Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Esa Hyppönen

Esa Hyppönen

18.5.2023

vieraskirjoitus:

Maya-astrologia: Elämänvoiman mahti

Punainen Magneettinen Käärme (aaltojakso 18.5.23- 30.5.23)

Ennen kristinuskoa helatorstai miellettiin kevään ja alkavan kasvukauden juhlaksi, johon mystisellä tavalla sekoittuivat niin pyhän kuin aineellisen arjen mietteet ja toimitukset. Myös mayojen Tzolkin kalenteri tuo Magneettisen Käärmeen muodossa ajankohtaan vahvan elämänvoimaa sykkivän latauksen, joka purkautuu helatorstaina käynnistyvän kolmetoistapäiväisen (18.5–30.5) periodin aikana.

Parasta aikaa luonnossa jylläävä elämänvoima on täydessä intensiteetissään ja samaa nostattavaa ja energisoivaa elämänenergiaa saamme ammentaa itsellemmekin, jos vain maltamme olla avoinna sen läsnäololle. Käärmeen aaltojakso ja olemus kehoittaan kuuntelemaan oman fyysisen olemuksen tilaa ja käyttämään sydäntä päätöstenteossa, sillä kaikki ristiriidat ja elämässä vaikuttavat riitasointuisuudet eivät välttämättä ole katoamassa mihinkään, vaikka mieli työntäisi niitä mieluisien aatosten edestä hetkeksi sivuun.

Käärmeenjakso voimaannuttaa ja tuo todella juurevaa aspektia elämään. Emotionaalisesti liikumme syvillä vesillä. Kysymys onkin siitä, kuinka ja mihin tuota voimaa jatkossa kannattaa käyttää? Paljon on toki kiinni motiiveista, sillä se millä vahvistetaan ja rakennetaan, on mahdollista myös purkaa ja luoda epävakautta. Siksi käärmeen aaltojakso voi olla tempoileva, kokemuskeskeinen ja voimakkaita tunteenpurkauksia kuin myös tunne-elämyksiäkin sisältävä jakso. Suhtautuminen nopeisiin ja yllättäviinkin muutoksiin on yksi sen tavanomaisimmista kosketuspinnoista, joilla se haastaa näkökantamme elämänmenoon yleensä.  Tunteiden tukahduttaminen ei tässä yhteydessä todellakaan sovi kuvaan, mutta ei myöskään vastuuttomat ulostulot tai hyökkäävä asenne muita kohtaan. Voima on enemmänkin sisäistä päättäväisyyttä ja asioihin tarttuvaa ja toteuttavaa tahtotilaa. Se mitä omista lähtökohdista edustat ja ajat eteenpäin, ilmentyy herkemmin aistittavana energiana ulospäin. Omistautumisen intensiteetti ja ilmaisu voi siten herkästi herättää myös vastustusta lähipiirissä.

Käärmeentie kautta koko sen olemassaolon on ollut Via Dolorosaa, kärsimyksenomaista, hyljeksittyä, pelkoja ja harhaluuloja herättävää. Silti se on sitkeästi jatkanut matkaansa läpi luomakunnan, läpi sen historian osana kansakuntien olemusta ja karmaa. Edelleenkin käärme edustaa meissä jokaisessa olevaa kundaliinia ja elämänenergian omaleimaista esiintuloa. Se pulppuaa ulos karismana, voimakastahtoisuutena ja pyrkimyksenä. Se on myös lääkitsevä parantaja meissä, syvän kehotietoisuuden ja ihmisenä olemisen perusta, jolla on kasvava ja itsestään tietoiseksi tuleva pyrkimys ja jota kaikki muut perustarpeemme tukevat. Käärmeen meditoiminen on kuin palaisi kohdun turvaan ja lämpöön, paikkaan, jossa sykkii luomakunnan ja kosmoksen ikiaikainen kuolematon pulssi. Se kuorii, luo nahkan ja uudistaa.

Käärmeen osoittama elämäntie on siis todella rikas, mutta ei niinkään aina materiaalisin tai taloudellisin mittarein mitattuna.  Kokemus ja sen tuoma tunne, joka yltää emotionaalisesti ja henkisesti todella syvälle, voi paljastaa meille vielä arvoituksina olevia elämänlainalaisuuksia.  Asioita ja syy-yhteyksiä, joihin olemme toistuvasti törmänneet ja kenties hakanneet päätämme siihen kuuluisaan mäntyyn. Mikään ei toivotun muuttujan ilmaantuminen elämään ei kuitenkaan tarvitse tarkoittaa periksi antamista tai epäonnistumista. Käärmeelle jokainen koettu muutos voi olla mahdollisuus ja siirtymäriitti laajempaan tietoisuudentilaan. Ratkaisujen hakeminen voikin tuottaa nyt tulosta tavallista paremmin vaikkei kaikki menisikään ihan ennakkosuunnitelmien mukaan.

Käärmeen aaltojakson aikana tunnetutkan herkistäminen ja aistiärsykkeiden laajentaminen kokemuskeskeisesti on pelkästään hyvä juttu. Ota vastaan ja liiku muutoksen virrassa antaen siihen oman värähteesi. Kuulostele millaisella sävyllä maailman pääsee resonoimaan sinussa. Ja vaikkeivat nuo vastakaiut  tuntuisikaan heti niin omilta, anna tilaa ja mahdollisuus positiivisille seurauksille, sekä aikaa sille mitä et vielä ymmärrä.

TARJOUS:
Maya-astrologinen tulkinta elämän olosuhteista

Tulkinta kertoo keskeisimpien positioiden valossa Maya symbolisi taustalla vaikuttavista taustaenergioista. Maya-symbolisi ja sointusi muodostaman perusvoiman taustalla vaikuttavat tekijät ovat aina läsnä olevia vahvuuksia, joiden vaikutus persoonaan vaihtelee sysäyksenomaisesti elämäntilanteiden mukaan. Niitä voidaan kuvata ilmastollisiksi olosuhteiksi jotka vaikuttavat kaikkeen toimintaan ja korostavat tietynmallisen käyttäytymismallin valintaa. Ennen muuta ne ovat voimavaroja, vaikkei niitä kaikessa tavanomaisuudessaan osaa voimavaroikseen aina tunnistaa.

TARJOUS VOIMASSA 21.5.2023 ASTI.

Täysi tyytyväisyystakuu!
Jotta voit tehdä tilauksesi turvallisin mielin, annan tulkinnalle täyden tyytyväisyystakuun. Ellet ole kuukauden kuluessa kanssani samaa mieltä hankintasi kannattavuudesta saat maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin, eikä tulkintaa
tarvitse palauttaa.

Terveisin

Maya-astrologi Esa Hyppönen

Palaa Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...