Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

15.9.2023

vieraskirjoitus:

Hiljaisen tiedon äärellä

Perjantaina 15.9. kello 4:39 on Uusikuu neitsyen merkissä. Auringon ja Kuun vieressä vaa`an merkin puolella on viisauden jumalatar Pallas Athene. Kun mukaan otetaan Pluton, Uranuksen ja Jupiterin kolmiot, kuviosta muodostuu kultainen maakolmio. Pluto, Uranus ja Jupiter ovat perääntyvässä vaiheessa, joten niiden tuoma tuki on hautuvaa. Perääntyvän Neptunuksen oppositio Auringolle, Kuulle sekä Pallakselle voi aiheuttaa hämmennystä. Siinä missä Uudenkuun ajassa on selkeyttä ja raikkautta, Neptunuksen oppositio tuo tullessaan sumuvaroituksen. Koska se täydentää kultaisen kolmion leija kuvioksi, on hyvä miettiä kuinka tämän tukirungon voi valjastaa käyttöön.

”Mysteeri on luovuuden ytimessä.” -Julia Cameron

Filosofi Michael Polanyi loi käsitteen hiljaisesta tiedosta. Se kuvastaa tietoa, jota voi olla vaikea kuvailla tai määritellä. Kyseessä voi olla tiedon lisäksi myös taito tai kyky. Hiljaisen tiedon avulla käsittelemme näkyvää tietoa. Se näkyy myös monissa tavoissa ja rutiineissa, joissa toimimme automaattisesti ja ilman sen kummempaa pohtimista. Hiljaisen tiedon luonne on geneettinen, fyysinen ja kokemusperäinen, mutta se toimii intuition, vaistojen sekä tuntemusten ja aistien välityksellä. Siihen liitetään myös ihmisen arkkityyppiset toimintamallit. Jokainen meistä tietää enemmän, kuin osaamme kuvitellakaan. Hiljaisen tiedon ja alitajunnan avulla voimme syventää sitä ymmärrystä, joka meissä jo on.

Merkuriuksen perääntyvä vaihe päättyy Uudenkuun päivänä. Merkuriuksen ja perääntyvän Saturnuksen oppositio alkaa myös pikkuhiljaa väljenemään. Vestan. Cereksen, Kuunlaskusolmun sekä Saturnuksen välille muodostuu kultainen kolmio. Kun mukaan otetaan Merkuriuksen ja Saturnuksen oppositio myös tästä muodostuu leija kuvio.

Pluton neliöt Kuunsolmuille sekä Kuunlaskusolmulla olevalle Cerekselle pitää sisällään muodonmuutokseen tarvittavat ainekset. Cereksen ja Pluton symboliikassa on paljon vastaavanlaisuuksia, koska kummatkin porautuvat syvälle alkukantaisiin tarpeisiin ja vietteihin.

"Näkösi tulee selväksi vasta, kun voit katsoa omaan sydämeesi. Kuka katsoo ulos, näkee unia; joka katsoo sisälle, herää."  -Carl Jung 

Clarissa Pinkola Estés on tutkinut Carl Jungin teorioita villinaisen arkkityypistä sekä naisen psyykestä teoksessaan Naiset, jotka kulkevat susien kanssa. Kirjassa hän muistuttaa, että jokaisella meistä on olemassa vaistonvarainen ja villi puolemme, johon meidän tulisi saada yhteys. Sitä kautta voimme löytää parantaa voimaa, jotta voimme pysyä omassa voimassamme sekä tunnistaa mitkä asiat tulevat meistä itsestämme. Tämän kaiken kiireen keskellä saatamme huomaamatta menettää olennaisen osan itsestämme ja kokea tyhjyyttä sekä merkityksettömyyttä. On olemassa yhtä monta tapaa elää itsensä näköistä elämää, kun on ihmistäkin. On tärkeä tunnistaa ne asiat, jotka kumpuavat syvältä sielusta käsin. Emme voi muuttaa maailmaa tai toisia ihmisiä semmoisiksi, kun haluamme, mutta voimme löytää itsestämme voimaa toteuttaa alkukantaista puolta, joka tukee koko elämäämme.

Venuksen ja Junon konjunktio sekä sekstiili Marsille auttaa parhaimmillaan tunnistamaan feminiinistä ja maskuliinista tasapainoa. Venuksen ja Junon neliö Jupiterille voi olla turhankin lennokas kuvio, jos emme pääse toteuttamaan näitä energioita luontaisesti. Tällöin ylilyöntien riski kasvaa. Venuksen ja Junon kolmio perääntyvälle Khironille on toivottava tukikulma, jotta pääsemme parantavan lähteen äärelle. Sitä vastoin Marsin ja Khironin oppositio voi viedä huomion väärään suuntaan. Jos keskitymme kamppailuun, meiltä voi jäädä jotain olennaista huomaamatta.

”Jokaisen elämä on taivalta itsensä luo.” – Hermann Hesse

 

Ystävällisin terveisin   
Johanna Vilén  
www.kuussajamaassa.com

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?  

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm)

Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle