Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Evgenia Nyyssölä

Evgenia Nyyssölä

15.5.2023

vieraskirjoitus:

Tähtisanoma viikko 20 ( 15 - 21.5.2023 )

Meissä on jo kaikki tarvittava informaatio ja taito – tarvitsee vain olla lapsenomaisen utelias ja heittää kaikki ennakkoluulot. Uusi kierros on alkamassa ja uuden pöydän ässät ovat jaossa juuri nyt. Jännittynyt viikko tarjoaa sopivaa vastustusta sekä suuren suuria viiden tähden mahdollisuuksia löytää oma paikka Auringon alla ihan vaan seuraamalla sydäntä.

Merkuriuksen peruutusvaihe päättyy maanantaina ja se pysyy Oinaan merkissä - sydän on täynnä raikkaita, rohkeitakin ideoita ja yhtä raikkaalta tuntuvat vaihteeksi ajatuksetkin. Niin miksipä ei siirtyisi tuumasta toimeen ilman sitä vastustuksen pelkoa, johon on melkein jo kerennyt tottua. Asiat sujuvat aina paremmin, kun olet toteuttamassa juuri omia unelmia. Sitä varten tämä aika täällä on annettukin.

On kuitenkin hyvä huomioida, että Mars, toiminnan ja aktiivisuuden energiapakkaus edelleen vierailee herkässä ja tunteikkaassa Ravun maailmassa, niin ainoa tapa saada rutiinit rullaamaan, on huolehtia, että sydän, tunteet ja itse tekeminen ovat samassa linjassa. Aina parempi jos motiivina on aidosti hyvinvoinnin ja rakkauden lisääminen sekä tietysti itsestä ja lähimmäisestä välittäminen. Erityisesti tunnepuoli on tärkeää huomioida tämän jakson aikana. Pakottamalla tekeminen ei onnistu, vaikka Merkurius painaisi jo pian satalasissa eteenpäin. Paras tulos syntyy hyvässä tasapainossa levon ja mielekkään tekemisen kanssa. Sydäntietoinen tekeminen voisi olla tällaiselle Mars -jaksolle aika hyvä slogan.

Tiistaina alkaa kymmenisen päivää kestävä Pluton neliö Jupiterille ja melkein samoihin aikoihin Pluton oppositio Marsille

Jupiter on silloin myös yhtymässä Kuun yläsolmuun. Vielä vuosi sitten, kun olin vasta hurahtanut astrologiaan ja oli menossa minun ja uuden ihastukseni (eli astrologian) kuumin kuherruskuukausi, niin olisi saattanut tällaisesta lauseesta mennä aivot solmuun ja lentää kirjat ja luvut pimeimpään nurkkaan. Mutta onneksi niin ei käynyt, sillä hyperfokusointini on totaalikulminaatiossa silloin kun eteen osuu jotain niin mielenkiintoista, kuin vaikkapa astrologia. Miksi tämä täysin turha stoori sinun kannaltasi, niin nyt se selviää.

Kun kerran omalle kohdalle osuu niin karmallinen vaihe, että sen tuntee sydänjuuria myöten, luissa ja ytimissä sekä jokainen aivosolu tunnistaa jotain kohtalokkaan merkityksellistä, niin vaihtoehtoa ei ole, muuta kuin toimia ja jättää vähemmän tärkeät asiat odottamaan vaikka sitten maailmanloppua. Tämä viikko on nimittäin niin kohtalokas, että se on kuin katkeaisi lanka menneisyyteen tai sillat syttyisi palamaan. Se hetki, kun paluuta menneeseen ei enää ole eikä sitä kaipaakaan.

Pluton vaikutus on aspektissa missä hyvänsä todella vaikuttavaa aikaa

Jännittyneissä aspekteissa se on tietysti vielä siitäkin vaikuttavaa, että jää aika monelle mieleen pitkäksi aikaa. Moni herää unesta ja toiset taas saavat kokea kunnon tuloksia tätä aikaa edeltäneistä valinnoista, niin hyvistä kuin heikoista.

Jupiter on siirtynyt Härän merkkiin, niin yhtymässä Kuun yläsolmuun ja osallisena tällaiseen haastavaan Pluton aspektiin saattaa se hyvinkin vaikuttaa melko dramaattisella tavalla rahamaailmaan, maailmantalouteen, sopimuksiin, liiketoimintaan, resursseihin, kiinteistöihin ja kiinteään varallisuuteen. Tätähän se Härän energia käytännössä on. Puhutaan tietysti laajoista kaarista, mutta näille päiville ei ehkä kannata ajoittaa mitään talonkauppoja tai muuta isompaa, mikä liittyy yllä mainittuihin teemoihin.

Mutta jos ajattelee tuota samaa aspektia positiivisessa mielessä – ainahan astrologia antaa sellaisenkin vaihtoehdon – emmekä me ole mitään harmaata massaa, vaan tietoisesti ajattelevia ihmisiä, niin onhan se totta, että isot suunnitelmat ja uuden maailman tarjoamat kirjaimellisesti rajattomat mahdollisuudet huumaavat jo monen edelläkävijän päätä.

Viikon kartalla hahmottuu upeasti kehto -kuvio, jota pitää kasassa juuri tuo pahamaineinen Pluton ja Marsin oppositio. Kehto on aina hieno löytö kartalla ja paljon hyvää lupaava siunaus. Se on merkki suuren suurista valmiuksista, vaikka testaakin jatkuvasti luonteen lujuutta, etenkin silloin kun on tarjolla jotain erityisen hienoa ja houkuttelevaa. Riittääkö kantti toimia omilla ehdoilla ja käytössä olevilla resursseilla, vaikka ne tuntuukin vaatimattomilta suhteessa luvassa olevaan saavutukseen? Toivon, että jokainen ottaa neuvosta vaariin, vaikkei sitä mysteeriä kehtoa omalla kartalla olekaan!

Nyt on siis hienoa aikaa luoda itse uusia trendejä Vesimiehen ajan hengessä, on upea aika aistia uusia liikeideoita, tunnustella sydämessä, mitä luovaa, ihanaa ja jännittävää voisi seuraavaksi kokeilla. Vanha maailma väistyy uuden tilalta, siitä on jo puhuttu ja kirjoitettu laajasti tälläkin sivustolla, joten nyt vaan tutkimaan sisintään ja sydäntään ja laittamaan itsensä likoon. Mitään muuta vaihtoehtoa meille ei Vesimiehen aika juuri jätä. Meissä on jo kaikki tarvittava informaatio ja taito – tarvitsee olla enää lapsenomaisen utelias ja heittää kaikki ennakkoluulot. Uusi kierros on alkamassa ja ässät ja valtit on jaossa juuri nyt. Etsikää itseänne ja jokainen, joka lukee näitä rivejä tietää kertomattakin, että muun muassa astrologia, henkisyys, tietoisuustaidot, kehon yhä laajenevat mahdollisuudet ovat niitä uuden ajan megatrendejä. Tähän voi lisätä vielä tietysti uuden ajan politiikka, sitäkin luodaan jo nyt, inhimilliset liikkeet, uuden ajan liiketoiminta, informaatioteknologia – on vaikka kuinka paljon ihanaa ja kiehtovaa, mihin fokusoida oman aikansa ja talentit.

Täytyy mainita viihde- ja kulttuuriala tässä samassa yhteydessä, kirjallisuus-, taide- ja musiikkimaailma odottavat yhtä lailla syvällisyyttä, aitoa rakkauden sanomaa ja jotain sellaista ikuisen kaunista, joka herättää samalla tavalla haikeuden sydämessä, kuin esimerkiksi Eino Leinon runo. Mitähän Vesimiehen aika mahtaa meille vielä tarjota ja onko pohjakosketus vielä edes saavutettu? Vanha on mennyttä ja se on silmäänpistävä fakta. Sielu janoaa uutta kulttuurin kulta-aikaa myös.

Lopuksi vielä tiivistän, että nyt eletään todella konkreettisesti aikaa, kun roolit jaetaan uusiksi ja yhteiskunnassa on täysi transformaatio päällä, vaikka sen tulokset alkavat näkyä vasta vuosien ja vuosien päästä. Eliitti tekee lähtöä ja viimeiset aplodit laimenevat, samoin kuin yleinen mieliala. Samaan aikaan uuden maailman tekijät tunnistavat toisensa katseesta, ”tuoksusta” ja aurasta. Edelleen, jokainen tekee muutoksesta totta tyylillä ja tavallaan ja omassa aikataulussaan. Kaikki suunnittelu on tässä ajassa täysin turhaa, sen sijaan katse pitää olla riittävän kaukana ja visiot riittävän suuria, jos sydän palaa uuden ajan näyttämölle. Itse olen aivan messissä ja kiitän siitä tuhannen kertaa astrologiaa ja niitä, ketä olen vuosia ihaillut ja seurannut astrologian tähtitaivaalla – eli juurikin näillä timanttisilla sivuilla, uuden informaation leikkikentällä ja aarreaitassa.

Intoa ja inspiraatiota kaikille ja periksiantamattomuutta, varsinkin jos sydän roihuaa

Pakko mainita, että Mars purjehtii jo sunnuntaina näyttävästi Leijonan merkkiin ja pysyy majesteettisesti oppositiossa Plutolle, niin Leijonan loikka uuteen aikaan voi tapahtua jo melko teatraalisen dramaattisissa tunnelmissa. Ja pakkohan se on. Energiat siis haltuun ja rohkeasti valloittamaan omaa paikkaa Auringon alla. Elämme erittäin näyttävää ja intensiivistä aikaa.

Terveisin
Evgenia Nyyssölä
https://www.astrovisio.fi/'

Astrologi Seppo Tanhua:

Viikko 20 on painetta täynnä

Marsin oppositio Plutolle lisää jännitteitä maailmalla ja samalla yksityisen ihmisen elämässä. Jos tunnepuolella on joku asia kehnolla mallilla, niin nyt se menee helposti överiksi. Tällaisena ajankohtana on erityisen hyvä tutkia omaa Astrokalenteria. Astrokalenteri antaa tuhansille lukijoilleen aina tärkeän varmistuksen oikeasta suunnasta haasteellisien aikoijen keskellä. 

 Tutustu Astrokalenteriin lisää täällä

Päätä itse onko siitä Sinulle hyötyä vai ei!
Vuonna 2023 henkiset valmiudet tulevat tarpeelliseen käyttöön yhä suurenevin määrin. Astrokalenterin tarkoitus on antaa sinulle tukea tuleviin muutoksiin. Ellet jostain syystä koe saavasi Astrokalenterin tulkinnoista apua omaan kollektiivisen tietoisuuttasi tukevaan kehitykseen, niin palautan maksamasi summan takaisin tilillesi ilman kyselyitä.

Palaa Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Evgenia Nyyssölä

Instagramissa @evgenia_nyyssola_astrologi

Astrologia on minulle onnellisuuden ja ymmärryksen väline. Arvostan sen vuosituhansien takaista viisautta ja tinkimätöntä rehellisyyttä. Hiljennyn joka kerta astrologisen kartan edessä kuin lapsi, joka katselee tähtitaivasta. Nöyränä ja kiitollisena hämmästelen merkkeihin tallennettua suunnatonta viisautta, logiikkaa ja johdonmukaisuutta - ja annan sanojen tulla voimalla ja intuitiolla. Uskon, että olen astrologi, joka auttaa tähtiä syttymään - täällä päällä maan.

Instassa @astrovisio paljon reaaliaikaista stooria joka sykkii tämän ajan henkeä. Sekä feedissä astrologista tietoa ymmärrettävästi ja hauskasti. @astrovisio on käytännön visioita rohkeampaan elämään. Teen myös tietoisuutta avaavia Tarot -tulkintoja pitkällä kokemuksella. Tulkintani auttavat löytämään yhteyden tietoisuuteen, jotta elämäsi muuttuu täyteläiseksi ja kauniimmaksi, kärsimyksestä huolimatta ja sen tähden. Lupaan, että saat uutta tietoa, lohtua, ymmärrystä ja rohkeutta.

Voit lähettää sähköpostia evgenia.astrovisio@gmail.com 

Tai laittaa viestiä numeroon 0456476120. 
T. Evgenia

Evgenia Nyyssölä

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...