Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

2.6.2023

vieraskirjoitus:

Täysikuu jousimiehen merkissä 

Kesäkuun latinankielinen nimi on junius, joka symboloi avioliiton jumalatarta Junoa. Sunnuntaina 4.6. kello 6:41 on Täysikuu jousimiehen merkissä. Aurinko ja Juno ovat konjunktiossa kaksosten merkissä. Tämänkertaisen Täydenkuun aikaan, Juno ei jää miehensä Jupiterin varjoon. 

Kesäkuun Täysikuuta kutsutaan nimillä mansikkakuu, ruusukuu, kukkakuu, istutuskuu, simakuu ja hunajakuu. Se muistuttaa kasvavasta runsaudesta sekä elämästä nauttimisesta. Voimme juhlia sitä mitä meillä on jo nyt, mutta myös asioita, jotka ovat vasta tulollaan. Meidän on hyvä katsoa taaksepäin ja nähdä kuinka olemme selvinneet tähän asti. Voimme juhlistaa vanhan jakson sulkeutumista ja uuden alkamista. Ajassa on lupaus paremmasta. 

"Kaikkien huomisten kaikki kukat ovat tämän päivän siemenissä." -Intialainen sanonta 

Mars, Pallas Athene ja Lilith ovat konjunktiossa leijonan merkissä ja sekstiilissä Aurinkoon sekä Junoon ja kolmiossa Kuuhun. Kun mukaan otetaan Khironin sekstiilit ja kolmiot, aspekteista täydentyy leija suurkuvio. Saturnuksen neliöt Auringolle sekä Kuulle ja kvinkunssi Marsille voi tuntua turhauttavalta. 

Merkurius, Uranus ja Vesta ovat konjunktiossa härän merkissä. Vesta symboloi omistautunutta liekkiä, siinä missä Uranus voi valottaa asioita aivan uudelta kannalta. Härän merkki on realistinen, joten tämä kolmikko tukee toistensa parhaita puolia. Uudenlaiset ideat ja energian uudelleen kohdistaminen voi avata enemmän kuin mitä osaamme kuvitellakaan. 

”Useinkaan ei tiedetä, miten keskeisesti tiedekin perustuu intuitioon ja luovaan mielikuvitukseen. Se yksin ei riitä, koska kriittisellä ajattelulla on pystyttävä testaamaan mielen yllättävät ideat, mutta ilman noita ideoita uusia tieteellisiä löytöjä tehtäisiin vähän. Suuri osa tiedostamme on alitajunnassa ja se usein pulpahtaa tietoisuuteemme tavalla, joita aluksi emme ymmärrä lainkaan.” -Martti Lindqvist 

Jupiter on Kuunnoususolmulla härän merkissä ja neliössä Venukseen sekä Marsiin, että toisella puolella olevaan Plutoon. Siinä missä Kuu on jousimiehen merkissä, Jupiter jousimiehen hallitsevana planeettana nostaa samat teemat toista kautta esille. 

 

Jousimies on luonteeltaan tiedonjanoinen optimisti ja idealistinen seikkailija. Jousimieheen sekä Jupiteriin liitetään laajentuminen, mahdollisuudet, vapaus, levottomuus sekä tarkoituksen että totuuden etsiminen. Jousimiehen tarot kortti on kohtuus. Se opettaa tasapainoa ja kärsivällisyyttä. Kortin enkelillä on toinen jalka maassa ja toinen vedessä. Enkelin siivet ovat vahvat ja suojaavat.  Hän kaataa toisesta maljasta vettä toiseen. Kortti muistuttaa tasapainon hakemisesta sekä siitä, että tunnistamme sen tiellä olevat haasteet. Emme voi toimia ilman puntarointia, koska muuten saatamme tehdä liian nopeita johtopäätöksiä tai ratkaisuja. 

“Todellinen anteliaisuus tulevaisuutta kohtaan on kaiken antaminen nykyisyydelle.”-Albert Camus 

Saturnuksen positiiviset kulmat Kuunsolmuille rauhoittavat ja vakauttavat Jupiterin vauhdikasta energiaa. Se on tärkeää, koska niiden välisestä tasapainosta syntyy tuloksia. Tarvitaan innostumista ja optimistisuutta, mutta myös konkreettisia tekoja ja työstämistä, jotta asiat tulevat käytäntöön. 

Venus on ravun merkissä ja Täydenkuun aikaan 10 asteen päässä Marsista. Maanantaina 5.6. Venus siirtyy leijonan merkkiin, jolloin konjunktio Marsiin alkaa vahvistua. Venuksen perääntyvän Pluton oppositio muistuttaa, kuinka tärkeää on tarkistaa oma arvomaailma ja päivittää elämää sen mukaisesti. Neliöt Jupiterille ja Kuunsolmuille (sekä 10 asteen orbilla Khironille) saattaa jopa vahvistaa tahtotilaa, koska neliöt ovat luonteeltaan aktiivisia. Venuksen ja Neptunuksen kolmio ohjaa uudenlaisille vesille, siinä missä Cereksen sekstiili ravitsee ja vahvistaa. 

Kaikella on aikansa ja kasvuvaiheensa. Nyt kun olemme alkaneen kesän hedelmällisessä kasvuvaiheessa, muistetaan nauttia tästä kaikesta.  

"Perhonen voi syntyä vain koteloitumisvaiheen kautta. Koteloitumisvaihe on väistämätön, sen yli ei voi hypätä, sillä kaikki avautuu ja paljastuu hitaasti, vaihe vaiheelta, omalla ajallaan, eikä sitä voi pakottaa." -Ram Dass 

Ravitsevaa ja eheyttävää Täydenkuun aikaa! 

Ystävällisin terveisin 
Johanna Vilén 
http://www.kuussajamaassa.com/

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?  

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).

Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.

Astrologi Seppo Tanhua:

Vko 22 mennään vahvoissa energioissa - pysy kyydissä mukana

Tällaisena haasteellisena ajankohtana on erityisen hyvä tutkia omaa Astrokalenteria ja sen tulkintoja. Astrokalenterin tekstit eivät puutu ongelmien ratkaisuun, mutta ne auttavat ymmärtämään omaa lähtökohtaasi meneillään olevassa ajassa. Kun ymmärrät minkälaisten energioiden vaikutuksen alaisuudessa milloinkin olet,  on lunnollisesti helpompaa sopeutua alati muuttuviin olosuhteisiin ilman sen suurempaa stressiä ja ahdistusta. Astrokalenteri antaakin tuhansille lukijoilleen aina tärkeän varmistuksen oikeasta suunnasta haasteellisien aikojen keskellä. 

Opi luomaan itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää Astrokalenterin tulkintojen avulla

Tutustu ja tilaa Astrokalenteri täältä

Haluatko aktivoida VIP-asiakkuuden nopeasti ja saada tulkinnan heti edullisemmin? Rekisteröidy ja tilaa Astrokalenteri 12 kk VIP-hintaan 26,90 € / norm 34,90€.

Päätä itse onko siitä Sinulle hyötyä vai ei!

Vuonna 2023 henkiset valmiudet tulevat tarpeelliseen käyttöön yhä suurenevin määrin. Astrokalenterin tarkoitus on antaa sinulle tukea tuleviin muutoksiin. Ellet jostain syystä koe saavasi Astrokalenterin tulkinnoista apua omaan kollektiivisen tietoisuuttasi tukevaan kehitykseen, niin palautan maksamasi summan takaisin tilillesi ilman kyselyitä.

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...