Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

1.9.2023

vieraskirjoitus:

Mystinen sydän 

Torstaina olleen Täydenkuun tunnelmat vaikuttavat vielä viikonlopun ajan. Aurinko on neitsyen merkissä ja Täydenkuun sekä perääntyvän Saturnuksen konjunktio kalojen merkissä. Kalojen symboliikkaan liittyy mystisyys, herkkyys, luovuus sekä alitajunta. Saturnus symboloi rakenteiden ja rajojen lisäksi aikaa. Sen luonne on konkreettinen ja realistinen. 

Kalojen Täysikuu muistuttaa kohtuudesta, harkinnasta ja tasapainosta eri elämänalueiden suhteen. Kyseessä voi olla rajat ja rajattomuus, hengelliset asiat sekä elämän vaatimukset ja velvoitteet tai vaikkapa luovuus ja rutiinit. Kyseisten asioiden ei tarvitse poissulkea toisiaan, vaan parhaimmillaan voimme niiden avulla rakentaa uudenlaisia kokonaisuuksia. Esimerkiksi luostareissa yhdistyy hengellisyys ja hiljentyminen säännönmukaiseen toimintaan. Harvoin luovuuskaan toimii ilman arkipäiväistä tekemistä ja rutiineja. Toki poikkeuksia löytyy, mutta pääosin tarvitsemme asioita, jotka tukevat kokonaisuutta monin eri tavoin. 

"Virta ei yleensä synny suurista lähteistä, vaan siihen yhtyneistä monista puroista. " — Ovidius 

Maanantaina 4.9. alkaa Jupiterin perääntyvä vaihe ja samaan aikaan Venuksen perääntyvä vaihe päättyy. Venuksen ja Junon konjunktio leijonan merkissä on neliössä Jupiteriin, joten ihmissuhteet, arvomaailma ja elämän mielekkyys nousevat tapetille. 

Keskiviikkona 6.9. perääntyvän Merkuriuksen ja Auringon konjunktio on tarkimmillaan. Tämä aloittaa Merkuriuksen uuden vaiheen. Jupiterin kolmio aspektin myötä sanansaattaja saa tukea perääntyvästä vaiheesta huolimatta. 

Venuksen ja Junon sekstiili Marsille vahvistuu viikon edetessä. Yksi tunnetuimmista rakkauden muodoista liittyy Venuksen ja Marsin mytologiseen taustaan. Rakkauden muotoja on paljon, mutta Platon jakoi ne kolmeen päätyyppiin. Nämä päätyypit ovat Eros, Filia ja Agape. 

Eros on intohimoinen ja eroottinen rakkaus. Eros on kreikkalaisten rakkauden ja hedelmällisyyden jumala, jota vastaa roomalaisessa mytologiassa Amor. Tämä rakkaus on luonteeltaan primitiivinen, seksuaalinen ja fyysinen. Vahvimmillaan Eros on kontrolloimatonta halua, joka kuluttaa ja pitää sisällään sekä nautinnon että kärsimyksen. Kiihkeydessään se keskittyy itseensä ja toimii hyvin vaistonvaraisesti. Mytologiassa Eros oli Venuksen poika. Yleisimmin hänen isänään pidetään Marsia, jonka kanssa Venuksella oli suhde, vaikka hän oli naimisissa tulenjumala Vulcanuksen kanssa (kreikkalaisittain Hefaistos). 

Rakkauden hallitsemattomuudesta kertoo myös tarina Amorista ja Psykhestä. Venus oli kateellinen Psykhelle tämän kauneudesta. Niinpä hän pyysi poikaansa Amoria ampumaan rakkaudennuolilla tätä jumalallista naista, jotta hän rakastuisi ensimmäiseen näkemäänsä mieheen, eikä uhkaisi Venuksen jumalattaren asemaa. Amorin nuoli osuikin häneen itseensä ja näin Amorin ja Psykhen suhde sai alkunsa. Venus ei hyväksynyt poikansa ja Psykhen suhdetta ja yritti kaikin tavoin estää heidän yhdessä olonsa. Lopulta Jupiter puuttui peliin ja nuorukaiset saivat toisensa. 

Filia (Philia) on luonteeltaan lojaali, turvallinen ja tasa-arvoinen rakkaus. Siihen liittyy ystävyys, kiintymys, yhteenkuuluvuus ja jakaminen. Tämä rakkaudenmuoto on lämmin ja muita huomioiva.

Agape on epäitsekäs, hengellinen ja ehdoton rakkaus. Tämä on rakkauden puhtain ja korkein muoto, joka hyväksyy, on myötätuntoinen eikä vaadi tai odota keneltäkään mitään. Se on jumalallinen rakkaus, joka ei tuomitse, vaan on sydämessään pyyteetön ja vapaa ihmismielen odotuksista. Se antaa jokaisen olla sitä mitä kukakin meistä omassa keskeneräisyydessään on. 

"Jätä sydämessäsi tilaa käsittämättömälle." — Mary Oliver 

Elämä on mysteeri. Emme voi mitenkään ymmärtää kaikkia sen kerroksia. Ehkä kaiken ei aina tule olla niin päämäärätietoista. Jos odotuksemme ovat liian epärealistisia, saatamme jäädä pettymyksen ja suorittamisen kierteeseen kiinni. Tällöin emme välttämättä näe sitä, mikä on meissä itsessämme, edessämme ja kaikkialla. Se on tämä hetki ja elämä täydellisessä keskeneräisyydessään. Saturnus opettaa meitä kohtaamaan henkisen ja materialistisen maailman välisen tasapainon. Se opettaa kuinka voimme keskittyä olennaiseen. Mitä tulee jättää pois ja mihin keskittyä? 

"Kun virtaava vesi kohtaa tiellään esteen, joka tukkii sen tien, se pysähtyy. Se kokoaa massaansa ja voimaansa, ja nousee pikkuhiljaa esteen tasolle, ja lopulta ylittää sen. Älä sinäkään käänny ja pakene, koska takaa et löydä mitään arvokasta. Älä myöskään ryntää suin päin kohti vaaraa. Tee niin kuin virtaava vesi. Pysähdy ja kerää voimiasi, kunnes edessä oleva este ei enää tuki tietäsi." — I. Ching 

Siinä missä kalojen merkki pitää sisällään kaikkien merkkien ymmärryksen ja viisauden, neitsyen merkki opettaa näkemään sen tavallisissa arkisissa asioissa sekä yksityiskohdissa, jotka niin helposti jätämme huomaamatta.  Se opettaa hiljentymään sydämen äärelle. 

"Minä uskon, että ruohonkorsi ei ole vähempää kuin tähtien työtä. " — Walt Whitman  

Ystävällisin terveisin   
Johanna Vilén  
www.kuussajamaassa.com

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?  

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm)

Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.

Astrossa on viikonlopun hintakimarat!

Tarjoukset voimassa 3.9.203 klo 24 saakka.

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...