Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Jäniksen vuosi 2023

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2023

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2023. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

11.6.2023

Astrologi varjojen vankilassa

Tällä viikolla Chiron ja Pallas Athene ovat kolmiossa keskenään samaan aikaan kun Merkurius tekee neliötä saturnukselle. Ihmettelen tässä aamuyön hetkellä, minne kaikki sanat ovat kadonneet. Miksi minulla ei tunnu olevan mitään sanottavaa? Syntymäkartallani Merkurius on Kaksosissa eli samassa merkissä, kuin nyt tätä blogia kirjoittaessani. Merkuriuksen neliö Saturnukselle tekee kirjoittamisesta ja puhumisesta sitä raskaampaa, mitä enemmän sitä tekee oman todellisen tunnelmansa vastaisesti. Tänään maanantaina 12.6.2023 joudun myöntämään itselleni, että jotain on aivan väkisin muuttumassa.

Huomaan olevani itse rakentamassani vankilassa, kuten todennäköisesti aika moni muukin tätä blogia lukeva astrologian ystävä omalla tavallaan omassa elämässään. Katselin illalla elokuvan Bohemian Rapsody, joka sivusi samaa aihetta useaan otteeseen. Queenin solisti Freddie Mercury uskalsi murtautua ulos vanhasta kaavasta useaan otteeseen ja tulos on kaikkien nähtävissä. Tampereen Summer Vibes tapahtumassa lauantaina pidin luennon kartan akseleista. Siinä tärkeimpänä teemana oli uskaltaa tehdä joka ainoa päivä kaavasta poikkeavia OMIA VALINTOJA.

Pallas Athene, Viisauden Jumalatar kolmiossa Chironiin kuvaa parantavaa sisäistä viisautta, jolle ei ole löydettävissä järkevää selitystä. Jossain sisimmässäni tiedän, että blogieni sisältö, teemat ja aikataulut tulevat muuttumaan uuteen ja parempaan suuntaan. Tilalle on tulossa Astron seuraajille ja minulle itselleni jotain paljon parempaa. En vielä tiedä, mitä se on, mutta herätessäni olen jo kevein mielin matkalla sitä kohti.

Onko Sinulla joku raskaaksi käynyt kaava tai rutiini, josta olet valmis luopumaan tietämättä, mitä on tulossa tilalle. Mielelläni luen tunnelmistasi blogin kommenteissa. Kirjoittaessasi omasta ratkaisustasi otat välittömästi askeleen kohti rikkaampaa, mielekkäämpää ja palkitsevampaa elämää. Samalla annat korvaamattoman arvokasta tukea jollekin kommentteja lukevalle tuntemattomalle ystävälle, joka tarinasi siivittämänä tekee oman rohkean ratkaisunsa. Jatketaan tätä päivää siis omaa tarinaa jakamalla ja kanssakulkijoiden tarinoita lukemalla.

Viesti unien maalmasta tänä aamuna klo 8.33

Heräsin nyt aamulla hurjan voimakkaaseen uneen, joka välitti viestiä tällä viikolla tapahtuvasta suuresta transformaatiosta. Unessa näin siitä oman osuuteni, joka liittyi tuohon aiemmin kirjoittamaani viestiin. Uni kuitenkin jatkui niin, että elämä muuttui dramaattisella tavalla myös läheisteni osalta ja sitten jonkinlaisena vyörynä myös muille ihmisille. Tähän muutosten vyöryyn heräsin ja muistin välähdyksenomaisesti, että tämän viikon sunnuntaille osuu täysikuu. Joku käsittämätön voima pakotti minut ottamaan läppärin ja tekemään kartan uudenkuun hetkelle. Se on tuossa alapuolella.

Uusikuu osuu tarkalleen minun karttani Keskitaivaalle eli uran ja ammatin/Mission pisteeseen ja siellä sijaitsevaan Merkuriukseen. Kartalta on nähtävissä että samalla hetkellä Neptunus on neliössä ja Pluto kvinkunssissa eli 150 asteen kulmassa uuteenkuuhun. Tulossa oleva viikonloppu tulee olemaan energioiltaan hurjaakin hurjempi ja siihen palaamme jonkinlaisen videon muodossa viimeistään perjantaina, jolloin myös kuunvaiheisiin erikoistunut astrologimme Johanna Vilén myös kirjoittaa aiheesta omassa blogissaan paljonkin tarkemmin.

Tämä on kuitenkin minun blogini ja omalle kartalleni osuvista kuvioista näen, että tietty taso oman missioni osalta on nyt saavutettu ja uusi todellisuus alkaa ottaa paikkaansa jo tällä viikolla. En yritä edes arvailla, mitä on tulossa, sillä Neptunuksen sulkeutuva neliö liuottaa KAIKEN minulle tarpeettoman pois uudistumassa olevan missioni tieltä. Pluton sulkeutuva kvinkunssin karttani keskitaivaalle jatkuu tämän vuoden loppuun saakka ja antaa mahdollisuuden hyväksyä tapahtumassa olevan muutoksen positiivisena tienviittana kokonaan uuden kosmisen tehtäväkuvan vastaan ottamiseen.

Tuntuu jotenkin epätodelliselta tehdä tällaista tulkintaa itselleen, mutta samalla ymmärrän kuinka merkittävä apuväline astrologia voi olla elämää ja tajuntaa helpottavana aikakoneena. Äkkiseltään tällainen kuvio saattaa vaikuttaa pelottavalta, mutta itse koen sen ihanan VAPAUTTAVANA. Tulossa olevat muutokset ovat turvallisesti korkeimman kädessä ja minun paras vaihtoehtoni on kiinnittää turvavyöt kosmisessa ralliautossani ja valmistautua alkamassa olevalle pikataipaleelle sopivasti jännittyneenä ja ajotaitooni luottaen.

Tervetuloa moikkaamaan ja kokemaan transformaation ihmeitä Natural High Healing festareille Uuteenkaupungin Nopperlaan 6-9.7.2023. Astron standi ja tiimi löytyy tuttuun tapaan boutigue alueelta.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Vko 24: Nyt on viisasta pitää hermot kurissa 

Pluto on juuri vaihtanut merkkiä Vesimiehestä Kauriisen ja tunnelma on sen mukainen. Pluton ja Kauriin yhteisvaikutus on äärimmäisen räjähdysherkkä. Elämme siis todella paineistettua ajankuvaa tällä hetkellä ja niinpä viikossa onkin kaikki ainekset isoihin kriiseihin. Sinä toki päätät sisältääkö viikkosi sotaa vai rauhaa. Tällaisena haasteellisena ajankohtana on erityisen hyvä tutkia omaa Astrokalenteria ja sen antamia tulkintoja. Astrokalenterin tulkinnat eivät puutu ongelmiesi ratkaisuun, mutta ne auttavat ymmärtämään omaa lähtökohtaasi meneillään olevassa ajassa. Kun ymmärrät minkälaisten energioiden vaikutuksen alaisuudessa milloinkin olet,  on lunnollisesti helpompaa sopeutua alati muuttuviin olosuhteisiin ilman sen suurempaa stressiä ja ahdistusta. Helpotat omaa oloasi ja saatat välttää monta eri haasteellista tilannetta, kun olet varautunut niihin jo etukäteen. Astrokalenteri antaakin tuhansille lukijoilleen aina tärkeän varmistuksen oikeasta suunnasta haasteellisien aikojen keskellä. 

Opi luomaan itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää Astrokalenterin tulkintojen avulla

Tilaa Astrokalenteri tästä

Päätä itse onko siitä Sinulle hyötyä vai ei!

Vuonna 2023 henkiset valmiudet tulevat tarpeelliseen käyttöön yhä suurenevin määrin. Astrokalenterin tarkoitus on antaa sinulle tukea tuleviin muutoksiin. Ellet jostain syystä koe saavasi Astrokalenterin tulkinnoista apua omaan kollektiivisen tietoisuuttasi tukevaan kehitykseen, niin palautan maksamasi summan takaisin tilillesi ilman kyselyitä.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...