Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

10.4.2023

Ilon, onnen ja menestyksen viikko alkaa nyt

Jos viime viikko oli jo suurta mahdollisuuksien aikaa, niin nyt on aika jatkaa samalla polulla ehkä vieläkin vauhdikkaammin Auringon ja Jupiterin kohdatessa toisensa keskiviikkona 12.4. Lisää voimaa tähän euforian kultaiseen viikkoon antaa edellisenä päivänä tarkaksi tuleva Venuksen ja Pluton kolmio. Kuulostele ihan tosissaan, kuinka upeaksi pystyt rakentamaan oman elämäsi niissä raameissa, joissa satut tällä viikolla elämääsi elämään. Aurinko kohtaa Jupiterin kerran vuodessa tai oikeastaan kohtaamisväli on keskimäärin vuosi ja yksi kuukausi, mutta se ei ole nyt olennaista.

Keskiviikko 12.4. on Jupiterin ja ylijumala Zeuksen päivä, jolle jokaisen astrologista aikaa seuraavan tulee antaa paljon enemmän merkitystä hetkenä, joka määrittää koko ihmiskunnan onnellisuutta. Voit pitää itseäsi etuoikeutettuna päästessäsi lukemaan tämän artikkelin ja tekemään yhdessä muiden valveutuneiden kanssa suurta taikatemppua tästä hetkestä käynnistyvälle Jupitervuodelle.

Ratkaisevaa on oivaltaa koko tämän viikon ajan Jupiterin ikiaikainen totuus: "Onnelliseksi ei voi tulla, onnellinen voi vain olla." Useampikin häitä suunnitteleva pariskunta on kysynyt minulta tulkinnan yhteydessä: "Tuleeko meistä onnellisia yhdessä?" Vastaukseni on aina sama: "Ei tule." Ellei kaksi ihmistä ole onnellisia naimisiin mennessään, niin eipä se kyllä sormuksien avulla siitä miksikään muutu. Vielä hölmömpää on yrittää astrologisten karttojen avulla määrittää onnelliseksi tulemisen ihmeellistä hetkeä. Sellaista ei yksinkertaisesti ole olemassa.

Onneksi on sentään olemassa tällaiset Jupiterpäivät, kuten tänä vuonna 8 - 15.4. jolloin voi tehdä konkreettisia tekoja onnellisuutensa eteen juuri tällä hetkellä ja luoda tällä tavalla itselleen myös onnellisen tulevaisuuden. Astrokalenterin avulla voit löytää useampia henkilökohtaisia onnellisena olemisen päiviä, mutta kollektiivisia ryhmäenergiaa tukeva ajankohta osuu kohdalle noin kerran vuodessa. Tällaista kollektiivista onnellisena olemisen viikkoa saamme elää juuri nyt. Vaikka et uskoisi tällaiseen taikaan, joka itselleni on absoluuttinen totuus, suosittelen kokeilemaan ja kuulostelemaan, miten se vaikuttaa elämässäsi tällä viikolla ja koetko lähi kuukausina elämäsi muuttuneen aiempaa kevyemmäksi, mukavammaksi ja toivottavasti päivä päivältä onnellisemmaksi.

Tule ihmeessä mukaan innokkaaseen joukkoomme tekemällä oman osasi onnellisen maailman luomisessa. Menetelmä on häkellyttävän yksinkertainen ja kaiken lisäksi se saa Sinut sädehtimään onnesta täysin olosuhteista ja ympärilläsi olevista tai ympäriltäsi puuttuvista ihmisistä huolimatta. Onnellisena olemiseen tarvitset vain yhden ihmisen: Itsesi.

Näin taikatemppu tehdään: Välittömästi tämän tekstin luettuasi, tee ehdoton ja pitävä päätös. Muista nyt alkamassa olevan viikon jokaisena päivänä, tuntina ja minuuttina tehdä jokaisessa eteesi tulevassa tilanteessa itsellesi parhaalta tuntuva päätös.

Näin me todellisuudessa aina toimimme, mutta tiedostamattomana siinä ei ole onnellisuuden taikaa. Välttämättä mikään muu elämässäsi ei muutu, kuin se, että todellakin tiedät tekeväsi aina ja poikkeuksetta kulloinkin sinusta parhaalta tuntuvan ratkaisun. Onnellisuutta on kokea olevansa oman elämänsä herra tai herratar. Tässä tilassa et enää epäröi tai pyri rakentamaan tulevaisuuttasi sen varaan, mitä huomenna mahdollisesti tapahtuu

Voit kuitenkin kuulua myös siihen joukkoon, jonka elämässä kaikki muuttuu tästä päivästä lukien selvästi paremmaksi ja onnellisemmaksi aiemmasta poikkeavien ratkaisujen vuoksi. Parhaassa tapauksessa huomaat eläväsi lopultakin aivan omaa elämääsi täynnä luottamusta tähän hetkeen ja vailla huolta huomisesta. Zeus tulee tällä viikolla palkitsemaan jollain erityisellä tavalla jokaisen tietoisen päätöksen elää mahdollisimman hyvää ja hyvältä tuntuvaa elämää itsesi kanssa.

En myy amuletteja onnen takeeksi, mutta suosittelen löytämään itsellsi jonkun kivan esineen, korun tai talismaanin muistuttamaan Sinua tästä ainutlaatuisesta onnellisena olemisen viikosta.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Elämä on maistuvaa aina silloin, kun oma voima vahvistuu 

Kulunut alkuvuosi ja huhtikuu on edelleen täynnä tapahtumia ja haasteellista energiaa. Olemme nyt Pluton johdolla siirtyneet kokemaan Vapauden ja Uudistumisen transformaatiota niin ihmiskuntana kuin yksilöinä. 
Sinulla on luonnollisesti mahdollisuus joko parantaa omaa mukautumiskykyäsi tässä hastavassa energia virtauksessa tai haaskata energiasi turhaan vastarintaan. Meillä on siis jännitteellisissä tilanteissa aina kaksi vaihtoehtoa: on todella helppoa mennä mukaan kaikkiin tunnemyrskyihin ja synnyttää itselleen ja ympärilleen sosiaalisia tulehdustiloja tai voit hakeutua oman voimasi pariin eli etsiä omaa tietä rohkeuteen ja rakkauteen, sydämesi voimaan. Tällaisena ajankohtana on hyvä aika tutkia omaa Astrokalenteria, joka antaa tuhansille lukijoilleen tärkeän varmistuksen oikeasta suunnasta haasteellisina aikoina.  Tutustu Astrokalenteriin täällä.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...