Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Hanna Lindström

Hanna Lindström

21.9.2023

vieraskirjoitus:

Avaimia uusiin ulottuvuuksiin

Olen nyt maannut kolme tuntia sängyssä silmät kiinni yrittäen saada unta. Uni ei ota tullakseen. Tapasin eilen paikallisia, henkisen polun kulkijoita. Meitä oli paikalla yhteensä yksitoista henkeä jakamassa omia ajatuksiaan ja tuntojaan toisilleen. Minulla on tällä hetkellä yhtä aikaa sekä levoton että myös kiitollinen, innostunut ja turvallinen olo.

Kuulostaa aika sekavalta sopalta, mutta itselleni tämä on tuttu olotila, ja kun se on toistunut tarpeeksi monta kertaa, niin tästä tilasta voi tehdä jo joitakin johtopäätöksiä. Minulle on tapahtunut näin joka kerta, kun olen ollut vähän isomman joukon kanssa koolla ja olen samalla tutustunut uusiin ihmisiin, joiden kanssa tuntuu vallitsevan upean harmoninen ja hyväksyvä ilmapiiri. Lisäksi aina on ollut niin, että näillä ihmisillä on poikkeuksellisen voimakas energia, jonka herkkänä ihmisenä tunnen. Tämä energia on myös aina ollut turvallisen tuntuista; sellaista kuin olisin tullut kotiin.

Sitten, kun tarkemmin muistelen, niin muistan tämän saman olon tulleen myös seurassa, jossa on ollut vain minä ja joku toinen. Tällaisissa kohtaamisissa olen tuntenut voimakkaita tunteita, jotka saavat minut liitelemään korkealla, ihanan kevyessä onnen ja innostuksen tilassa. Kuulostaa vahvalta ihastumiselta ja sitä se kyllä tavallaan onkin, tosin ei aina romanttista laatua. Joskus ihastun siihen tunteeseen, että voin kokea samaistumista monella tavalla tai itse tilanne ihastuttaa ja rikastuttaa elämääni upealla tavalla ja tiedän tämän heti paikalla ollessani siinä tilanteessa.


Näitä kahta em. kohtaamistilannetta yhdistää se, että kohtaaminen on ollut minulle hyvin liikuttava ja merkityksellinen ja se on johtanut aina uuteen, henkisen tilan laajenemiseen itsessäni. Jokin sisäinen prosessi alkaa. Tällä kertaa tämä kohtaaminen sai minut inspiroitumaan ja kirjoittamaan auki kokemuksistani. Ja koska uni ei tule, niin miksi en hyödyntäisi tätä inspiroitunutta olotilaani johonkin itselle tärkeään asiaan? Onhan viimeisestä kirjoituksestanikin vierähtänyt jo hyvä tovi. Tauko on tehnyt hyvää, sillä nyt on taas paloa luoda uutta tekstiä.


Koen, että tällaiset vavahduttavat kohtaamiset ovat sellaisia koodienvaihtotilaisuuksia. Samalla, kun jaan omassa energiakentässäni olevia koodeja, saan vastaavasti uusia koodeja omaan energiakenttääni itsekin. Nämä koodit ovat niitä sisimmälleni tärkeitä asioita, mm. tunteita, kokemuksia, ajatuksia ja myös traumoja, joita välitän eteenpäin aina, kun olen tekemisissä ulkoisen maailman kanssa. Koodit ovat ikään kuin avaimia, joilla vastaanottaja voi jossain vaiheessa - jos/kun hän on valmis purkamaan koodin sisältämän tiedon - ladata uuden päivityksen omaan energiakenttäänsä. Aina tämä koodien vaihto ei ole tietoista eikä ole välttämätöntä olla tietoinen vaihdosta. Mutta siinä vaiheessa, kun koodin purun aika tulee ajankohtaiseksi, on todella hyvä olla tietoinen siitä, mitä tuo koodi sisältää ja mitä voi tällä uudella tiedolla tehdä.


Tiedän, etteivät koodit avaudu koskaan, ellei niitä ole valmis purkamaan ja niillä on aina jokin merkitys vastaanottajalleen. Mitään ei kaikkeudessa tapahdu turhaan tai niin, etteikö se olisi tarkoitettu juuri siihen hetkeen tapahtuvaksi. Kaikista tilanteista, joita kohtaamme, voimme oppia ja omaksua jotain. Kaikella on merkitystä. Olen siis äärettömän kiitollinen ja iloinen, kun sain taas eilen uuden, ladattavan päivityksen, ja sain tavata ihmisiä, joiden seurassa olin kuin kotonani - sieluni ja sydämeni kotona. Kiitos Kiitos Kiitos!

Terveisin
Hanna Lindsröm 

Anna itsesi kukoistaa ja tunnista sisäinen voimasi

Elämän poluilla kulkiessamme olemme usein alttiina ulkoisten voimien ja olosuhteiden vaikutukselle. Joillekin meistä saattaa olla epäselvää, että todellinen voima ja ohjaus löytyvät itsestämme – kosmisesta ytimestämme, joka vain odottaa heräämistään. Astrologian avulla voimme päästä yhteyteen tämän sisäisen voiman kanssa, joka on nimeltään Sisäinen Soturi. Lue lisää ja tilaa tulkinta täältä

Tarjous voimassa 24.9.2023 klo 24 saakka.
Tulkinnalla on täysi tyytyväisyystakuu.

Palaa Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Hanna Lindström

Olen Hanna Lindström; viittäkymppiä lähestyvä jyväskyläläinen nainen, innokas ihmisyyden tutkija sekä rakkauden lähettiläs. Olen lapsesta saakka ollut herkkä erilaisille energioille ja virtauksille, toki ensimmäiset 26 vuotta yritin herkkyyttäni muilta ja etenkin itseltäni peitellä ja kieltää. Sitten tuli ns. seinä vastaan burn outin nimeä kantaen, ja rohkeasti kaiken tuskan keskellä päätin ottaa burn outin suoman lahjan vastaan ja lähteä matkalle omaan sisimpääni.

 

Tällä lahjamatkalla olen edelleen. Olen mm. blogisti, astrologian opiskelija, intuitiivinen energiahoitaja sekä tunnevyöhyketerapeutin opintoja käynyt ex-lähihoitaja, vaimo ja kahden pienen lapsen äiti. Sydämeni laulaa, kun saan korkeimman sieluni olemuksen johdatuksessa tehdä minulle tarkoitettua ja tärkeää rakkauden tehtävääni ❤️.

 

Tällä hetkellä teen intuitiivisia, astrologisia syntymäkarttatulkintoja toisille (opisk.statuksella), vedän Rakkauspiirejä Jyväskylässä ja nyt saan myös kirjoittaa Astro-blogia rakkauden sanoman levittämiseksi yhä laajemmalle lukijakunnalle, ihanaa!

Minuun saa yhteyden sähköpostilla hanna.lindstrom@protonmail.com  tai Instagramissa ja Facebookissa yksityisviestillä. Aiempia blogikirjoituksiani löytyy osoitteesta: https://hannanvirtaa.blogspot.com

Hanna Lindström

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...