Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

25.8.2023

vieraskirjoitus:

Elämä kasvaa hiljaisuudesta 

Aurinko on neitsyen merkin alkuasteissa ja oppositiossa perääntyvään Saturnukseen. Neitsyt on luonteeltaan viisas, pitkäjänteinen ja tarkkanäköinen. Hän on parantaja, joka muuttaa maailmaa paremmaksi. Välillä neitsyt tarvitsee omaa tilaa ja etäisyyttä, jotta voi käsitellä sekä järjestellä mielessä kypsyviä asioita rauhassa. Neitsyen merkki opettaa, ettemme hukkaa tai unohda itseämme ja että muistamme huolehtia voimavaroistamme sekä tarpeistamme. 

”Hiljaisuudella on monet kasvot, se on näkymätön ja ilmenee niin monin tavoin. Hiljaisuus on aine, jossa me elämme. Se ympäröi meitä kuin ilma kuin valo kuin pimeys. Elämä kasvaa hiljaisuudesta. Siemenet kypsyvät sen sylissä.” -Anne Fried 

Parhaimmillaan Saturnus symboloi vakautta, rakenteita ja kestävää perustaa. Se voi olla myös vaativa opettaja. Kun Aurinko on neitsyen merkissä ja oppositiossa Saturnukseen ajassa olevat velvollisuudet ja vaatimukset voivat yli korostua. Jos vaadimme itseltämme liikoja, uuvumme ja saatamme pettyä itseemme kohtuuttomasti. Siitä voi seurata kierteitä, jossa koemme, ettei mikään tekemämme riitä. Tarvitsemme hyväksyntää ja lempeyttä, jotta voimme arvioida asioita selkeämmin ja käytännönläheisesti. On hyvä miettiä mitä voimme tehdä juuri nyt ja missä mittasuhteessa, jotta voimme saavuttaa tarvittavan tasapainon levon ja tekemisen suhteen. Kaiken ei tarvitse sujua samoin tein. Voimme kokeilla, tunnustella ja opetella mitkä asiat sopivat tämänhetkiseen elämäämme sekä tukevat kokonaisuutta. Ajassa on kauneutta ja pyhyyttä, joka kutsuu luokseen. 

Yhden kertomuksen mukaan kauan sitten jumalat asuivat maanpäällä ihmisten kanssa. Jumalat olivat kuolemattomia, joten heidän piti luoda jatkuvasti uusia ihmisiä kuolevaisten tilalle. Kultaisen aikakauden lopussa maailma oli kaaoksessa ja ihmiset alkoivat käyttäytyä aggressiivisesti. Jumalat pettyivät ihmisiin ja päättivät palata takaisin taivaaseen. Astraea oli luonnonlakien oikeudenmukaisuuden jumalatar, joka ylläpiti vuodenaikojen sekä luonnon tasapainoa. Hän oli ainoa, joka ei suostunut lähtemään vaan jäi opettamaan ihmisille, kuinka erottaa hyvä ja paha toisistaan sekä kuinka elää tasapainoisesti. Ihmiset eivät muuttuneet ja lopulta Astraea nousi taivaaseen neitsyen -tähtikuvioksi. 

Merkuriuksen perääntyvä vaihe on alkanut. Pallas Athene, Merkurius ja Mars ovat konjunktiossa neitsyen merkissä ja kolmiossa perääntyvään Plutoon sekä Uranukseen ja oppositiossa perääntyvään Neptunukseen. Tästä muodostuu leija suurkuvio. 

Sunnuntaina 27.8. Mars siirtyy vaa`an merkkiin. Uranus on varjoalueella ennen 29.8. alkavaa perääntyvää vaihetta. Tämän jälkeen kaikki planeetat paitsi Mars ja Jupiter ovat perääntyvässä vaiheessa. Perääntyvä ajanjakso liittyy varjotyöskentelyyn sekä ihmisen sisäisiin konflikteihin ja mahdollisuuksiin. 

Pallaksen ja Merkuriuksen kvinkunssi perääntyvälle Khironille voi nostaa menneisyyden kipupisteitä sekä epäoikeudenmukaisia kokemuksia pintaan. Marsin kvinkunssi Kuunnoususolmulle voi taas aktivoida puolustusmekanismit. On hyvä miettiä ennen kuin toimii. Jos toimimme impulsseista käsin, saatamme rikkoa enemmän kuin rakentaa. Impulssit eivät aina kerro tämän hetken tilanteesta, vaan hyvin usein menneisyyden teemoista, jotka nousevat elettävässä hetkessä pintaan. Pallaksen, Merkuriuksen ja Marsin neliöt Vestaan lisäävät keskittymisvaikeuksia ja ärsykkeitä. Jos emme pääse sopivissa määrin rentoutumaan, elämä saattaa tuntua kaoottiselta ja saatamme menettää hetkellisesti yhteyden itseemme. 

"Kosmos on kreikankielinen sana maailmankaikkeuden järjestyksestä. Se on tavallaan kaaoksen vastakohta. Se merkitsee kaikkien asioiden syvää keskinäistä yhteyttä. Se välittää kunnioitusta monimutkaisia ja hienovaraisia kohtaan tapa, jolla maailmankaikkeus kootaan." -Carl Sagan 

Torstaina 31.8. kello 4:35 on Täysikuu. Aurinkoa vastapäätä on Kuun ja Saturnuksen konjunktio kalojen merkissä. Täydenkuun aikaan Kuu on kirkkaimmillaan. Astrologiassa käytetään vastamerkki menetelmää, jossa vastakkaisuuksien välille ajatellaan silta, jossa etsitään niiden välistä tasapainoa. Kalojen merkki pitää sisällään kaikkien merkkien ymmärryksen sekä kokemuksen, vaikka sitä ei voi aina rationaalisella järjellä selittää tai ymmärtää. Kyse on pikemminkin herkkyydestä sekä kyvystä aistia ympärillä olevia energioita ja tunteita, jotka saattavat myös olla ristiriitaisia. Saturnuksen mukana olo tuo rakenteita. Parhaimmillaan hahmoton alkaa saamaan muotoa ja alamme kuulemaan entistä paremmin alitajunnasta kumpuavia viestejä. Yhteys alitajuntaan auttaa löytämään ratkaisuja, joita emme olisi osanneet rationaalisella mielellä kuvitellakaan. 

”Toivominen merkitsee sitä, että on joka hetki valmis sille, joka ei ole vielä syntynyt.” -Erich Fromm 

Kalojen merkkiin liittyy kauneutta ja herkkyyttä. Neitsyen ja kalojen merkin välinen silta muistuttaa rajoista sekä suojauksesta, jotta emme hukkaa itseämme toisten ihmisten toiveisiin ja tunteisiin tai mene liikaa mukaan ympäristön ilmapiiriin. Jupiterin positiiviset kulmat Auringolle ja Kuulle lisäävät optimistisuutta ja innostumista. Se on luonnollisesti hyvä asia, mutta tarvitsemme myös aikamme, jotta tunnistamme mitä missäkin hetkessä tarvitsemme eniten. 

Täydenkuun kartalla on Kuun ja Junon välinen kvinkunssi. Myös Marsin ja Saturnuksen välille muodostuu kvinkunssi. Alitajuisia paineita on enemmän kuin välttämättä tunnistammekaan, joten erottelukyvyn harjoittaminen on olennaisen tärkeää. Mikä on oikeasti elämässämme tärkeintä juuri nyt? Miten voimme hetkellisesti päästää irti niistä asioista, joihin emme voi vaikuttaa juuri nyt? 

"Elämän rikkaus syntyy vastakohtien ja ristiriitojen jännitteistä. Kaikki elollinen pitää sisällään vastakkaisia voimia. " -Claes Andersson 

Perääntyvän Venuksen ja Junon konjunktio nostaa ihmissuhteet normaalia vahvemmin pintaan. Jupiterin neliö laajentaa sen mihin osuu, joten se voi olla hyvin arvaamaton lisä. Venuksen ja Khironin välinen kolmio on väljä, mutta tuntuu silti. Vaatii hieman enemmän tietoista keskittymistä, jotta saamme sen parantavista vaikutuksista kiinni. 

Kalojen merkissä oleva Täysikuu on kuin maailmankaikkeuden syli ja unelmien idealistinen lepotila, jossa voimme ladata akkumme. Saatamme tarvita hetkittäin omaa tilaa hieman enemmän. Vetäytymisen jälkeen voimme palata voimaantuneena takaisin. 

”Katso ylös tähtiin, älä jalkoihisi. Yritä ymmärtää näkemäsi ja ihmettele mikä saa universumin olemaan olemassa. Ole utelias.” – Stephen Hawking 

Kaunista viikonloppua ja tulevaa Täydenkuun aikaa! 

Ystävällisin terveisin   
Johanna Vilén  
www.kuussajamaassa.com

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?  

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm)

Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa

Astrokalenteri 2023 - 2024 - Syvempi Yhteys Itseesi ja Universumiin

on tarjouksessa 23 – 25.8.2023 klo 24 saakka.

Astrokalenteri 2023 - 2024 ei ole pelkästään päivien, viikkojen ja kuukausien kokoelma, vaan se on ovi suurempaan ymmärrykseen itsestämme ja siitä, miten meidän oma elämän polkumme kietoutuu tiiviisti planeettojen liikkeisiin. Se on matka syvälle itseemme, henkiseen kasvuun ja yhteyden laajentamiseen.

Lue lisää Astrokalenterista ja hyödynnä tarjous täällä:
https://www.astro.fi/horoskooppi/rytmi

Täysi tyytyväisyystakuu!
Jotta voit tehdä tilauksesi turvallisin mielin, annan tulkinnalle täyden tyytyväisyystakuun. Ellet ole kuukauden kuluessa kanssani samaa mieltä hankintasi kannattavuudesta saat maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin, eikä tulkintaa tarvitse palauttaa.

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...