Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Evgenia Nyyssölä

Evgenia Nyyssölä

15.8.2023

vieraskirjoitus:

Venus perääntyy 23.7 - 4.9.2023

Arvomaailmamme suurennuslasin alla. Venus perääntyy 23.7-4.9.2023. Koetuksessa mm. Arvostus, itsetunto, raha, rakkaus, ihmissuhteet, kyky nauttia.

Venus on rakkauden ja nautinnon energiaa, joka tuo oman sävynsä ihmisen arvomaailmaan, vaikuttaa valintojen tekoon, esimerkiksi minkälaiseen ympäristöön tai elintasoon, nautinnontasoon ihminen on tyytyväinen, mikä tekee onnelliseksi ja mikä auttaa itseilmaisussa ja mikä on se oma lempiaihe taikka talentti.

Perääntyminen aiheuttaa puolestaan liikettä syvyyssuuntaan – eli paluuta kesken jääneisiin aiheisiin Venuksen teemoissa. Uusien kokemusten saaminen on vaikeampaa, mutta vanhojen kokemusten kohtaaminen ja loppuunsaattaminen on ajankohtaista.

Tämä näkyy elämässä esimerkiksi:

-parisuhteessa vanhojen kipeidenkin teemojen esilletulona

-riittämättömyydentunteena taloudellisesti,

-mikä vaikuttaa väistämättä maallisessa elämässä kykyyn ja mahdollisuuteen nauttia uusista asioista,

-tehdä kaikkea mikä kiinnostaa ja innostaa,

-näyttäytyy riittämättömyyden tunteena ulkonäköön liittyen

-nostaa itsetunto-ongelmia pintaan.

Rakkaus: retro Venuksen jakson aikana voi herätä kaipuu entiseen rakastettuun, tauolla oleva parisuhde saattaa herätä henkiin tai muuten emotionaalinen tausta voi olla sellainen, että vanhat surut ja kivut nousevat pintaan. Parisuhteessa ilmenee tarvetta keskustella ja joskus muistuttaa vanhoista asioista.

On hyvä muistaa tämän jakson aikana, että asioista pitää puhua. Mutta emme voi vaatia rakkautta toiselta. Voimme sen sijaan rakastaa itseämme ja antaa rakkautta toiselle lahjaksi.

Perääntyvän Venuksen aikana ei ehkä kannata tehdä liian radikaaleja päätöksiä suhteessa rakkauteen tai kumppanuuteen, jälkeenpäin se saattaa kaduttaa. On vaan hyvä kohdata asiat ja puhua niistä, uskaltaa näyttää omat haavat ja heikkoudet ja näyttää ne edes itselleen.

Raha: riittämättömyyden tunne voi näyttäytyä tyytymättömyytenä, mikä puolestaan johtaa sellaiseen rahankäyttöön, mikä osoittautuu jälkeenpäin virheeksi. Kannattaa miettiä ostoksia tehdessä, mitä todellisuudessa haluat? Mielihyvää, huomiota, rakkautta, läheisyyttä, toisen ihmisen seuraa, ystävällistä hymyä? Perääntyvä Venus saa tekemään taloudellisessa mielessä kummia ratkaisuja. Toisaalta, oletko kieltänyt itseltäsi jotain, mitä olet pitkään kaivannut tai mistä olet pitkään unelmoinut? Nyt on sopiva aika huomata myös omat todelliset tarpeet ja antaa itselleen vihdoin lupa hoitaa ainakin ne ensisijaiset kuntoon.

Kauneus: Perääntyvä Venus on naisille monesti aika hassua aikaa: alkaa muistua mieleen nuoruusvuosien tyylit ja saattaa tuntua hyvältä idealta esimerkiksi freesata ulkonäköä kunnon vaalennuksella tai napakorulla! Kannattaa harkita sinne syyskuun loppuun. Voi olla että mieli muuttuu. Suuria summia ei kannata nyt sijoittaa ainakaan kosmeettisiin juttuihin, eikä vaateshoppailuun, saatat ostaa paljon turhaa, mikä jälkeenpäin ei miellytäkään.

Miten hyödyntää tämä jakso?

+ Ratkoa vanhoja parisuhdeasioita keskustelemalla ja kuuntelemalla

+ Kohdata omat halut ja tarpeet rehellisesti ja lämmöllä

+ Hankkiutua eroon kaikesta mitä et enää tarvitse ja mistä et pidä niin kotona kuin vaatekaapissa

+ Harkita suhdetta rahaan ja kulutukseen, mitä energian vuotokohtia niissä on - sillä se mikä vie energiaa, vie myös iloa, nautintoa ja rahaakin kukkarosta

+ Muistaa ihmisiä ja ystäviä keneen emme ole pitäneet yhteyttä ja herätellä vanhoja hyviä, arvokkaita ystävyyssuhteita henkiin.

Venus perääntyy, jotta löydämme syvemmän yhteyden omaan arvomaailmaamme ja luomme enemmän kauneutta ja rakkautta elämäämme.

Terveisin
Evgenia Nyyssölä

Palaa Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Evgenia Nyyssölä

Instagramissa @evgenia_nyyssola_astrologi

Astrologia on minulle onnellisuuden ja ymmärryksen väline. Arvostan sen vuosituhansien takaista viisautta ja tinkimätöntä rehellisyyttä. Hiljennyn joka kerta astrologisen kartan edessä kuin lapsi, joka katselee tähtitaivasta. Nöyränä ja kiitollisena hämmästelen merkkeihin tallennettua suunnatonta viisautta, logiikkaa ja johdonmukaisuutta - ja annan sanojen tulla voimalla ja intuitiolla. Uskon, että olen astrologi, joka auttaa tähtiä syttymään - täällä päällä maan.

Instassa @astrovisio paljon reaaliaikaista stooria joka sykkii tämän ajan henkeä. Sekä feedissä astrologista tietoa ymmärrettävästi ja hauskasti. @astrovisio on käytännön visioita rohkeampaan elämään. Teen myös tietoisuutta avaavia Tarot -tulkintoja pitkällä kokemuksella. Tulkintani auttavat löytämään yhteyden tietoisuuteen, jotta elämäsi muuttuu täyteläiseksi ja kauniimmaksi, kärsimyksestä huolimatta ja sen tähden. Lupaan, että saat uutta tietoa, lohtua, ymmärrystä ja rohkeutta.

Voit lähettää sähköpostia evgenia.astrovisio@gmail.com 

Tai laittaa viestiä numeroon 0456476120. 
T. Evgenia

Evgenia Nyyssölä

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle