Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Evgenia Nyyssölä

Evgenia Nyyssölä

28.4.2023

vieraskirjoitus:

Hakkeroi loppuviikon energiat hyötykäyttöön

Ympärillämme on tila. Avaruus. Merkurius peruttaa. Anna sen energian muotoutua ympärillesi mahdollisimman vapaasti.  Anna tilanteen muuttua, älä hermostu, älä yritä hallita liikaa. Sen sijaan, jos jokin meni niin sanotusti pieleen, pysähdy, kuulostele, kysy, ehdota tai sano asia ääneen. Jopa perääntyvän Merkuriuksen aikana ja sumuisessa auringon- ja kuunpimennysten välisissä tunnelmissa voin päästä mahtaviin uusiin sopimuksiin.

Muista, että kaikki tarpeellinen on jo olemassa omassa energiakentässäsi. Pitää vaan hidastaa ja tunnustella, katsoa uudella tavalla, sopia asiat ehkä rennommin ja joustaen.Omassakin toiminnassa olen ”joutunut” tekemään viime päivien aikana useammankin piruetin uuteen suuntaan. Se ei ole yhtään haitannut, vaan tuonut uusia mahdollisuuksia, tarjouksia ja tuttavuuksia. Mieltä on nyt turha pahoittaa, jos jokin sovittu asias yhtäkkiä peruuntuu tai muuttuu. Nopeat ja ennakoimattomat muutokset kuuluvat ajankuvaan. Ensi viikolla koko käsikirjoitus voi olla jo aivan toinen. Ja itse asiassa paljon parempi mitä uskalsit toivoa.

Merkurius peruuttaa, Mars neliössä Chironille, viikonloppuna Mars sekstiili Uranukselle ja Vappuna Merkurius peruuttaa Vesimieheen

Huh, kosmoksessa riittää nyt tapahtumia! Oma ohjeeni sinulle erityisesti tähän loppu viikkoon on se, että kaiva esille paras vanha unelmasi ja jätä muutama työhön tai vaikka perheeseen liittyvä velvollisuus hetkeksi pois. Näin teet tilaa sen vanhan unelman uudelleen visiointiin. Unelma voi liittyä yhtähyvin rahaan, työkuvioihin tai asumiskuvioihin, omaisuuteen tai miksei jopa bisnekseenkin. Riko hetki vanhoja velvollisuuksia ja elä vapaammin. Tarvitset tässä hetkessä niin tilaa ympärillesi kuin aikaa ajatuksillesikin. Liika velvollisuuksien kanssa painiminen aiheuttaa pelkästään nyt levottomuutta, ahdistusta ja huonoja päätöksiä.  Itselleni paras tapa hakkeroida perääntyvän Merkuriuksen ikävät vaikutukset on juuri tämä. Vanha idea tulille ja siihen uudet lääkkeet. Et uskokkaan kuinka paljon hyviä ideoita on hautautunut arkirutiinien alle!

Kun aktiivinen Mars on vielä harmoniassa vallankumoukselliseen Uranukseen - vaikea kuvitella kauniimpaa astrosäätä toteuttaa ideoita ja kristallisoida ajatuksia kosketeltavaksi konkretiaksi. Mars Ravussa - muista toimia ja puhua tunteella ja tunteesta käsin PRO - vinkki: kestä myös muiden tunnereaktiot kuin tähtisoturi, selkä suorana ja rauhallisesti. 

Terveisin
Evgenia Nyyssölä
https://www.astrovisio.fi/

Astrologi Seppo Tanhua:

Astrossa alkoi Vappurieha!

Päätin pudottaa lähestulkoon kaikki omat ( Seppo Tanhuan ) verkkokaupassa olevat tulkinnat keveiksi viikonlopun ajaksi.

Tarjoukset voimassa viikonlopun ajan 27 - 30.4.2023.

Tarjous ei koske Astrokalenteria.

Täysi tyytyväisyystakuu!

Jotta voit tehdä tilauksesi turvallisin mielin, annan kaikille tulkinnoilleni täyden tyytyväisyystakuun. Ellet ole kuukauden kuluessa kanssani samaa mieltä hankintasi kannattavuudesta saat maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin.

Siirry Vappu riehan tutkimaan tarjouksia tästä

Astrologi Seppo Tanhua:

Muista, että elämä on maistuvaa aina silloin kun oma voima vahvistuu vastavoimasta huolimatta

Vuosi 2023 tulee olemaan täynnä haasteellista energiaa mitä pitemmälle vuosi tästä vaan etenee. Paine kosmoksessa ja sen energian voima kasvaa kasvamistaan. Välillä ajankuvat voivat tuntua aikamoisen raskailta kuten esim kohdallani juuri nyt. Sinulla kuten minullakin on kuitenkin luonnollisesti mahdollisuus joko parantaa omaa mukautumiskykyä tässä energia virtauksessa tai haaskata energia turhaan vastarintaan. Meillä on siis jännitteellisissä tilanteissa aina kaksi vaihtoehtoa: on todella helppoa mennä mukaan kaikkiin tunnemyrskyihin, pelkotiloihin ja synnyttää itselleen ja ympärilleen sosiaalisia tulehdustiloja tai voit sen sijaan hakeutua oman voimasi pariin eli etsiä omaa tietäsi sisäiseen rohkeuteen ja rakkauteen eli sydämesi voimaan. Tähän uuteen muutokseen johtavalle matkalle on hyvä ottaa opas joka antaa suuntaviivoja tulevasta. Tällaisena ajankohtana on erityisen hyvä tutkia omaa Astrokalenteria ja sen sinulle sisältämiä tulkintoja syntymäkarttasi tekijöiden kanssa. Astrokalenteri antaa tuhansille lukijoilleen aina tärkeän varmistuksen oikeasta suunnasta haasteellisien aikoijen keskellä. 

 

Astrokalenteri on hieno ja tehokas työväline, joka opastaa meitä aktivoimaan oman alitajuntamme tehokkaaseen käyttöön ja opettaa meitä elämään itsemme kanssa sovinnossa. Astrokalenterin päätehtävä on auttaa käyttäjäänsä ratkaisemaan erilaisia valintoja elämässä.  Tutustu Astrokalenteriin täällä.

Palaa Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Evgenia Nyyssölä

Instagramissa @evgenia_nyyssola_astrologi

Astrologia on minulle onnellisuuden ja ymmärryksen väline. Arvostan sen vuosituhansien takaista viisautta ja tinkimätöntä rehellisyyttä. Hiljennyn joka kerta astrologisen kartan edessä kuin lapsi, joka katselee tähtitaivasta. Nöyränä ja kiitollisena hämmästelen merkkeihin tallennettua suunnatonta viisautta, logiikkaa ja johdonmukaisuutta - ja annan sanojen tulla voimalla ja intuitiolla. Uskon, että olen astrologi, joka auttaa tähtiä syttymään - täällä päällä maan.

Instassa @astrovisio paljon reaaliaikaista stooria joka sykkii tämän ajan henkeä. Sekä feedissä astrologista tietoa ymmärrettävästi ja hauskasti. @astrovisio on käytännön visioita rohkeampaan elämään. Teen myös tietoisuutta avaavia Tarot -tulkintoja pitkällä kokemuksella. Tulkintani auttavat löytämään yhteyden tietoisuuteen, jotta elämäsi muuttuu täyteläiseksi ja kauniimmaksi, kärsimyksestä huolimatta ja sen tähden. Lupaan, että saat uutta tietoa, lohtua, ymmärrystä ja rohkeutta.

Voit lähettää sähköpostia evgenia.astrovisio@gmail.com 

Tai laittaa viestiä numeroon 0456476120. 
T. Evgenia

Evgenia Nyyssölä

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...