Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Evgenia Nyyssölä

Evgenia Nyyssölä

4.5.2023

vieraskirjoitus:

Tähtisanoma transformaatioviikkoon

Tällä viikolla on kaksi keskeistä tapahtumaa: Pluton ja Merkuriuksen perääntyminen sekä kuunpimennys Skorpionin merkissä 5.5. joka on aspektien valossa hyvin jännitteinen, tapahtumarikas ja intensiivinen. Nyt on syytä keskittyä omaan tekemiseen ja antaa riittävästi huomiota omille tuntemuksille arvostelematta itseään liikaa ja sortumatta skorpionimaiseen yliajatteluun. Laita sielunkaivelut siis lukolliseen laatikkoon ja mieluummin meditaatiomusiikkia kuulokkeisiin. Perheellisten on syytä ottaa huomioon myös teinien ja puolison värähteet - he elävät tismalleen samoissa energioissa mitä itsekkin elät. Ja jos jollakin alkaa kiehua kunnolla yli, niin anna hänelle tilaa ja pysy turvallisella etäisyydellä.

Kevät 2023 on ollut haasteellista aikaa

Maailman talous ja "maailman kirjat" ovat olleet rajussa murroksessa viime kuukausien aikana. Ehkä tavallisella "Katri Kansalaisilla" on ollut jo pidemmän aikaa Ässä hihassa - jokin idea tai hullu unelma, joka on odottanut sopivaa hetkeä toteutua ja yllättää, jopa järkyttää kaikki tuttavat ja naapurit. No nyt on se viikko kun alkaa tapahtua, eikä ole enää mitään väliä sillä onko idea järkevä vai ei. Anna palaa järkeä kuuntelematta. Julista unelmasi todeksi. Niin minäkin tein vuosi sitten kun ensimmäistä kertaa elämässäni sanoitin ensimmäistä näkemääni astrologista karttaa Astro.fi:n kurssilla. Ja tässä sitä ollaan. Eivätkä unelmat ole siihen loppuneet. Tämä viikko on siihen erityisen otollista aikaa. Jokaisen tehtävänä on nyt ehkä tunnistaa itsessään, että kuuluuko siihen joukkoon jonka täytyy rukoilla selviytymistä vai kuuluuko vaihtoehtoiseen ryhmään B, joka rynnistää etulinjaan luomaan uutta todellisuutta itselleen. Tässä tapauksessa itse valitsen poikkeuksellisesti tietysti sen jälkimmäisen ryhmän.

Haukattuaan aimo annoksen raitista ilmaa Vesimiehen ilmavirroissa, Pluto palaa nyt vaikuttamaan vahvasti energioihin. Pluto on hyvin ehdottomien transformaatioenergioiden kiistaton kuningas, joka palaa takaisin Kauriin karuihin rakenteisiin ja saattaa tempaista muutaman jääräpään otteeseensa. Ne päättäjät, jotka ovat auttamattomasti jääneet kiinni menneen maailman aatteisiin, istuvat näissä energioissa erityisen huterilla jakkaroilla. Sama profetia koskee monia kansan idoleita ja valekuninkaita. Pluto tarkoittaa sielun vapautumista ja toivottomissa tapauksessa jotta näin voisi tapahtua, ruumiinkin on osallistuttava projektiin.

Perääntyvä Merkurius antaa oman säväyksen näihin viikon tapahtumiin

Vanhat asiakirjat nousevat pöydälle, kuin ikään aikoinaan faxi Jäätteenmäelle. Olisi muuten selvät merkit ilmassa tulla järkiinsä ja kohdata virheet sekä mahdollisesti jopa pahoitella niitä. Mutta perääntyvä Pluto on huono antamaan anteeksi. 

Vahvimmat inhimillisten arvojen puolustajat yhdistyvät ja vahvistuvat Pluton koukattua Kauriin jämäkkään maailmaan, asettavat uusia, kunnianhimoisia päämääriä, lyövät parempaa tulevaisuutta lukkoon käytettävissä olevin keinoin. Toisaalta missä on ohutta, siellä repeää. Missä on kuollutta, siellä on aika leikata juurta myöten ja antaa tilaa uudelle kasvulle.

Vankalle pohjalle ja sydänyhteydelle rakennetut yhteydet tulevat tällä viikolla voimistumaan ja saamaan konkreettiset ja kehittyneemmät muodot. On aika sanoa ääneen rakkauden sanat ja vannoa uskollisuuden valat omissa kollektiiveissa. Hienoa jos olet löytänyt sinne jo johdatuksessa. Etenkin jos sydän roihuaa laajan kollektiivisen hyvän liekkiä, niin yhdistymisen motiivi on kohdillaan.

Kaikki viikon kohtaamiset ovat syvästi karmallisia eli ennalta sovittuja

Pidetään silmät ja varsinkin sydämet auki. Luottamus kumpuaa aina alitajunnasta. Sen tietää katseesta ja tunnistaa tavasta puhua, olla ja ajatella. Siunattu olkoon jokainen transformaatio,  jota tällä viikolla nyt käydään.

Henkilökohtaisella tasolla pätee täsmälleen samat lainalaisuudet. Me olemme jokainen tahollamme osa kosmista prosessia ja kokonaisuus muodostuu aina pienistä hiukkasista. Hyvänä esimerkkinä voisi sanoa, että mitä niitämme nyt, eli mitä sirkusta saamme seurata tiedotusvälineistä, sitä olemme aikoinaan kylväneet.

Viikko on vahvasti kuormittava, niinpä avuksi on syytä ottaa rauhallinen suhtautuminen tunnereaktioihin sekä oikeiden kysymysten asettaminen sen suhteen mistä pelot ja pettymykset nousevat. On myös syytä suostua siihen, että asioita voi tehdä toisella tavalla, kunhan vaan antaa itselleen mahdollisuuden oppii ajattelemaan toisella tavalla.

Parisuhteessa on yhtä jännitystä tiedossa tällä viikolla,  jos ei maaliskuun lopun läksyt ole vielä opittu ja kipeimmätkin aiheet on nostettu pöydälle. Totuus on aina rakastavaisten paras parisuhdeneuvoja, huolimatta siitä ettei totuus aina ole kovin hunajaista. Rakkaus kukkii kauneimmillaan silloin kun se on vain rakkautta, ilman ehtoja, odotuksia ja mitään velvoitteita. Emme omista edes itseämme kokonaan, osa meistä on aina Luojan omaa, niin mikä oikeus meillä olisi toisen elämään, tunteisiin ja valintoihin.

Kuunpimennysviikko Pluton himmeissä perävaloissa ja Merkuriuksen vastaavissa haasteissa

aivan varmasti osoittaa ohuet kohdat tunnemaailmassa. Herran haltuun ja siunausta sinne, missä on aika katsella uusia maisemia. Ei se tekohengittämällä parane. Ja toisaalta, rakkauden alkemistit saavat tämän viikon aikana varmasti monta uutta syytä rakastua kumppaniin uudelleen ja päästä vielä syvemmin antautumaan rakkauden mysteerille. Jotain vanhaa joutuu jättämään tässäkin tapauksessa taakse, mutta tuskin sitä enää hetken päästä muistelee kovin suurella nostalgialla.

Terveisin
Evgenia Nyyssölä
https://www.astrovisio.fi/

Astrologi Seppo Tanhua:

Astrokalenteri - Elämä on maistuvaa aina silloin kun oma voima vahvistuu vastavoimasta huolimatta

Vuosi 2023 tulee olemaan täynnä haasteellista energiaa mitä pitemmälle vuosi tästä vaan etenee. Paine kosmoksessa ja sen energian voima kasvaa kasvamistaan. Välillä ajankuvat voivat tuntua aikamoisen raskailta kuten esim kohdallani juuri nyt. Sinulla kuten minullakin on kuitenkin luonnollisesti mahdollisuus joko parantaa omaa mukautumiskykyä tässä energia virtauksessa tai haaskata energia turhaan vastarintaan. Meillä on siis jännitteellisissä tilanteissa aina kaksi vaihtoehtoa: on todella helppoa mennä mukaan kaikkiin tunnemyrskyihin, pelkotiloihin ja synnyttää itselleen ja ympärilleen sosiaalisia tulehdustiloja tai voit sen sijaan hakeutua oman voimasi pariin eli etsiä omaa tietäsi sisäiseen rohkeuteen ja rakkauteen eli sydämesi voimaan. Tähän uuteen muutokseen johtavalle matkalle on hyvä ottaa opas joka antaa suuntaviivoja tulevasta. Tällaisena ajankohtana on erityisen hyvä tutkia omaa Astrokalenteria ja sen sinulle sisältämiä tulkintoja syntymäkarttasi tekijöiden kanssa. Astrokalenteri antaa tuhansille lukijoilleen aina tärkeän varmistuksen oikeasta suunnasta haasteellisien aikoijen keskellä. 

Tutustu Astrokalenteriin täällä.

Muista äitiä 14.5 tai vaikkapa itseäsi!

Astrologi Sepppo Tanhua:
Äidille avuksi ja rohkaisuksi oman polun kulkemiseen ja mielenrauhan vahvistumiseksi suosittelen tänä äitienpäivänä astrologista tulkintaa.

Anna lahjan saajalle mahdollisuus tutustua astrologian jännittävään ja mielenkiintoiseen maailmaan, hienolla ja helpolla tavalla - Lahjakortin saaja voi itse valita kampanjan tulkinnoista, mistä hän aloittaa oman astrologisen tutkimusmatkansa.

Lahjan saaja voi lunastaa lahjansa myös kotiin toimitettuna ( kirjallisena versiona ), mutta silloin hän maksaa itse postituskulut 6 €.

HUOMIO!
Lahjakortilla on nyt mahdollisuus ostaa esim Astrokalenteri 12 kk edullisesti äidille tai vaikkapa itsellesi!

Lahjakortilla Astrokalenteri 12kk nyt siis hetken saatavana 23,90€.

Tarjouksen ulkopuolella hinnoittelu vip 26,90€ / norm. 34,90€.

Tarjous päättyy 14.5.2023.

Lue lisää lahjakortista täällä

Palaa Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Evgenia Nyyssölä

Instagramissa @evgenia_nyyssola_astrologi

Astrologia on minulle onnellisuuden ja ymmärryksen väline. Arvostan sen vuosituhansien takaista viisautta ja tinkimätöntä rehellisyyttä. Hiljennyn joka kerta astrologisen kartan edessä kuin lapsi, joka katselee tähtitaivasta. Nöyränä ja kiitollisena hämmästelen merkkeihin tallennettua suunnatonta viisautta, logiikkaa ja johdonmukaisuutta - ja annan sanojen tulla voimalla ja intuitiolla. Uskon, että olen astrologi, joka auttaa tähtiä syttymään - täällä päällä maan.

Instassa @astrovisio paljon reaaliaikaista stooria joka sykkii tämän ajan henkeä. Sekä feedissä astrologista tietoa ymmärrettävästi ja hauskasti. @astrovisio on käytännön visioita rohkeampaan elämään. Teen myös tietoisuutta avaavia Tarot -tulkintoja pitkällä kokemuksella. Tulkintani auttavat löytämään yhteyden tietoisuuteen, jotta elämäsi muuttuu täyteläiseksi ja kauniimmaksi, kärsimyksestä huolimatta ja sen tähden. Lupaan, että saat uutta tietoa, lohtua, ymmärrystä ja rohkeutta.

Voit lähettää sähköpostia evgenia.astrovisio@gmail.com 

Tai laittaa viestiä numeroon 0456476120. 
T. Evgenia

Evgenia Nyyssölä

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...