Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Evgenia Nyyssölä

Evgenia Nyyssölä

27.6.2023

vieraskirjoitus:

Tähtisanoma viikkoon 26

Mitä suuremmalta ja pelottavammalta näyttää toiminta maailman estradilla, sitä enemmän voimaa ja valoa on ammennettavissa jokaisen sydämestä, ”Sillä siellä on koko elämäsi lähde”. Katso ympärillesi, kuuntele, ihmettele tai hämmästy – mutta tiedosta, että kaikki on suurta elämän näytelmää, jossa sinulla on oma osasi. Olet turvassa, kun vuorosanat ja siirtymät näyttämöllä kumpuavat sydämestäsi. Silloin et voi mitenkään eksyä, etkä joutua johdatettavaksi pois omalta polultasi. Jokaisen elävän sydämen takana on aivan valtava valon ja hyvyyden joukkue.

Eilinen päivä, maanantai 26.6 tarjosi Merkuriuksen ja Neptunuksen neliömuodostelman myötä sumuista säätä alkuviikkoon, ei niin mukavaa laskeutumista Juhannushumusta arkeen, varsinkin kun Marsin ja Uranuksen neliö laittoi jo viikonloppuna maailman ympärillämme lievästi sanottuna räjähdysherkkiin asemiin, yllätysaspektia lainkaan unohtamatta. Ehkä astrologia tapahtumat eivät liioin yllätä, mutta silti, kuten moneen otteeseen mainittu näissäkin Tähtisanomien kappaleissa, me olemme mikrokosmos ja jokainen saa tuntea vallitsevat kollektiiviset ja sosiaaliset kosmiset vaikutteet aivan omissa koti- ja työoloissaan. Saamme todistaa ja toteuttaa suuria muutoksia näinä haastavina, epävarmoina, mutta ehdottoman mielenkiintoisina ja positiivisina aikoina.

Totuuden ja rakkauden siemen on herkistyneen kehoon puristuksissa yhä lähempänä sydämen hedelmällistä maaperää

Jopa siellä, missä toivosta ei voitu edes puhua vielä vuosi sitten. Värähtelyt kohoavat hurjaa vauhtia ja siinä on kestämistä, kaikki huomio on siis parasta nyt kohdistaa omaan elämään ja jättää uutisotsikot herramme haltuun. Astron Auringonpaluutulkinta ( joka on myös Astron suuressa kesäalessa mukana ) tarjoaa juuri niitä timanttisia tekstejä, jotka saavat huomion sieltä ulkomaailman tyrskyistä omaan elämään, tarjoamalla sen ainutlaatuisen mahdollisuuden ikään kuin syntyä uudelleen ja ohjelmoida oma elämä Auringon elinvoimaisen luomisenergian avulla kokonaan uudelle tasolle. Maailma tarvitsee kanssaluojia nyt enemmän kuin koskaan ja oma elämä on se lähimpänä meitä oleva mahdollisuuksien kenttä.

Tiistaina kommunikaation planeetta Merkurius siirtyy Ravun tunteelliseen merkkiin

Kaikki vastaanottamamme informaatio käy nyt ikään kuin sydämen suodattimen läpi, täyttäen jokaisen sanomattakin jätetyn sanan voimakkaalla tunteellisella latauksella. Sydän on yhtä tärkeä toimintakeskus kehossamme, kuin aivot ja monesti herkistyessään moni alkaa huomata, että se mikä on ollut jo pitkään totta sydämessä, alkaa tuntua järkeenkäyvältä myös järjellisesti. Tämän jakson aikana on siis elintärkeää kuunnella sydäntä ja tunteitaan – irrationaalista on vain pelko, vaikka silläkin on elämää suojeleva tarkoitus, joskin kehityksen estävä tai ainakin hidastava.

Torstaina Aurinko on kolmiossa Saturnukseen, vaikkakin tämä suuri ajan ja kovien läksyjen ankara planeetta onkin edelleen perääntymässä, muistuttaen meitä menneisyydessä kesken jääneistä kotiläksyistä. Alkuviikon hankaluuksista ja räjähdysherkistä tunnelmista ollaan pääsemässä jo suotuisiin olosuhteisiin. Jos olet joutunut syystä tai toisesta ristituleen ja puolustamaan asemaasi työmaalla, firmassa taikka kotona oman totuutesi hinnalla, niin nyt on palkinnon paikka uskollisuudesta omille arvoillesi. Tämä on hieno päivä tuoda ideat päivänvaloon, jossa ne ihmeellisellä tavalla muodostavatkin aivan kuin itsestään varsin vankanoloisen rakennelman. Luovuudesta ja jämäkästä asenteesta on ehdottomasti nyt hyötyä ja jopa se, mikä alkuviikosta vaikutti vielä huteralta ratkaisun korvikkeelta, alkaa tuottaa toivottua varmuutta ja uskoa sittenkin valoisaan huomiseen. Tämä on hienoa onnistumisen aikaa jokaiselle oman elämänsä johtajalle ja suunnannäyttäjälle. Muista kehua itse itseäsi, jos ei kukaan muu huomaa kiittää.

Perjantaina Merkurius Ravussa on kolmiossa Saturnukseen, edelleen perääntyvään, voimme odottaa hyviä uutisia, fiksuja oivalluksia, kokea oppimisen iloa ja kanssakäymisen riemua. Toki taustalla vaikuttaa kommunikointia kiihdyttävät ja jopa tulistuttavat muut aspektit, silti ymmärrystä ja syvällistä tajuamisen meininkiä on jo ilmassa todella vahvasti. Merkurius Ravussa kysyy taas kerran sydämen viisautta ja tunnetason viestintää nyt, jos koskaan.

Ja lauantaina 1.7. Aurinko yhtymä Merkurius avaa kaikki mahdollisuudet onneen, yhteisymmärrykseen ja lämpimään kommunikointiin, kuviota upeasti täydentää molempien planeettojen sekstiili Jupiterille. Heinäkuun ensimmäisen päivän kohtaamiset ja saamamme uudet oivallukset, ideat sekä kaikki uusi tieto on nyt onnellisten tähtien siunauksen alaista tapahtumaketjua. Kannattaa olla läsnä ihmisille ja kuunnella herkällä korvalla, mitä uutta ja ihmeellistä maailma onkaan varannut juuri Sinulle! Nyt on hyvä aika sanoa uusille tuulille ehdoton Kyllä!

Sunnuntaina on Venus neliökuviossa Uranukselle, jos jostain pitää nyt luopua, niin luovu ihmeessä. Uranus yllättää aina. Arvomaailmasi kirkastuu tämän transiitin myötä ja jos se aiheuttaa rahallisia menetyksiä, niin muistuu mieleen juutalainen sananlasku: ”Jos ongelman voi ratkaista rahalla, se ei ole ongelma, vaan menoerä”.

Jos ongelmaa ei pysty ratkaisemaan rahalla, silloin avuksi on luovuus

Siellä, missä tehdään luovia ratkaisuja, puhaltavat aina raikkaat muutosten tuulet. Niin talouselämä kuin yrityselämä ovat valtavassa mullistuksessa. Olemme yrittäjäkansaa täällä Suomen maassa ja kosmiset uudistukset vaativat meiltä muutosvalmiutta. Mullistusten aikana tämä tarkoittaa luopumista vanhasta ja uudistuksia myös yrityskentällä. Hienoa, jos pystymme muutosvastarinnan sijaan ottamaan kaikki muutokset ilolla vastaan, sillä ne ovat aina elävän elämän ja hyvän tahdon merkki. Nopeita voittoja tämäkään jakso ei tarjoa kenellekään; perääntyvä Saturnus ja kaikki muut kesän aikana perääntyvässä tilassa olevat mahtiplaneetat vastustavat kaikkea sellaista toimintaa, mikä ei ole enää relevanttia tulevaisuudessa. Takaisin ikuisiin arvoihin ja takaisin ihmisten palvelukseen helpommin, kätevämmin ja kauniimmin kuin koskaan ennen. Olemme rakentamassa aivan uutta kierrosta tässä ikuisessa maailmankaikkeuden evoluutiossa – toivoa ei missään nimessä ole syytä menettää.

Terveisin
Evgenia Nyyssölä

Palaa Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Evgenia Nyyssölä

Instagramissa @evgenia_nyyssola_astrologi

Astrologia on minulle onnellisuuden ja ymmärryksen väline. Arvostan sen vuosituhansien takaista viisautta ja tinkimätöntä rehellisyyttä. Hiljennyn joka kerta astrologisen kartan edessä kuin lapsi, joka katselee tähtitaivasta. Nöyränä ja kiitollisena hämmästelen merkkeihin tallennettua suunnatonta viisautta, logiikkaa ja johdonmukaisuutta - ja annan sanojen tulla voimalla ja intuitiolla. Uskon, että olen astrologi, joka auttaa tähtiä syttymään - täällä päällä maan.

Instassa @astrovisio paljon reaaliaikaista stooria joka sykkii tämän ajan henkeä. Sekä feedissä astrologista tietoa ymmärrettävästi ja hauskasti. @astrovisio on käytännön visioita rohkeampaan elämään. Teen myös tietoisuutta avaavia Tarot -tulkintoja pitkällä kokemuksella. Tulkintani auttavat löytämään yhteyden tietoisuuteen, jotta elämäsi muuttuu täyteläiseksi ja kauniimmaksi, kärsimyksestä huolimatta ja sen tähden. Lupaan, että saat uutta tietoa, lohtua, ymmärrystä ja rohkeutta.

Voit lähettää sähköpostia evgenia.astrovisio@gmail.com 

Tai laittaa viestiä numeroon 0456476120. 
T. Evgenia

Evgenia Nyyssölä

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...