Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Jäniksen vuosi 2023

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2023

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2023. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

9.6.2023

vieraskirjoitus:

Maailma muuttuu 

Aurinko ja Juno ovat konjunktiossa kaksosten merkissä sekä sekstiilissä Pallas Atheneen, Lilithiin sekä Marsiin, että toisella puolella olevaan Khironiin. Vaikka Venus ja Mars ovat konjunktiossa leijonan merkissä, Venus on silti sen verran etäämmällä, ettei se ole mukana edellä mainituissa kuvioissa. 

Mytologiassa Apollon eli Aurinko, Pallas Athene ja Khiron olivat kolmikko, jossa he kaikki vahvistivat toistensa parhaita puolia. Parhaimmillaan se on luovaa ongelman ratkaisua sekä ajattelun ja sydämen viisautta, jota kautta voimme löytää kokonaisvaltaista ymmärrystä. 

“Sillä ei ole väliä mitä katsot, vaan sillä mitä näet.” -Henry David Thoreau 

Merkurius, Vesta ja Uranus ovat konjunktiossa härän merkissä. Tämän voimakolmikon kolmiot perääntyvälle Plutolle sekä Cerekselle, että sekstiili Neptunukselle muodostaa leija nimisen suurkuvion. Sunnuntaina 11.6. Merkurius siirtyy kaksosten merkkiin eli luonnolliseen omaan merkkisijaintiinsa. 

Vesta on pyhän liekin jumalatar. Muinoin Roomassa Vestan papittarilla oli merkittävä rooli. Heidän temppelinsä sijaitsi Rooman Forum Romanumilla. Papittaret pyhittivät elämänsä työlleen. Heidän tuli valvoa ja suojella tulta, jottei se pääse sammumaan. Tuli sammutettiin ja sytytettiin kerran vuodessa. Tuona aikana temppeli puhdistettiin.  Temppelin ikuinen tuli takasi Rooman pysyvyyden sekä muistutti jumaluuden jatkuvasta läsnä olevasta voimasta. Vestan papittarien pääjuhlaa eli vestaalia vietettiin 7.–15.6. välisenä aikana. 

Astrologisesti Vesta kuvaa hengen paloa sekä omistautumista. Tuli ruokkii, lämmittää, valaisee ja suojaa. Tuli myös puhdistaa. Astrologi Dane Rhudyarin mukaan Vesta edustaa kokonaisenergiaa, mitä tarvitaan minkä tahansa henkisen päämäärän saavuttamiseksi.  

Vesta on elämän liekin vartija. Se saa meidät keskittymään ja omistautumaan päämäärien eteen. Vesta muistuttaa meitä sitoutumisesta ja sydämen palosta. Mitkä asiat ovat sinulle merkityksellisiä? Mistä tankkaat voimaa ja valoa, jotta jaksat tämän maailmanmenon keskellä? 

Siinä missä Merkurius liittyy ajatteluun ja tiedostamiseen, Uranus symboloi yllätyksellisyyttä sekä oivalluksia. Vesta tuo mukanaan pyhyyden. Uranus voi viedä Merkuriuksen ajattelun aivan uudelle tasolle, Vestan lisätessä bensaa liekkeihin. Cereksen, Neptunuksen ja Pluton tuki tuo mukaan herkkyyttä sekä alkukantaista ja vaistonvaraista voimaa. 

”Jokaisella pisaralla, jolla on elävä yhteys mereen, on osallisuus myös meren voimaan.” - Mahatma Gandhi 

Jupiter on Kuunnoususolmulla härän merkissä ja neliössä sekä Plutoon että Venukseen. Kun mukaan otetaan skorpionin merkissä oleva Kuunlaskusolmu, tästä muodostuu suuriristi kuvio. Sunnuntaina 11.6. perääntyvä Pluto siirtyy takaisin kauriin merkkiin. 

Elämäntehtävän tulevaisuuden sekä menneisyyden pisteet ovat aikamoisten jännitteiden alaisena. Saatamme miettiä elämän suuntaviivoja niin menneeseen kuin tulevaan sekä tekoja ja päätöksiä, joita olemme tehneet. Elämä on jatkuva virta, jota ei voi pysäyttää. Vaikka välillä saattaa tuntua, että tipumme kelkasta tai kadotamme suuntamme, virta tempaisee meidät mukaansa. 

Viikonloppu on suotuisaa aikaa päivittä omaa arvomaailmaa jälleen kerran. Kaikki muuttuu, niin mekin. Voimme pitää kiinni asioista, jotka ovat joskus olleet tärkeitä. Jos ne eivät palvele enää, on hyvä antaa virran puhdistaa. Perjantain ja lauantain välisenä yönä Kuu ohittaa kalojen merkissä olevan Saturnuksen. Sunnuntaina 18.6. on Uusikuu, joten alamme sitä ennen kääntyä vanhan Kuun viimeistelevään vaiheeseen. On hyvä miettiä, mitkä asiat tukevat tätä hetkeä sekä tulevaisuutta ja mistä voi päästää irti. Kaikella on aikansa ja paikkansa. 

Unen ja unten välissä,
itseni ja sen välissä
jota minussa itsekseni luulen,
virtaa joki loputon. 

Se on kulkenut halki toisten,
kaukaisten rantojen,
mutkitellen, kaarrellen,
kuten joilla on tapana. 

Se saapui seudulle jossa asun,
luo talon joka olen nykyisin.
Jos vaivun itseeni, se virtaa;
jos havahdun, se on mennyt jo. 

Ja se, joka tuntuu minulta
ja minuun sidottuna kuolee,
nukkuu missä joki virtaa-
tuo joki loputon. 

-Fernando Pessoa 

Kaunista viikonloppua!

Ystävällisin terveisin 
Johanna Vilén 
http://www.kuussajamaassa.com/

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?  

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).

Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.

Astrologi Seppo Tanhua:

Vko 23 kuluu Plutonisen myrskyn keskellä - koita pysy voimassasi

Plutoninen energia on tällä viikolla täysin valloillaan ja niinpä viikossa onkin kaikki ainekset isoihin kriiseihin. Sinä toki päätät sisältääkö viikkosi sotaa vai rauhaa. Tällaisena haasteellisena ajankohtana on erityisen hyvä tutkia omaa Astrokalenteria ja sen antamia tulkintoja. Astrokalenterin tulkinnat eivät puutu ongelmiesi ratkaisuun, mutta ne auttavat ymmärtämään omaa lähtökohtaasi meneillään olevassa ajassa. Kun ymmärrät minkälaisten energioiden vaikutuksen alaisuudessa milloinkin olet,  on lunnollisesti helpompaa sopeutua alati muuttuviin olosuhteisiin ilman sen suurempaa stressiä ja ahdistusta. Helpotat omaa oloasi ja saatat välttää monta eri haasteellista tilannetta, kun olet varautunut niihin jo etukäteen. Astrokalenteri antaakin tuhansille lukijoilleen aina tärkeän varmistuksen oikeasta suunnasta haasteellisien aikojen keskellä. 

Opi luomaan itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää Astrokalenterin tulkintojen avulla

Päätä itse onko siitä Sinulle hyötyä vai ei!

Vuonna 2023 henkiset valmiudet tulevat tarpeelliseen käyttöön yhä suurenevin määrin. Astrokalenterin tarkoitus on antaa sinulle tukea tuleviin muutoksiin. Ellet jostain syystä koe saavasi Astrokalenterin tulkinnoista apua omaan kollektiivisen tietoisuuttasi tukevaan kehitykseen, niin palautan maksamasi summan takaisin tilillesi ilman kyselyitä.

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...