Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

29.5.2023

Kesäkuun hulinat kaikille merkeille

Tällä viikolla on korkea aika heittäytyä nauttimaan kesän alkamisesta ihan tosissaan, vaikka Saturnuksen neliö Auringolle yrittääkin parhaansa mukaan jarruttaa menoa etenkin alkuviikolla. Raskaan tunnelman hiljalleen helpottaessa lähestyy Aurinko kolmiota Pallas Athenelle "Viisauden Jumalattarelle" ja tulee tarkaksi sunnuntaina täydenkuun hetkellä. Tästä syystä voit tuntea kasvavaa värähtelyn kohoamista viikon edetessä pidemmälle. Juuri ennen täysikuuta Venus tekee kolmiota Neptunukselle ja aivan täydenkuun hetkellä Merkurius tekee yhtymää Uranukselle. Lisää tarinaa täysikuusta ja alkamassa olevan kesäkuun energioista löytyy tänään:

29.5.2023 maanantai illan Planeetta Uutisista klo 18.00 alkaen

Tunnelmallinen ja rakkaudellinen viikko tästä kehkeytyy alkujäykkyyden helpottaessa. Luonto kysyy Sinulta, kuinka hyvin pystyt heittäytymään alkaneen kesän valoisuuteen päivittäisessä elämässäsi. Mitä ihanampaan vireeseen saat elämäsi ohjattua, sitä varmemmin pystyt kohdistamaan energiasi oikeaan kohteeseen oikeaan aikaan ilman pienintäkään pakottamista. Merkurius lataa kollektiivisen ilmaston niin täyteen kekseliäisyyttä ja elämää uudistavaa innostusta, ettei tilaisuutta pidä jättää käyttämättä mistään hinnasta.

Pallas Athene on huikea feminiininen Naissoturi, joka valmistelee sunnuntain täysikuuta, lisäämällä elämääsi voimaa, tahdon lujuutta ja itseluottamusta. Viikonlopun unimaailma ja intuitio palvelevat korkeampaa tietoisuuttasi tavallista suuremmalla paineella, joka tuntuu ahdistavalta silloin, kun kuljet syystä tai toisesta elämääsi rajoittavaan suuntaan. Nyt on helppo tunnistaa todelliset ystävät siitä, että he hyväksyvät mukisematta hetkelliset ja selittämättömät muutokset suunnitelmissasi ja aikataulussasi.

Tarvitsemme kaikki tällä viikolla enemmän tilaa ja aikaa ihan itsellemme, sillä kollektiivinen informaatio on laadultaan niin radikaalia ja uudistuvaa, ettei vanhoilla kuvioilla ja vanhalla rutiinilla kerta kaikkiaan pääse minnekään. Minäkin päätin romuttaa kesän rutiinia ja osallistua yhteen tapahtumaan kesälomani keskellä. Tervetuloa mukaan ja matkaan Tampereen Viikinsaareen Sepon päivänä 10.6.2023. Olen siellä tekemässä tulkintoja, esittelemässä uutta kirjaani ja luennoimassa Workshop teltassa klo 17.00 alkaen. Tarkemmat tiedot koko tapahtumasta: https://www.summervibes.fi/

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Vko 22 mennään vahvoissa energioissa - pysy kyydissä mukana

Tällaisena haasteellisena ajankohtana on erityisen hyvä tutkia omaa Astrokalenteria ja sen tulkintoja. Astrokalenterin tekstit eivät puutu ongelmien ratkaisuun, mutta ne auttavat ymmärtämään omaa lähtökohtaasi meneillään olevassa ajassa. Kun ymmärrät minkälaisten energioiden vaikutuksen alaisuudessa milloinkin olet,  on lunnollisesti helpompaa sopeutua alati muuttuviin olosuhteisiin ilman sen suurempaa stressiä ja ahdistusta. Astrokalenteri antaakin tuhansille lukijoilleen aina tärkeän varmistuksen oikeasta suunnasta haasteellisien aikojen keskellä. 

Tutustu ja tilaa Astrokalenteri täältä

Opi luomaan itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää Astrokalenterin tulkintojen avulla

Päätä itse onko siitä Sinulle hyötyä vai ei!

Vuonna 2023 henkiset valmiudet tulevat tarpeelliseen käyttöön yhä suurenevin määrin. Astrokalenterin tarkoitus on antaa sinulle tukea tuleviin muutoksiin. Ellet jostain syystä koe saavasi Astrokalenterin tulkinnoista apua omaan kollektiivisen tietoisuuttasi tukevaan kehitykseen, niin palautan maksamasi summan takaisin tilillesi ilman kyselyitä.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...