Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

18.9.2023

Tappavaa vai parantavaa teknologiaa?

 

Kävin katsomassa Hämeenlinnan elokuvateatterissa ”Lapuan” ja itkin viimeiset 10 minuuttia.  Jos elämässä on vähän rankkaa, niin suosittelen terapiaksi Lapua elokuvaa. Elämä saa nopeasti uudet mittasuhteet.

Kahden kuluneen viikon aikana olen päässyt tutustumaan myös parantavaan teknologiaan, vai miksi sitä pitäisi kutsua. Myös tuo kokemus on antanut elämälle uudet mittasuhteet ja ennen kaikkea toivoa jostakin paremmasta. Ennen elokuviin menoa suosittelen katsomaan EES-systeemistä ja Helsinkiin perustetusta Nordic Quantum Energy Centeristä kertovan videon, jonka mitaksi tuli 33min33s. Tämä avaruusajan teknologia ei paranna ketään, vaan antaa soluille edellytykset parantaa itse itsensä. Lyhyen tutustumisen aikana olen saanut itse todistaa, että ihmeitä tapahtuu. Videolla suosittu helsinkiläinen osteopaatti ja lastenlääkäri kertovat omat kokemuksensa. Laitan blogin loppuun vielä lyhyen kuvauksen EES tekniikasta.

Tällä viikolla Aurinko tekee oppositiota Neptunukselle ja kolmiota Plutolle. Herkkiä aavistuksia ja varoituksia tietoisesti kuuntelemalla pystyt havaitsemaan elämääsi häiritsevät tekijät ja välttämään mahdolliset ansakuopat. Samaan aikaan elämä tarjoaa joitakin todella houkuttelevia uusia vaihtoehtoja, joille kannattaa antaa runsaasti tilaa jo tämän viikon aikana. Kollektiivinen positiivisten muutosten energia-aalto kulkee jokaisen solumme läpi ja edistää sekä fyysistä että henkistä paranemista. Emme ihmiskuntana pysty kunnolla hyödyntämään tätä positiivista värähtelyä solujemme epätasapainosta johtuen, mutta pelkkä ajan tarjoamien mahdollisuuksien tiedostaminen auttaa saamaan tästä kuviosta enemmän irti. Jokainen päivä pitää sisällään innostavia uusia vaihtoehtoja, jotka kuljettavat minua ja Sinua kohti onnellisempaa elämää.

Vaihtoehtoihin on kuitenkin uskallettava tarttua hetki hetkeltä uudelleen ja ymmärrettävä, että jostain on samaan aikaan tai oikeastaan vähän aikaisemmin päästettävä irti. Juuri tätä irti päästämistä tukee tuo Auringon ja Neptunuksen oppositio. Luota omiin aavistuksiisi ja ole valmis päästämään irti pala palalta kaikesta, mikä häiritsee tai rasittaa elämääsi. Myös näiden häiriöiden tunnistamiseen herkistyy sitä enemmän, mitä paremmassa tasapainossa elimistösi on. Monet EES menetelmää kokeilleet kertovat elämän selkiintyneen ja kiireen poistuneen jo ensimmäisten käyntien aikana. Avaa sydämesi löytämään itsellesi sopivia metodeja, terapeutteja ja auttajia parempaan tasapainoon ja mielenrauhaan päästäksesi.

Energy Enhancement System Helsinki   Nordic Quantum energy kotisivu

Nordic Quantum Energy on ensimmäinen Center Suomessa, joka tarjoaa EES-järjestelmän asiakkaiden käyttöön. EES-teknologiassa on kyse energian lisäämisestä kehossamme solutasolla. Se toimii useilla tasoilla hyödyntäen skalaariaaltoja, sykkiviä sähkömagneettisia kenttiä ja luomalla ”fotonisuihkulähteen” yhdessä monivärisen valon kanssa tukien kehon luonnollisia puhdistus-, vahvistumis- ja paranemisprosesseja.

Terveisin


Astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle