Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Jäniksen vuosi 2023

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2023

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2023. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Evgenia Nyyssölä

Evgenia Nyyssölä

12.6.2023

vieraskirjoitus:

Tähtisanoma viikko 24: Sydän puristaa lujaa aina kun olemme menossa väärään suuntaan

Pluto on lähtenyt perääntymään Kauriin merkkiin. Paluu takaisin perusarvojen äärelle on monelle ajankohtaista tulevina kuukausina. On mielenkiintoista, jopa jännittävän koukuttavaa seurata tätä Pluton siirtymistä Vesimieheen nytkähtelevin liikkein, ensin maaliskuussa mentiin ryminällä kohti uutta ja ihmeellistä vapauden, veljeyden ja tekoälyn ynnä muiden villitysten maailmaan koko alkukevään. Nyt Pluton pakitus Kauriiseen 11.6 alkaen taas palauttaa mieleen kaiken sen hyvän – ja turhan – mitä olaan jättämässä menneisyyteen; nostalgiset tunteet jylläävät päällekkäin turhautumisen ja kyllästymisen kanssa vuorotellen.

Kyllähän tämä näkyy ja tuntuu niin työpaikoilla kuin ihan iltateen äärelläkin keittiössä. Puhumattakaan hallitusneuvotteluista – eiköhän tämänkin näytelmän finaali ajoitu kutakuinkin Pluton perääntymisen ajanjakson alkuun. (Itse en tosin seuraa valtamediaa sen enempää, mutta näin olettaisin astrologin roolissa). Suuressa kuvassa on muotoutumassa kokonaan uusi kollektiivinen arvoilmasto; jotain uutta, jotain vanhaa, jotain sinistä, jotain valkoista. Taustalla ja pinnan alla muotoutuu koko ajan uusia henkisiä perustuksia, konkreettisia sopimuksiakin sekä uusien johtajien hahmoja tunnen jo hahmottuvan uuden maailman valta-areenoille. Toivottavasti näitä areenoja on tällä kertaa useita ja moniäänisiä, muotoilen vaikka näin. Konkreettisiin nimiin ja kasvoihin tuskin pääsemme kuitenkaan vielä lähiaikoina. Korostan, että kaikki tapahtuu utuisesti, mutta varmasti – pinnan alla ja otsikoiden takana.

Arkielämässä Pluton perääntyminen Kauriiseen on tosiaan katse menneisyyteen, kaiken sen hyvän, kestävän ja ikuiselle arvopohjalle rakennetun vaaliminen on nyt tämän jakson leipä ja suola. Viini ja öljy tulevat taas hengestä, rakkaudesta ja itseään suuremmista kollektiivisista arvoista ja liikkeistä, joissa kaiken pohjana on inhimillisyys ja ihmislähtöinen ajattelu.

Kumppanuus on koetuksella niin työyhteisöissä, yritysmaailmassa kuin parisuhteissakin. Saturnus pysyy Kaloissa ja puhuttelee kovasti vaalimaan pehmeitä arvoja ja vaikkapa sitten unelmia paremmasta maailmasta. Ei se asuntolaina, vaan ilo, rakkaus ja  tantra. Ei ne rahariidat, vaan unelmat ja fantasiat toimivammasta maailmasta, jotka ovat pohjimmiltaan kaikilla samat. Keinot vaan ovat sidoksissa henkiseen kypsyyteen. Jotain perustavan laatuisen kaunista ja epätodellisen ihmeellistä on syntymässä, enkä lupaile liian suuria suinkaan. Jokaisen omassa elämässä tämä ainoastaan on mahdollista.

Kesä lupaa olla joka tapauksessa turhankin jännittynyt ja kuuma. Lilith, Mars ja Venus Leijonassa sekä Pluton ja Neptunuksen aspektit tekevät tehtävänsä. Ripaus mustaa huumoria on varmasti maustamassa tätä tulista ja sakeaa soppaa, joten malttia ja keskittynyttä läsnäoloa jos tähän kattaukseen saisi pyytää yläkerrasta, niin ne joilla on hyvät välit taivaan auttajiin, niin rukoilkaa niin kyläyhteisön kuin koko esivallan puolesta. Itse pysyn nokka kiinni tiukasti transiittilistoissa ja henkisessä kirjallisuudessa sekä saatan vierailla pyhien paikkojen läheisyydessä – kaiken varalta.

Mutta palataanpa vielä tähän viikkoon ja tähän todellisuuteen ja katsomme mitä kivaa kosmos on varannut meille tässä ja nyt. Merkurius on siirtynyt Kaksosiin ja pysyy tässä kevyessä, mutta liikkuvassa ja älykkäässä merkissä 26.6 asti. Opiskellaan uutta, tutustumme ihmisiin lähellä ja ollaan heille läsnä. Kurssit, palaverit, kehityskonsultoinnit, strategiapalaverit ja suunnantarkastukset jos ne osuvat hienosti tämän ajan rakentavaan ja joustavaan energiaan, niin kaikki menee paremmin kuin hyvin, siihen voi nyt luottaa.

Tiistaina on alkuviikon jännitys vielä käsinkosketeltavaa, mutta Kuu on jo menossa rauhoittumaan Härkään jättäen Oinaan aggressiivisen äkkipikaisuuden taakseen. Venus on neliössä Jupiterille ja Aurinko myös neliössä Neptunukselle. Rahaa ja energiaa ei ole tuhlattavaksi, mutta mikäli jokin luovuutta vaativa projekti on roikkunut ilmassa, voi vielä kerran kysyä itseltään, tarvitsenko tätä todella? Ja mikäli sydän, ajatus ja toimintamotiivi ovat keskenään linjassa, niin asiat on mahdollista saada toivottuun maaliin – sillä pienellä varauksella, että energiaa menee huomattavasti paljon enemmän, kuin mitä hiemankin harmonisemman kosmisen sään aikana. Siksi henkilökohtainen ajankuvan tulkinta, eli paremmin tunnettu näissä piireissä nimellä Astrokalenteri, on oivallinen energian kohdistamisen työkalu. Kun liikaa sitä energiaa ei tällä hetkellä ole juuri kenelläkään.

Keskiviikkona Merkurius on neliössä Saturnukseen. Otollista aikaa opiskella uutta, tutkia ja tunnustella, olla utelias ja samalla määrätietoinen. Saturnus, kuten mainittu, on Kalojen utuisissa energiossa, joten Merkurius, informaation planeetta, saattaa altistaa kyseenalaistamaan kaiken. Intuitiivinen luottamus kosmoksen järjestykseen sekä yhteyden luominen omaan henkiseen ulottuvuuteen on oivallinen lääke tämän päivän ajatuksiin ja epäilyksiin. Yksinäisyys saattaa tuntua paremmalta vaihtoehdolta kuin vilkas ja äänekäs seurue, mutta yritämme ymmärtää toisiamme ja olla liikenteessä avosydämin.

Torstaina aktiivinen Mars on yhtymässä Lilithiin, mustaan Kuuhun, itseriittoiseen ja itsetietoiseen, vaiko sitten kadotettuun ”naisdemoniin” ja vielä Venus jumalattaren majesteettisella olemuksellaan on purjehtimassa tähän samaan satamaan, jota nyt tuskin voi luonnehtia auvoisaksi. Aurinko on edelleen neliössä Neptunukselle, Merkuriukselle ja Saturnukselle, samaan aikaan pidämme silmällä Pluton ja Neptunuksen ei niin harmonista keskinäistä energiadynamiikkaa. ”Perutaan häät, perutaan yhteinen hautapaikka…” Eli ei kannata nyt provosoitua ja ollaanhan varovaisia koko loppukuukauden nyt ainakin.  Pitihän tähänkin blogitekstiin jokin dramaattinen loppuhuipennus saada. Ei tähän oikein voi varautua eikä neuvot auta mitään. Ehkä luonto, järvi ja mökki ja se hiljainen rukous.

”Sen päivän jälkeen hän ymmärsi sydäntään. Hän pyysi, että se puhuisi hänelle aina että kun hän eksyisi kauaksi unelmastaan, se puristaisi hänen rintaansa varoituksen merkiksi. Hän vannoi, että ottaisi varoituksesta vaariin.” -Alkemisti, Paulo Coelho

Rakkautta ja sydämen viisautta, rauhaa ja läsnäoloa Sinulle ja sitä itsekin yritän tunnustella.

Terveisin
Evgenia Nyyssölä
https://www.astrovisio.fi/

 

Astrologi Seppo Tanhua:

Vko 24: Nyt on viisasta pitää hermot kurissa 

Pluto on juuri vaihtanut merkkiä Vesimiehestä Kauriisen ja tunnelma on sen mukainen. Pluton ja Kauriin yhteisvaikutus on äärimmäisen räjähdysherkkä. Elämme siis todella paineistettua ajankuvaa tällä hetkellä ja niinpä viikossa onkin kaikki ainekset isoihin kriiseihin. Sinä toki päätät sisältääkö viikkosi sotaa vai rauhaa. Tällaisena haasteellisena ajankohtana on erityisen hyvä tutkia omaa Astrokalenteria ja sen antamia tulkintoja. Astrokalenterin tulkinnat eivät puutu ongelmiesi ratkaisuun, mutta ne auttavat ymmärtämään omaa lähtökohtaasi meneillään olevassa ajassa. Kun ymmärrät minkälaisten energioiden vaikutuksen alaisuudessa milloinkin olet,  on lunnollisesti helpompaa sopeutua alati muuttuviin olosuhteisiin ilman sen suurempaa stressiä ja ahdistusta. Helpotat omaa oloasi ja saatat välttää monta eri haasteellista tilannetta, kun olet varautunut niihin jo etukäteen. Astrokalenteri antaakin tuhansille lukijoilleen aina tärkeän varmistuksen oikeasta suunnasta haasteellisien aikojen keskellä. 

Opi luomaan itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää Astrokalenterin tulkintojen avulla

Tilaa Astrokalenteri tästä

Päätä itse onko siitä Sinulle hyötyä vai ei!

Vuonna 2023 henkiset valmiudet tulevat tarpeelliseen käyttöön yhä suurenevin määrin. Astrokalenterin tarkoitus on antaa sinulle tukea tuleviin muutoksiin. Ellet jostain syystä koe saavasi Astrokalenterin tulkinnoista apua omaan kollektiivisen tietoisuuttasi tukevaan kehitykseen, niin palautan maksamasi summan takaisin tilillesi ilman kyselyitä.

Palaa Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Evgenia Nyyssölä

Instagramissa @evgenia_nyyssola_astrologi

Astrologia on minulle onnellisuuden ja ymmärryksen väline. Arvostan sen vuosituhansien takaista viisautta ja tinkimätöntä rehellisyyttä. Hiljennyn joka kerta astrologisen kartan edessä kuin lapsi, joka katselee tähtitaivasta. Nöyränä ja kiitollisena hämmästelen merkkeihin tallennettua suunnatonta viisautta, logiikkaa ja johdonmukaisuutta - ja annan sanojen tulla voimalla ja intuitiolla. Uskon, että olen astrologi, joka auttaa tähtiä syttymään - täällä päällä maan.

Instassa @astrovisio paljon reaaliaikaista stooria joka sykkii tämän ajan henkeä. Sekä feedissä astrologista tietoa ymmärrettävästi ja hauskasti. @astrovisio on käytännön visioita rohkeampaan elämään. Teen myös tietoisuutta avaavia Tarot -tulkintoja pitkällä kokemuksella. Tulkintani auttavat löytämään yhteyden tietoisuuteen, jotta elämäsi muuttuu täyteläiseksi ja kauniimmaksi, kärsimyksestä huolimatta ja sen tähden. Lupaan, että saat uutta tietoa, lohtua, ymmärrystä ja rohkeutta.

Voit lähettää sähköpostia evgenia.astrovisio@gmail.com 

Tai laittaa viestiä numeroon 0456476120. 
T. Evgenia

Evgenia Nyyssölä

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...