Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Evgenia Nyyssölä

Evgenia Nyyssölä

5.9.2023

vieraskirjoitus:

Mars tyylikkäänä Vaa´an vastaanotolle – pelkkä näytös vai tositoimia kohti rauhaa ja rakkautta?

Mars pyyhkäisee Vaa´an merkin harmoniankentän läpi, tuhotakseen sotaisalla voimallaan kaiken egomme himoitseman kimaltelevan krääsän – lopullisesti. Sielumme ei ole turhuuksien säästöpossu, sen enempää kuin rahan ja maineenkaan.

Vaa´an energia on puhdasta, virheetöntä kauneutta, joka kiteytyy ja ilmentää itseään uniikkina persoonallisuutena, älykkyytenä ja tyylinä. Tyylikkyys ei tarkoita suinkaan ulkoista sliipattua virheettömyyttä, vaan kaunista käytöstä, kauniita tekoja ja kaunista ajattelutyyliä. Mars – uusien aloitteiden, sodan, aktiivisten toimien ja hengestä kumpuavan energian tiivistymä aina tarvitsee motiivin, joka antaa sysäyksen tämän jättienergian rakentavalle käytölle.

Mars Vaa´an merkissä 12.10 saakka – yhteistyö, kohteliaisuus ja diplomatia - itseään menettämättä, on tämän jakson menestysresepti.

Visuaalinen silmänlume paljastuu viimeistään tämän Mars -jakson aikana, samoin kuin turhan maineen ja kunnian melu sekä helisevät sopimukset, joita olemme solmineet olemattoman kunnian humun soidessa taustalla. Joudumme luopumaan myös turhista kontakteista, jotka ovat aitojen kohtaamisten tiellä.

Vaa´an maailma on korkeaa taidetta ja virheetöntä harmoniaa, Neitsyen kuukauden aikana vielä astetta pedantimpi puhdasoppisempi asetelma. Mars Vaa´assa on täydellistä aikaa tunnistaa itsessään aito kauneus ja antaa sen näkyä, jakaa osaamistaan ihmisille, osallistua lakkaamattomaan luomistyöhön omasta autenttisesta sielustaan käsin – motiivina rakkaus ja voimanlähteenä kunnioitus omaa lahjaansa kohtaan. Maailma kuulee, tunnistaa ja vastaanottaa kiitollisuudella.

Mutta älä vaan yritä myydä taikka ostaa pelkkää unelmaa. Tyhjät paketit tunnistetaan välittömästi. Mars Vaa´assa ei anna mahdollisuutta manipuloida ihmisiä heidän heikkouksillaan. Kulutusestetiikka ei kerta kaikkiaan enää toimi. Nyt on harmonian, kunnioituksen ja aidon vuorovaikutuksen aika. Kompromissit, kaikkia osapuolia aidosti palvelevat ratkaisut ja kauniit käytöstavat ovat nyt kullanarvoista valuuttaa neuvotteluissa, toreilla ja markkinoilla, aivan kuten sohvannurkassakin.

Uhriksi asettuminen ei myöskään käy näissä merkeissä, sillä kiusaus miellyttää, empiä ja venyttää ratkaisuja on sekin tämän Mars -jakson riesa. Älä pelkää toimia, ja jos tiedät sisimmässäsi ratkaisun ja päätät toimia linjassa sielusi kanssa - älä enää pelkää.

Kaikkia et kuitenkaan voi miellyttää.

Nyt on tärkeä muistaa, että ei se, miltä kaikki näyttää ulkopuolisista, vaan se, miltä elämä tuntuu sinusta. Hyvä kysyä taas kerran sen kultaisen kysymyksen, kuka asioistani päättää? Korkein tietoisuus on paras ja lähin oppaamme, joka on taatusti aina korkeimman kehityksemme kannalla omaksi parhaaksemme.

Näiden tähtien valossa, jos ei harmoniaa lupaavien, niin ainakin mahdollistavien, saamme kenties jo odottaa konfliktien loppumista, vaikka perääntyvien planeettojen ”paraatikulkue” on varmasti pitänyt lujasti käsijarrua päällä, palauttaen mieleen, mistä kaikki alkoi ja kuka on syyllinen sekä miten tämä korjataan?

Vaikka syyllistä ei tarvitse etsiä omaa nenää kauempaa ja sehän se onkin ollut tämän kuukausia kestävän koettelemuksen tarkoitus – kosmos antaa meille tilaisuuden tiedostaa omat heikkoudet ja varjot, traumat ja pelot ja tehdä niiden kanssa niin läheistä tuttavuutta, että heti kun planeetat vihdoin saavat luvan suunnata suoraa rataa kohti valoisaa tulevaisuutta, niin on selvää, mitä sinne ei ainakaan oteta mukaan ja jos otetaan, niin minkälaisilla ehdoilla.

Syyskuun 12.päivä Mars on sekstiilissä Venukselle, mikä lupaa ihanaa yhteisymmärrystä, luovuutta, onnistumisia ja jopa romantiikkaa. Tänä syksynä paljon otollisempi ilmapiiri neuvotella ja luoda uusia liittoja, uusia kauppasuhteita, uusia kumppanuuksia.

Lokakuussa Mars tekee neliön Plutolle ja suunnilleen samoja päiviä vielä kolmiota Saturnukselle – tämä on myös yksi tämän vuoden jännittävimpiä viikkoja, jolloin mennään melko suurella varmuudella räjähdysherkän voiman alueelle ja sen läpi. Miten se näkyy telkkarin ruudussa taikka katukuvassa, se ei ole meidän vallassamme, mutta omien asioiden eteenpäin viemiseen varmasti energiaa piisaa – sillä ehdolla että on niitä unelmia, jotka eivät helise tyhjää, vaan kumpuavat sielusta ja jaksavat elää pelkästä rakkaudesta lajiin.

Terveisin
Evgenia Nyyssölä

Kun sinulla on kysymys - Taroteilla on vastaus

Virpi Karjalainen:
Kun kokoonnumme tietyllä kaveriporukalla yhteen, aina jossain vaiheessa iltaa otetaan Tarot-kortit esille. Kun yhtä kiinnostaa rakkauselämän kuviot ja miten uuden potentiaalisen kumppanin kanssa homma etenee, niin toinen saattaa pohtia työkuvioita ja sitä tuleeko niihin pian helpotusta. Lue lisää.

Palaa Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Evgenia Nyyssölä

Instagramissa @evgenia_nyyssola_astrologi

Astrologia on minulle onnellisuuden ja ymmärryksen väline. Arvostan sen vuosituhansien takaista viisautta ja tinkimätöntä rehellisyyttä. Hiljennyn joka kerta astrologisen kartan edessä kuin lapsi, joka katselee tähtitaivasta. Nöyränä ja kiitollisena hämmästelen merkkeihin tallennettua suunnatonta viisautta, logiikkaa ja johdonmukaisuutta - ja annan sanojen tulla voimalla ja intuitiolla. Uskon, että olen astrologi, joka auttaa tähtiä syttymään - täällä päällä maan.

Instassa @astrovisio paljon reaaliaikaista stooria joka sykkii tämän ajan henkeä. Sekä feedissä astrologista tietoa ymmärrettävästi ja hauskasti. @astrovisio on käytännön visioita rohkeampaan elämään. Teen myös tietoisuutta avaavia Tarot -tulkintoja pitkällä kokemuksella. Tulkintani auttavat löytämään yhteyden tietoisuuteen, jotta elämäsi muuttuu täyteläiseksi ja kauniimmaksi, kärsimyksestä huolimatta ja sen tähden. Lupaan, että saat uutta tietoa, lohtua, ymmärrystä ja rohkeutta.

Voit lähettää sähköpostia evgenia.astrovisio@gmail.com 

Tai laittaa viestiä numeroon 0456476120. 
T. Evgenia

Evgenia Nyyssölä

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...