Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

21.5.2023

Syntyi ennen laskettua aikaa!

Blogin lopusta löytyy liian aikaisin valmistunut maaginen video Purple Universe albumin synnystä.

Toukokuun kollektiivinen lataus on nyt huipussaan Marsin, Pluton ja Jupiterin pysytellessä keskenään T-risti muodostelmassa koko tämän viikon. Lauantaina järjestetty kolmas Halolla Päähän tapahtuma oli huikea menestys väkimäärän lisäksi myös rakkaudellisen ja määrätietoisen tunnelmansa ansiosta. 250 osanottajasta koostuva heimotapaaminen oli luentojen aikana niin tiivis ja intensiivinen, etten ole moista ennen kokenut. Vuorovaikutus luennoitsijoiden ja yleisön välillä oli aivan mieletön molempiin suuntiin. Paikalla ei ollut ensimmäistäkään profeettaa, vaan keskenään tasa-arvoinen joukko heimomme jäseniä valmiina palaamaan kotiin  tuhansien vuosien jälkeen. Yleisöstä huokuva energia oli niin kannustavaa, lämmintä, parantavaa ja rakkaudellista, ettei jäänyt pienintäkään epäilystä suunnasta, johon valojoukkomme on matkalla. Paikalla oli ainoastaan Valon sotureita valmiina auttamaan toinen toistaan tilanteen niin vaatiessa.

Luottamus Valon voittoon ja valoisaan tulevaisuuteen huokui tapaamieni ihmisten eleistä ja ilmeistä. Ymmärsin saapuneeni todellisten parantajien ja shamaanien joukkotapaamiseen, jossa jokaisella on yhtä paljon annettavaa yhteisen päämäärämme toteuttamiseen. Siirtyminen korkeammalle värähtelytaajuudelle etenee vääjäämättömästi joukkomme kasvaessa käsittämättömän nopeasti. Heimotapaamisia on tänä kesänä ympäri Suomea enemmän kuin koskaan aikaisemmin ja tällä viikolla kuuluu kutsu osallistua kollektiiviseen energian kohotukseen omia ratkaisuja tekemällä.

Tuon edellä mainitun T-ristin lisäksi tällä viikolla vaikuttaa astrotaivaalla Auringon ja Saturnuksen neliö, joka imee mehut kaikesta Sinulle kuulumattomasta tekemisestä niin tehokkaasti, ettei pitäisi jäädä kenellekään epäselväksi, mistä nyt pitäisi suosiolla päästää irti. Vastaavasti kaikki henkistä kehitystäsi ja aidointa luovuuttasi tukeva tekeminen saa osakseen sellaisen myötätuulen, ettei kenestäkään ole menestystarinasi pysäyttäjäksi. Pluto, Mars ja Jupiter eivät anna tällä viikolla mitään arvoa ennakkosuunnitelmille tai laskelmille. Onni ja menestys syntyy nyt ainoastaan hetkessä elämisestä ja oman sydämesi äänen kuuntelemisesta tunti tunnin jälkeen. Ajan harha on katoamassa tietoisuuden kohotessa, eikä hetken vimmaa pidä päästää käsistään.

Uskalla heittäytyä seuraamaan oman luovan energiasi arvaamattomia reittejä. Jotain satumaisen ihmeellistä on edessä jokaisella elämän virtaan heittäytyjällä ja onni todellakin suosii rohkeaa. Jostain aivan ihmeellisestä syystä päädyimme kuvaustiimimme kanssa toteuttamaan vappuna syntyneen idean Purple Universe albumin tarinasta aivan uskomattomalla vauhdilla. Alkuperäinen tarkoitus oli julkaista se vasta ensi viikolla, mutta täysin vastustamaton voima pakotti synnyttämään sen yötä myöten valmiiksi jo tämän blogin yhteyteen. 

Nyt  maanantai aamuna tätä blogia kirjoittaessani olen niin suurten Plutovoimien puristuksessa, ettei ole mitään muuta vaihtoehtoa kuin jakaa se katsottavaksi sellaisena kuin se nyt on. Videolla on jotain sellaista kerrottavaa, joka tulee olemaan ratkaiseva oivallus tai kannustus monelle omaa ideaansa toteuttamassa olevalle katsojalle. Mittaa tällä tuotoksella on vain 18 minuuttia, mutta sitäkin sattuvampaa juuri näihin tämän viikon energioihin.

Jos videon katsottuasi koet saaneesi siitä ratkaisevan kipinän jollekin omalle päätöstä odottaneelle ideallesi, niin laita tunnelmasi tuonne kommentteihin. Sinun tarinasi tulee olemaan samanlainen lähtölaukaus jollekin sen lukeneelle ja palvelee sitä kautta tapahtumassa olevaa siirtymistä korkeampiin värähtelyihin. Itse olen aivan liekeissä salaman nopeudella syntyneestä aikaansaannoksestamme, jossa ei ole muuta ihmeellistä kuin sen osuminen tämän viikon kuvioihin. Editoinnin päätyttyä studioautoni kello näytti lukemaa 11.11 (Kello ei ole ajassa ja siksi näyttää mitä sattuu, mutta numerologista yhteyttä ei vaan voi väheksyä) Todellisuudessa kello oli jo lähempänä kymmentä sunnuntai iltana. Viimeinen lataus Youtubeen tapahtui klo 2.30 maanantai aamuna ja tästä se on katsottavissa.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Astrologi Seppo Tanhua:

Pluto tekee tilaa uudelle ja poistaa samalla jotain vanhaa

Tällä viikolla Marsin tullessa neliöön Jupiterille samalla, kun se on vielä oppositiossa Plutolle, voit varautua isoihin hankaluuksiin. Pluto energia toimii kuin hurrikaani. Jos tunnepuolella on joku asia kehnolla mallilla, niin nyt se menee helposti överiksi. Tällaisena ajankohtana on erityisen hyvä tutkia omaa Astrokalenteria. Astrokalenteri antaa tuhansille lukijoilleen aina tärkeän varmistuksen oikeasta suunnasta haasteellisien aikoijen keskellä.

Tutustu ja tilaa Astrokalenteri täältä

Opi luomaan itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää Astrokalenterin tulkintojen avulla

Päätä itse onko siitä Sinulle hyötyä vai ei!

Vuonna 2023 henkiset valmiudet tulevat tarpeelliseen käyttöön yhä suurenevin määrin. Astrokalenterin tarkoitus on antaa sinulle tukea tuleviin muutoksiin. Ellet jostain syystä koe saavasi Astrokalenterin tulkinnoista apua omaan kollektiivisen tietoisuuttasi tukevaan kehitykseen, niin palautan maksamasi summan takaisin tilillesi ilman kyselyitä.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...