Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

28.7.2023

vieraskirjoitus:

Täysikuu tuplana: Ymmärrämmekö Universumin Viestit?

Tiistaina 1.8. kello 21:31 on Täysikuu Auringon ollessa leijonan ja Kuun vesimiehen merkissä. Seuraava Täysikuu on 31.8. Kun kuukaudessa on kaksi kertaa Täysikuu, sitä kutsutaan siniseksi Kuuksi. Elokuun Täysikuuta kutsutaan nimillä sampikuu, maissikuu, vihreä maissikuu, viljakuu, hedelmäkuu ja ohrakuu. Chotaw intiaanit kutsuivat sitä naisten kuuksi. Sioux intiaanit kutsuivat sitä Kuuksi, jolloin asiat kypsyvät ja valmistuvat.

Jupiterin neliö Auringolle sekä Kuulle tuo Täydenkuun aikaan lisää levottomuutta. Jupiterin laajentava luonne voi lisätä optimistisuutta positiivisella tavalla, mutta on hyvä tunnistaa, ettei mene liiallisuuksiin. Kun Täydenkuun aikaan aistimme normaalia herkemmin toisten ihmisten energioita ja tunteita, voi olla tarpeen vetäytyä aika ajoin. Vaikka leijonan ja vesimiehen väliseen vuorovaikutukseen liittyy sosiaalisuus, se ei tarkoita oman tilan menettämistä.

Cereksen sekä Vestan kolmiot Kuulle ja sekstiilit Auringolle täydentävät Täydenkuun kartalle leija kuvion. Kuun, Cereksen ja Vestan välinen kultainen ilmakolmio tukee irti päästämistä sekä syvempien syy-yhteyksien näkemistä. Ajassa on pyhyyttä, joka ravitsee.

"Luovuus on sitä, että antaa itsensä tehdä virheitä. Taide on sitä, että tietää mitkä virheet säilyttää." -Scott Adams

Lauantaina 29.7. Merkurius siirtyy neitsyen merkkiin ja on taas toisessa luonnollisessa merkki sijainnissaan. Täydenkuun kartalla on Marsin, Pallas Athenen ja Merkuriuksen konjunktio. Pallaksen ja Kuun välinen kvinkunssi on tarkka, mutta jos käyttää laveampaa orbia eli etäisyyttä mukaan voi ottaa Marsin ja Merkuriuksenkin. Kokoonpanoa vastapäätä oppositiossa on perääntyvä Saturnus, jonka tiukka ote voi tuntua vaativalta. Sitä vastoin Jupiterin kolmio on suotuisa tuki, joka auttaa vapauttamaan painetta. Jotta saamme ajassa olevat mahdollisuudet käyttöön, tarvitaan kärsivällisyyttä, hyväksyntää sekä kykyä katsoa asioita monelta eri kannalta. Kriittisyyttä ja erottelukykyä tarvitaan myös. Tämä ei tarkoita provosoitumista tai muiden ihmisten arvostelua, vaan sisäistä itsensä ja omien arvojen tunnistamista sekä niiden avulla voimistumista.

Jos kuulet sisäisen äänen, joka sanoo: `sinä et osaa maalata`, jatka kaikin mokomin maalaamista – ja pian se ääni vaikenee.” -Vincent Van Gogh

 

Perääntyvä Venus on leijonan merkissä ja konjunktiossa Lilithiin. Venuksen kvinkunssit perääntyvälle Plutolle sekä perääntyvälle Neptunukselle muodostavat jod eli jumalansormi nimisen suurkuvion. Venus (kreikkalaisessa mytologiassa Afrodite) oli kauneuden, rakkauden, hedelmällisyyden ja seksuaalisuuden jumalatar, joka syntyi meren vaahdoista. Roomalaisessa mytologiassa Venukseen liitetään kreikkalaisia enemmän luontoon ja maanviljelyyn liittyviä teemoja. Venus on hyvin kaksinainen jumalatar. Härän ja vaa`an merkit symboloivat Venusta ja jo näiden merkkien kautta voi saada hieman paremmin käsitystä sen monipuolisuudesta. Härän merkki on luonteeltaan konkreettinen ja nautinnonhaluinen. Se kaipaa kosketusta, tekoja sekä pitkäjänteisyyttä. Luonteeltaan härkä voi olla päättäväinen, mutta myös hidas. Vaa`an merkki on luonteeltaan sosiaalisempi ja nopeatempoisempi. Se kaipaa estetiikkaa, harmoniaa ja nautintoja, mutta energia on vaihtelevampaa kuin härän. Vaaka puntaroi monta vaihtoehtoa ennen päätöksen tekoa eli se ei ole lähtökohdiltaan yhtä päättäväinen, kun härkä. Vaaka keskittyy etsimään itseään hyvin usein ihmissuhteiden kautta. Nämä ovat hyvin pelkistettyjä esimerkkejä, joita ei kannata ottaa liian kirjaimellisesti. Astrologinen kartta on kokonaisuus, jossa kartan tekijät vaikuttavat toisiinsa tehden siitä omanlaisen ja uniikin kokonaisuuden.  


Venukseen liitetään rakkaus, arvomaailma, estetiikka, harmonia, nautinnot, resurssit, omaisuus, talous sekä ihmissuhteet. Venus voi symboloida rakentavaa ja hedelmällistä voimaa, joka yhdistää ihmisiä ilman että he menettävät itseään. Se voi kuvastaa myös manipuloivaa feminiinistä energiaa, joka toimii omien viettien ja tarpeiden mukaan. Venus voi olla kohtalokas femme fatale, joka viettelee ja ottaa omansa, yhtä lailla, kun viattomampi, jakavampi sekä sisäisempi puoli meissä, joka etsii omaa tapaansa toteuttaa itseään. Perääntyvän Venuksen vaihe on hyvä aika tutkia omia arvoja sekä suhdetta itseen (kuinka koemme itsemme ja osaammeko arvostaa itseämme) että muihin ihmisiin. On hyvä tunnistaa asioita, joita meillä on jo, mutta myös niitä mitä tarvitsemme enemmän, jotta elämänlaatumme olisi parempaa. Mitä tekoja niiden eteen vaaditaan? Mitkä niistä ovat semmoisia, joihin voi vaikuttaa ja mitkä tekijät eivät ole meidän käsissämme. Millaisia varjoja tai haavoja meillä on Venukseen liittyvissä asioissa? Osaammeko tunnistaa niitä uudessa valossa?


Pienen ajan sisään olemme menettäneet kaksi suurta taiteilijaa hyvin traagisella tavalla. Miki Liukkosen kuolema kosketti hyvin syvästi. Hän ei ollut pelkästään luova ja lahjakas, vaan myös hyvin tuottelias taiteilija sielu. Tällä viikolla menetimme Sinéad O’Connorin. Myös hänen jälkensä tähän maailmaan on ollut aivan omaa luokkaansa. Kummatkin taiteilijat olivat herkkiä ihmisiä, jotka joutuivat kamppailemaan vakavien mielenterveysongelmien kanssa. Elämä ei ole kenellekään helppoa tai mutkatonta, mutta toiset joutuvat kohtaamaan haasteita, jotka tuntuvat kohtuuttomilta. Toivon että oppisimme katsomaan sekä kunnioittamaan toisiamme tasa-arvoisina kanssa matkaajina. Vaikka emme aina ymmärtäisi toisiamme, kenenkään ei pitäisi halveksia, mitätöidä tai naureskella toisille ihmisille tai heidän ongelmilleen.

Joskus elämänlanka tuntuu olevan kaiken kestävää siimaa,
Mutt' se on vain ohutta hopealankaa, hienonhienoa hopealankaa.
Se törmää teräviin kiviin, kosken kuohujen raivotessa.
Keula tuntuu kestävän, kaiken kestävän.
Vene on pieni ja vaatimaton, vaikka varustamo on vauras.
Elämä on hauras.

-Ismo Alanko, Elämä on hauras

Kun Venus on jod kuvion kärkenä ja kaikki kuviossa mukana olevat planeetat ovat perääntyvässä vaiheessa, paine voi olla yllättävän kova. Venuksen kolmio Kuunnoususolmulle ja sekstiili Kuunlaskusolmulle auttaa purkamaan menneisyyteen, tähän hetkeen, että tulevaan liittyviä isompia vuosirenkaita sekä tarkistamaan mitä asioita tulisi jatkossa tehdä toisin. Voimme nähdä asioita, jotka ovat olleet rakentavia sekä tärkeitä, mutta ne ovat unohtuneet. Osaammeko nauttia elämästä ja sen pienistä asioista?

Moni ihminen menettää osan onnestaan, ei siksi, etteivätkö he olisi sitä löytäneet, vaan siksi, etteivät he pysähdy nauttimaan siitä.” -William Feather

Neptunuksen kvinkunssi Kuunlaskusolmulle sekä Pluton neliöt Kuunsolmuille sekoittavat kollektiivista tiedostamatonta niin että on vaikea tunnistaa mikä on omaa ja mikä toisten painolastia. Saatamme tuntea voimattomuutta tai tarvetta puolustautua, vaikka siihen ei olisikaan selkeää syytä. Täydenkuun aikaan Kuu on kirkkaimmillaan, joten on hyvä heittäytyä nautiskelemaan sen tunnelmasta sekä kauneudesta. Maailmassa riittää aina tekemistä ja käsiteltävää. Se on myös aina sopivan keskeneräistä. Ehkä voimme löytää elämäniloa hyvin pienistä ja arkiselta tuntuvista asioista. Kyseiset tekijät voivat olla suurinta ja toivottavinta muutosvoimaa.

Ongelma ei ole koskaan, kuinka saada uusia, omaperäisiä ajatuksia mieleen, vaan kuinka karkottaa vanhat sieltä pois. Jokainen mieli on rakennus täynnä vanhanaikaisia kalusteita. Siivoa yksi mielesi nurkka puhtaaksi, ja luovuus täyttää sen välittömästi.” -Dee Hock

Ystävällisin terveisin 
Johanna Vilén 
http://www.kuussajamaassa.com/

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?  

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).

Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa

 

 

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...