Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Esa Hyppönen

Esa Hyppönen

31.8.2023

vieraskirjoitus:

Palveleva kaksijakoisuus - 31.8.23 Lunaarinen Koira

Kaksijakoisuuden ja vastakkain asettelun lunaarinen sointu loistaa nyt täydenkuun tunnelmissa valaisten asioita, joita ei ehkä niin haluisikaan ottaa tarkastelun alle. Tunne-elämän puolella riittää mietittävää ja kateuskin nousee haastamaan omalla panoksellaan. Selviytyminen ja sen keinot voivat mietityttää. Missä menee muita huomioon ottavan terveen itsekkyyden ja pelkästään omaan laariin pelaamisen raja?

Merkit kaaoksesta ja ongelmista arkitodellisuudessa juontavat usein juurensa kuilusta oman sisäisyyden ja ulkoinen todellisuus välillä. Toisaalta värähtelyerot toiveiden ja todellisuuden välillä venyttävät, repivät ja rikkovat, mutta myös laittavat liikkeelle ja auttavat palvelemaan pysyväisempää vakautta. Nyt ei tarvita henkistä ja emotionaalista tilaa pelkästään toisiaan sparraavien dualiteettien väliin, vaan myös niiden ympärille. Avaruus auttaa näkemään laajemmin ja sisäistämään enemmän ja varsinkin tunne-elämän puolelle tuota tilaa kaivataan. Pikku asioilla kun on taipumus kasvaa kokoaan suuremmiksi ja jumittaa levyn paikalleen. Näennäisempikin asioiden ja objektien erkaantuminen mielessä mahdollistaa niiden olemassaolon ja kehittymisen hetkessä, siksi jokaisella valinnalla ja vaihtoehdolla on merkitys ja voima luoda todellisuutta nimeltä elämä. Ja juuri elämää dualismikin palvelee, vaikkei aina uskoisikaan.

Vaikka lojaalisuus vaikuttaa nykypäivänä kovin häilyvältä ominaisuudelta, on se arkielämän perusarvoista ehkä niitä keskeisimpiä yhteistoiminnan ja sen onnistumisen elementtejä. Selkään puukottamalla ja pahaa puhumalla kun ei missään yhteiskuntien tai sen yksilöiden toiminnoissa rakenneta todellista luottamusta. Silti hetken pikavoitot ja oikopolut houkuttavat ja koukuttavat häilyvää mieltä, kuin sen vanhan sanonnan vihreämpi ruoho aidan toisella puolen. Millaisiin valintoihin uskallan ja voin luottaa ja osaanko itse olla luottamuksen arvoinen? Itsekkyyden ja lojaliteettien kohteiden ristiaallokoissa Lunaarinen Koira miettiikin omia tarpeitaan ja velvollisuuksia, joita se yksilönä sekä lauman jäsenenä tuntee sydämessään.

Kamppailuhakuisuuden sijaan Koiran aika valaa arvostusta muita kohtaan karvoihin katsomatta.  Luottamus on jokaisen hetken keskeinen piirre, jolla voi lujittaa yhteydessä pysymistä mm. kaikissa ihmissuhteissa. Hyväntahtoisuus luo turvallisuutta ja tunne-elämäntään herkälle koiralle se on voimaannuttava aspekti kokea elämää ja ottaa huomioon sen erilaisuutta, sekä elää sydämentoiveita todeksi kaikissa tilanteissa.

Täydenkuun hetki voi siis paljastaa emootioiden syviä railoja ja laittaa miettimään keinoja pitää kiinni asioista ilman että kokonaisuuden tai sen osien tarvitsee hajota täydellisesti. Valheellinen totuus ja välistävedot vaativat kuitenkin omansa takaisin ennemmin tai myöhemmin, vaikka emme kyseisiin asioihin liittyviä syy-yhteyksiä enää muistaisikaan. Näinä päivinä lojaalisuuden punainen lanka hehkuukin väkevänä sydämen voimana. Mihin sen kiinnität?

Terveisin

Maya-astrologi Esa Hyppönen  

Maya-Astrokalenteri: Avain Syvempään Tietoisuuteen ja Läsnäoloon


Tarjous voimassa 3.9.2023 saakka.

Maya-astrokalenteri on ainutlaatuinen työkalu, joka yhdistää muinaisen mayojen viisauden nykypäivän kiireiseen elämään. Perustuen mayojen pyhään Tzolkin-kalenteriin, tämä kalenteri tarjoaa päivittäisen oppaan ajan esoteeriseen hallintaan, auttaen sinua navigoimaan läpi elämän monimutkaisten haasteiden ja mahdollisuuksien.

Mitä Kalenteri Tarjoaa?

Päivittäinen Tulkinta: Saat ymmärrystä päivittäin vaihtuvista energialaatuista ja niiden vaikutuksesta elämääsi.

Henkilökohtaiset Syklit: Ymmärrä Tzolkinin sisäisten syklien taitekohtia ja miten ne liittyvät omaan kehosi, mieleesi ja sieluusi.

Kohtalonperhe-haku: Tutki erisuuntien kohdistamia jännitteitä valitsemillasi päivämäärillä ja vertaile omaa ja kumppanisi mayasignatuuria.

Miksi Valita Maya-Astrokalenteri?

Läsnäolon Mestaruus: Opi olemaan läsnä hetkessä ja vapautumaan syyllisyyden ja huonon omatunnon taakasta.

Esoteerinen Ajan Hallinta: Hylkää perinteiset ajankäyttömetodit ja syvenny ajattomuuteen mayojen viisauden avulla.

Henkilökohtainen Kasvu: Astu syvempään itsetuntemukseen ja henkiseen voimaan päivä päivältä.

Kenelle Tämä On Tarkoitettu?

Jos olet henkilö, joka:

- Etsii syvempää ymmärrystä elämästä ja itsestään
- Haluaa olla läsnä tässä hetkessä
- On kiinnostunut esoteerisista tieteistä ja muinaisista kulttuureista
- Tämä kalenteri on suunniteltu erityisesti Sinulle.

Maya-Astrokalenderi on paljon enemmän kuin vain kalenteri; se on avain henkilökohtaiseen ja hengelliseen kehitykseesi. Astu rohkeasti uuteen aikaan ja syvennä tietoisuuttasi nyt!

Täysi tyytyväisyystakuu!
Jotta voit tehdä tilauksesi turvallisin mielin, annan tulkinnalle täyden tyytyväisyystakuun. Ellet ole kuukauden kuluessa kanssani samaa mieltä hankintasi kannattavuudesta saat maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin.

Palaa Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...