Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

19.6.2023

Dramaattinen kesäpäivänseisaus

Joskus vaan lyö lujaa tyhjää päässä ja sekin täytyy vain hyväksyä merkiksi siitä, että jotain on isosti muuttumassa. Tällä viikolla maanantaina Aurinko on neliössä Neptunukseen ja muistuttaa, kuinka tärkeää on luottaa omiin varoittaviin fiiliksiin. Olen itse ihan huippuesimerkki siitä, kuinka voimakkaina ne parhaimmillaan iskevät kimppuun. Tällaisena hetkenä on oltava valmis ottamaan selvää omista ja muidenkin motiiveista. Niin kauan, kun mahassa kiertää, eivät asiat ole oikealla tolalla ja selvitystyötä on silloin vaan jatkettava.

Kesäpäivän seisauksen aikaan keskiviikkona Pluto on kvinkunssi kulmassa Aurinkoon tarkalleen karttani keskitaivaalla. Vaikka tämä keskipäivän seisaus sattuu osumaan dramaattisesti minun karttaani, niin samalla se antaa hurjan latauksen koko ihmiskunnalle ja jokaiselle yksilölle. Omaa suuntaa on uskallettava kulkea silloinkin, kun se näyttää tuhoavan kaiken tähän mennessä saavutetun. Huomenna tiistaina saat luettavaksesi Maya-astrologin kuvauksen kesäpäivän seisauksesta ja suosittelen lukemaan sen ajatuksella. Esalla sentään ajatus kulkee kirkkaana ja ohjeistusta kannattaa kuulostella tarkasti.

Omalla kartallani Neptunus vaikuttaa tällaiselta: (Uskomatonta kuinka tuntuu pitävän paikkansa)


Totuus paljastuu ja antaa tilaa menestykselle
Tämä on takuulla Neptunuksen vapauttavin transiitti uran ja ammatin alueella, vaikka et sitä ehkä kovin ilahduttavana tule ensin kokemaan. Nyt nimittäin liukenevat kaikki harsot ja hunnut todellisuuden ympäriltä jättämättä mitään arvailujen varaan.

Sinulla saattaa olla työympäristössäsi tai muussa sosiaalisessa vaikuttamisessa menossa moniakin projekteja, joiden todellinen luonne on sinun persoonallisuudellesi ja valmiuksillesi täysin sopimaton. Kovalla työllä ja suomalaisella sisulla olet kuitenkin pystynyt tähän asti viemään niitä eteenpäin välittämättä niihin kohdistuneista vastoinkäymisistä tai niiden aiheuttamista stresseistä.

Neptunuksen sulkeutuva neliö tulee nyt avuksesi paljastamaan nämä itsepetokset ja lisäksi täysin vastustamattomien vastoinkäymisten kautta vain haihduttamaan ne pois elämästäsi. Näin tulet saamaan tilaa uusille ja raikkaille, paremmin valmiuksiasi vastaaville tehtäville. Tosin se edellyttää tapahtumien hyväksymistä ja pidättäytymistä syytöksistä ja henkilökohtaisista oikeudenkäynneistä. Ellet pysty tähän, tulevat vain menetykset toteutumaan antamatta mitään uutta tilalle. Pallo on sinulla.

Tänään kuitenkin alkaa Astron Kesähulinat, joten jos haluat kuulla jotain uskomattoman osuvaa itsestäsi, lapsistasi, läheisistäsi tai omasta ajankuvastasi, niin tule ihmeessä katsomaan mitä on tarjolla. Siirry katsomaan kesätarjoukset täältä.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...