Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

3.4.2023

Seppo ja Itkijänainen

Maanantain blogin kommentteihin tuli niin ihania vahvistuksia, että on aivan pakko jakaa tänään viime viikolla Hennan kanssa tekemämme video, joka kertoo koettelevasta ja samalla huikeasta matkasta kohti oman unelman toteutumista. Reitti siihen kaikkein omimpaan ja rakkaimpaan missioon kulkee joskus hyvin haastavia reittejä pitkin. Noin vuosi sitten pyysin astrologisen tulkinnan tehtyäni Hennaa kertomaan seuraavana vuonna, miten hänen hänen astrologisella kartallaan selvästi näkynyt menestyksen vuosi konkreettisesti toteutui. Suureksi ilokseni Henna todellakin soitti nyt vuotta myöhemmin.

Ei kyllä lähtenyt lainkaan suotuisasti tuo vuosi liikkeelle, mutta alkusysäyksen jälkeen into ja intohimo oman haaveen toteuttamiseen eivät sammuneet kovien koettelemusten paineessa ja nyt on tie auki tähtiin useammallakin rintamalla. Vaikeuksien keskellä syntyneet kappaleet ovat enemmän kuin vain musiikkia tai iskelmää. Ne puhuttelevat voimakkaasti, vaikka et tietäisi tarinaa niiden takana, mutta Hennan konkreettisten kokemusten myötä kappaleiden sanoma nousee kokonaan uusiin sfääreihin. Myös luomisen tuska saa uuden merkityksen, jota en ollut tuollaisena tullut koskaan ajatelleeksi.

Innostuin aivan hurjasti noista blogiin tulleista kommenteista ja päätin aikaistaa videon julkaisua. Nythän on menossa mahdollisuuksien viikko ja sitä ihanasti vauhdittava täysikuu tulevana torstaina. Olen nimennyt sen mahdollisuuksien täysikuuksi, koska samaan aikaan muut planeetat ovat niin kauniissa kulminaatioissa keskenään. menestyksen ovat ovat nyt avoimina jokaiselle tilaisuuteensa tarttujalle. Katsele elämääsi avoimin silmin ja pyri näkemään koko tähänastinen menneisyytesi ja nykyinen tilanteesi ponnahduslautana menestykseen omassa elämässäsi. Sinut on valittu suorittamaan täällä oma kosminen tehtäväsi iloisella ja innostuneella mielellä.

Moni näkee elämäntehtävän tai mission jonkinlaisena suorittamisena, jolloin siitä tuleekin taakka sen sijaan, että se olisi intohimo itselle rakkaiden asioiden toteuttamiseen. Videolla Henna kertoo omasta valinnastaan, joka johdatti kartalla kimmeltäneen unelman toteutumiseen juuri silloin, kun se vuosi sitten oli nähtävissä. Unelma itsessään ei näy astrologisella kartalla. Se on ankkuroituna Sinunkin sydämeesi ja toteutettavissa heti, kun tulet siitä tietoiseksi ja lähdet tekemään siitä totta ilon ja valon tietä kulkemalla.

Ilon ja Valon tien valitseminen on ensimmäinen ja tärkein valinta omaa unelmaa toteuttaessasi. Elä tätä viikkoa iloisesti elämästäsi nauttien ja anna täysikuun aktivoivan alitajunnan pitää huolta lopusta. Täydenkuun energioita kuulostellessasi voit kuunnella Hennan kappaleita hänen Youtube kanavallaan @hennauoti8389

Tervetuloa Janakkalan vapausfesteille tästä linkistä: https://bit.ly/vapausfestit_janakkala

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...