Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

10.9.2023

Uranuksen siivin syvään päätyyn

Tämä viikko on välittömien oivallusten ja rohkeiden ratkaisujen kulta aikaa Auringon tehdessä kolmiota Uranukselle samaan aikaan kun Merkurius lähtee etenemään ja uudenkuun käynnistymisiä tukeva energia on korkeimmillaan. Olipa elämäntilanteesi mikä tahansa, niin nyt on loistava mahdollisuus heittäytyä viemään eteenpäin mielessäsi välkkyvää ideaa tai suunnitelmaa ympäristösi reaktioita ennakkoluulottomasti peilaten. Luota hetkestä nouseviin impulsseihin kenenkään lupaa tai mielipidettä kyselemättä. Kollektiivisesti katsottuna tällä viikolla on menossa kosminen kvanttihyppy, johon osallistuminen kannattaa varmasti.

ASTROTIIMIN KVANTTIHYPPY ON TÄLLAINEN

Tuntuu hurjan hienolta päästä julkaisemaan tällaisena hetkenä ylivoimaisesti suosituimman tuotteemme eli Astrokalenterin uudistettu versio, jota pääset testaamaan mikäli sinulla on keskiviikkona 13.9. astrokalenterin tilaus voimassa. Jokainen testiversion linkkiä klikkaava astrokalenterin tilaaja pääsee halutessaan kehittämään tätä suosituinta tuotettamme kokonaan uuteen ulottuvuuteen. Astrokalenterin testiversio avautuu olemassa olevan Astrokalenterin etusivulle ja sähköpostiin tulevaan tulkintaviestiin näkyvästi sijoitetusta linkistä. (HUOM! Olemassa oleva Astrokalenterisi jatkuu vanhaan malliin ja testilinkki säilyy näkyvissä toistaiseksi päivittäin).

Tässä julkaisuvaiheessa on mukana vasta pari ensimmäistä uutta ominaisuutta, mutta vuoden loppuun mennessä tulemme yhdessä kalenteria käyttävien kanssa rakentamaan jotain sellaista, mitä en tiedä vielä missään maassa tai millään kielellä julkaistun.

Ehdit mukaan sekä testaamaan, että kehittämään Astrokalenterin "Paramount" -versiota ihan ilmaiseksi tilaamalla kuukauden kokeilun tästä linkistä: 1kk ilmainen Astrokalenteri (Tämä mahdollisuus koskee Sinua, ellet ole aikaisemmin tilannut Astrokalenteria tai kokeilukuukautta).

Jos olet käyttänyt kokeilujakson aikaisemmin tai astrokalenterisi ei ole tällä hetkellä aktiivinen, voit uudistaa tilauksesi tai tilata Astrokalenterin vuodeksi eteenpäin tämän viikon aikana Astrokaupasta juhlahintaan 25€ (norm. 34,90€) riippumatta siitä oletko kirjautunut VIP-käyttäjäksi. Ihan kaikille tilauksen tällä viikolla tekeville hinta on sama.  Tilaussivulle pääset tästä

Tarjous koskee myös Astrokalenteriinsa lisäaikaa tilaavia eli kaikkia tilauksia, jotka on tehty ennen 16.9. klo 24.00.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

P.S. Ensi viikon blogin video esittelyssä avaruusajan energialataamo Helsingissä. Lupailin sitä jo tälle viikolle, mutta materiaalia oli liian paljon, eikä editointi ollut mahdollista niin nopeasti - saamastani latauksesta huolimatta.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle