Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

21.8.2023

Vauhtia koneeseen

Tällä viikolla Mars heiluttelee kosmoksen tahtipuikkoa toisaalta haastavalla ja toisaalta hurjien voimalatausten muodossa. Heti viikon alkaessa Mars on oppositiossa Neptunukseen ja herättelee alitajuntaamme aavistamaan elämässämme muutospaineen alla olevia asioita. Tyypillistä tälle aikajaksolle on se, että jutut etenevät odottamattomalla tavalla odottamattomiin suuntiin siksi, että kollektiivinen energia puuttuu niin voimakkaasti päivittäisiin tapahtumiin. Tärkeintä tällaisena aikana on antaa asioiden rullata omalla painollaan ja päivien edetä ilman sen suurempaa yritystä pitää kiinni suunnitelmista. Neptunus haastaa elämään hetkessä ja luottamaan ennen kaikkea hiukan ahdistavalta tuntuviin fiiliksiin merkkinä varmistaa, että todella haluat tehdä sen, mitä olet sillä hetkellä tekemässä.

Viikon puolivälissä Mars tuleekin sitten kolmioon Pluton kanssa ja antaa valtavasti lisäpotkua sellaisille asioille, joista olet aidosti innostunut ja jotka vievät elämääsi vauhdilla oikeaan suuntaan. Yhdessä Neptunus-energian kanssa tämä kuvio antaa luvan luovalle inspiraatiolle välittömästi päivittäisistä rutiineista irrottautuessasi. Sydämestä lähtevällä tekemisellä on takanaan kosmoksen suurimmat voimat ja tuloksen ratkaisee tekemisesi laatu – ei siihen käytetty aika. Maailmamme muuttuu koko ajan herkemmäksi ja herkemmäksi vastaamaan henkistä olemustamme ja tällä viikolla voit luottaa innostaviin fiiliksiisi aivan täysillä.

Jos seuraat omaa Astrokalenteriasi, niin kiinnitä huomiota Marsin tekemiin ohituksiin tämän viikon aikana niin dynaamisissa kuin palkitsevissa transiiteissa. Molemmissa tapauksissa ne saattavat antaa arvokkaita vinkkejä aktiiviseen ja myös tuloksellisesti palkitsevaan tekemiseen. Ei ole aina helppo yhdistää olosuhteisiin joustavaa ja täynnä intoa olevaa tekemistä keskenään, mutta jos siihen pystyt, niin tulet hämmästymään upeista seurauksista.

Minun värähtelyni sanoo, että tämä oli tällä kertaa tässä ja sitähän kehotin kuuntelemaan, joten oikein ihanaa ja toimeliasta viikkoa Sinulle. Lähden seuraamaan näkymätöntä hajujälkeä jonnekin oudoille ja tavallisista poikkeaville vesille.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle