Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Jäniksen vuosi 2023

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2023

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2023. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Arto Virtanen

Arto Virtanen

8.6.2023

vieraskirjoitus:

Sosiaalista tukea Jupiterilta ja Saturnukselta

- Molemmat sosiaaliset planeetat antavat tukensa

Jupiter ja saturnus, vaikka ovat luonteeltaan lähestulkoon päinvastaisia, kuvastavat kuitenkin molemmat sosiaalista ympäristöämme. Molemmilla on tekemistä ympäristömme puitteissa, toinen tarjoaa rajat ja toinen mahdollisuudet.

Jupiter ja saturnus ovat 60 asteen etäisyydellä toisistaan eläinrataympyrän kehällä. Juuri tämä mahdollistaa molempien planeettojen tuen oikeille hankkeille. Kuten aina, ei kuitenkaan kaikille mutta joillekin valituille erityisen runsaasti.

Keskenään tarkassa sekstiiliaspektissa, kuten nyt, ne ovat keskimäärin n. 6 ja 13 vuoden välein. Näillä pitkähköillä aikaväleillä ne tekevät toki muita hyviä keskinäisiä aspekteja.

Allaolevat kuvaukset ovat voimassa oikeastaan koko vuoden teemana. Tarkimmin tällä hetkellä aivan kuun vaihteessa syntyneille.

Jupiter ja saturnus sekstiilissä 2023

Tarkalleen sekstiilissä ne ovat keskenään 19.6.2023. Vaikutusaika alkaa kuitenkin toukokuun viimeisistä päivistä ja jatkuu heinäkuun alkupäiviin asti. Tämä sinänsä oikein mieluisa asetelma osuu mukavasti juhannukseen. Ovathan nämä sosiaalisia ympyröitä rulettavia planeettoja. Onnenplaneetta jupiter ja konkretian saturnus. Minne ikinä nämä omalla syntymäkartalla osuvatkaan suotuisassa kulmassa niin jotain mukavaa voi saada pysyvämpää muotoa.

Jupiter härässä ja saturnus kaloissa, 7 astetta

Jos horoskooppimerkkisi on härkä tai kalat ja syntymäpäiväsi on aivan kuukauden vaihteessa, niin nämä osuvat auringollesi oikein mukavasti. Myös rapu ja kauris saavat näiden planeettojen tuesta parhaita paloja. Härät voisivat olla eniten uuden alun parissa näillä kuvioilla.

Muutama merkki kokee kylläkin haasteellisuutta tämänkin asetelman kanssa. Yksi sellainen on neitsyt, joka saa parhaat pisteet kun malttaa luopua jostakin jossa ponnistelut ovat vain menneet toisten hyödyksi. Skorpionilla tilanne on kutakuinkin itselle tuntuvan suunnan vakiinnuttaminen niin että fokusoituu enemmän siihen omalta tuntuvaan juttuun.

Kaksoset ja jousimies ovat niitä joita saturnus muistuttaa touhuamisen ja tekemisen mielekkyydestä. Voimia nimittäin ei ole mikäli energiaansa suuntaa jotenkin väärään tai epämieluisaan. Toivottavasti on jokin mieluisa asia, sen parissa ei pitäisi olla mitään enrgian vähyyttä.

Vesimies ja leijona saavat jupiterilta muistutusta jos oma suunta alkaa mennä metsää kohti, niistä vinkeistä voisi nyt ottaa opiksi tai ainakin noteerata ne jotenkin.

Vaaka saa näiltä omaehtoisuudesta ja tarkasti omassa suunnasta pysymisestä muistutusta. Toisten ohjailuyritykset puuttumiset lähinnä ärsyttävät jotain omaa projektia jos sellaista sattuu olemaan. Nyt olisi vain oltava omaehtoinen ja mentävä omaa kapearaiteista pitkin.

Oinas jää oikeastaan aika mukavasti eräänlaiseen pikkukolmioon näiltä sosiaalisilta planeetoilta. Kuvion hyödyntäminen kysyy kyllä omaa tahtoa. Eikös se ole oinaan perikuva… joten nou hätää sen puoleen.

Terveisin
Arto Virtanen
https://astrostudio.fi/

Astrologi Seppo Tanhua:

Vko 23 kuluu Plutonisen myrskyn keskellä - koita pysy voimassasi

Plutoninen energia on tällä viikolla täysin valloillaan ja niinpä viikossa onkin kaikki ainekset isoihin kriiseihin. Sinä toki päätät sisältääkö viikkosi sotaa vai rauhaa. Tällaisena haasteellisena ajankohtana on erityisen hyvä tutkia omaa Astrokalenteria ja sen antamia tulkintoja. Astrokalenterin tulkinnat eivät puutu ongelmiesi ratkaisuun, mutta ne auttavat ymmärtämään omaa lähtökohtaasi meneillään olevassa ajassa. Kun ymmärrät minkälaisten energioiden vaikutuksen alaisuudessa milloinkin olet,  on lunnollisesti helpompaa sopeutua alati muuttuviin olosuhteisiin ilman sen suurempaa stressiä ja ahdistusta. Helpotat omaa oloasi ja saatat välttää monta eri haasteellista tilannetta, kun olet varautunut niihin jo etukäteen. Astrokalenteri antaakin tuhansille lukijoilleen aina tärkeän varmistuksen oikeasta suunnasta haasteellisien aikojen keskellä. 

Opi luomaan itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää Astrokalenterin tulkintojen avulla

Päätä itse onko siitä Sinulle hyötyä vai ei!

Vuonna 2023 henkiset valmiudet tulevat tarpeelliseen käyttöön yhä suurenevin määrin. Astrokalenterin tarkoitus on antaa sinulle tukea tuleviin muutoksiin. Ellet jostain syystä koe saavasi Astrokalenterin tulkinnoista apua omaan kollektiivisen tietoisuuttasi tukevaan kehitykseen, niin palautan maksamasi summan takaisin tilillesi ilman kyselyitä.

Palaa Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Arto Virtanen

Löysin tieni astrologian pariin vuonna 2006 jolloin elämässäni tapahtui suuria muutoksia. Suurien muutosten keskellä löysin itseni yllättäin astrologian kursseilta. Näiden kurssien innoittamana päätin sitten opiskella itseni aina astrologiksi saakka. Ymmärsin että, astrologian avulla saan ymmärrettäviä vastauksia ja suuntaa elämääni. Astrologia auttaa meitä luomaan itsellemme onnellisemman ja mielekkäämmän tulevaisuuden, kun ymmärrämme minkälaisen energian alla olemme milloinkin. Minuun ja astrologisiin palveluihini voit tutustua lähemmin täällä: https://astrostudio.fi/

Arto Virtanen

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...