa. Vaikka kaikkia haavoja ei voi kerrasta parantaa, Khironin viisaus avaa näkökantoja, jotka voivat muuttaa näkemyksiä. 

Marsin ja Khironin oppositio on mutkikkaampi kuvio. Vaikka Marsin ja Venuksen välillä on harmoninen vaihe, Khiron saattaa aiheuttaa hämmennystä. Se tukee Venusta ja haastaa Marsin. Myös Marsin ja Jupiterin välinen kvinkunssi pistää kapuloita rattaisiin. Khiron ja Jupiter ovat veljekset, jotka pistävät Marsin kohtaamaan sokeanpisteensä. Mars on luonteeltaan aggressiivinen. Sille on luontaista puolustaa omaa reviiriä, eikä se suostu perääntymään, kun vasta viimeisen pakon edessä. Joskus on viisautta nostaa kädet ylös ja tunnistaa että toimiminen saa asiat enemmän solmuun kuin periksi antaminen. Tällöin voi kerryttää voimaa seuraavaan kertaan, kun on aika toimia. 

”Mikä on vallassamme tehdä, se on vallassamme jättää tekemättä. ” — Aristoteles 

Ajallisesti olemme inventaariovaiheessa, jossa yksi jakso on päättymässä ja uusi alkaa. Syyspäiväntasaus on kiitollisuuden sekä runsauden juhla. Voimme kääriytyä viltin lämpöön ja hiljentyä kynttilän äärelle. Osaammeko nauttia siitä, mitä meillä on? 

"Toivo on se höyhenen, joka istuu sielussa - ja laulaa kappaleita ilman sanoja - eikä koskaan pysähdy." — Emily Dickinson 

Lempeää syyspäiväntasauksen aikaa! 

Ystävällisin terveisin   
Johanna Vilén  
www.kuussajamaassa.com

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?  

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm)

Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa

Anna itsesi kukoistaa ja tunnista sisäinen voimasi

Elämän poluilla kulkiessamme olemme usein alttiina ulkoisten voimien ja olosuhteiden vaikutukselle. Joillekin meistä saattaa olla epäselvää, että todellinen voima ja ohjaus löytyvät itsestämme – kosmisesta ytimestämme, joka vain odottaa heräämistään. Astrologian avulla voimme päästä yhteyteen tämän sisäisen voiman kanssa, joka on nimeltään Sisäinen Soturi. Lue lisää ja tilaa tulkinta täältä

Tarjous voimassa 24.9.2023 klo 24 saakka. Tulkinnalla on täysi tyytyväisyystakuu.

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...