Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

2.4.2023

Täydenkuun superviikko

Täysikuu kruunaa tämän nyt alkavan, astrologisesti upeaakin upeamman viikon. Blogin lopussa mainos Esoteerisen astrologian peruskurssista Kuusankoskella 22-23.4.2023  ja Suuresta astrologiapäivästä Helsingissä la. 15.4.2023

Täydenkuun hetkeen 6.4.2023 kulminoituu tämän viikon suoranainen mahdollisuuksien ilotulitus kahden pikkukolmion jakaessa loisteliasta latausta isompien ja pienempien aloitusten käynnistämiselle omassa elämässäsi. Aloitetaan vaikka tuosta Auringon yhtymästä Chironille ja Jupiterille, joka jo itsessään kuvaa viisaiden ja menestyksellisten superloikkien tekemistä tämän viikon aikana. Kun tämän kuvion saa oman yritystoimintansa tai muun oman projektin syntymäkartalle, niin kosmisten voimien myötätuuli kantaa tekemistäsi seuraavien 12 vuoden ajan. Jos vielä laitat tuonne kommentteihin maininnan omasta aloituksestasi, niin saat parhaan mahdollisen manifestaation, jossa yhdistyvät oma ja kollektiivinen laajentuminen keskenään.

Tarkkaakin tarkempi Pikkukolmio Saturnuksen, Merkuriuksen, Kuunsolmun ja Marsin välillä luo kaukaa menneisyydestä ja edellisistä elämistä kumpuavaa itsevarmaa määrätietoisuutta kaikkeen sellaiseen tekemiseen, joka on tällä hetkellä lähellä sydäntäsi. Ajatukset ja tekeminen sulautuvat saumattomasti toisiinsa ennalta arvaamattomalla tavalla ilman sen ihmeellisempää suunnittelua. Nyt on uskallettava luottaa sisältä kumpuavaan helppouteen, joka kuitenkin siivittää huikean tehokkaaseen konkreettiseen toimintaan. Saa hengästyä ja saa tulla hikikin lykkiessäsi tällä viikolla vauhdilla eteenpäin. Ensi viikolla ehtii lepäilemään, vaikka menisi ajoittain kunnolla hapoille.

Toisessa pikkukolmiossa Venus tekee sekstiiliä Neptunukselle ja kolmiota Plutolle, joka taas availee kokonaan uusia ikkunoita ihmissuhteisiin ja rakkauselämään. Samalla tämä kuvio tuo kaikkeen muuhun elämään iloista ja valoisaa säihkettä, joka antaa luvan nauttia kaikesta omasta aktiivisuudesta kaikilla elämäsi osa-alueilla. Mitä ihanampaa osaat elämästäsi tällä viikolla tehdä, sitä upeammalle ja rakkaudellisemmalle ladulle huomaat osuneesi vähintään koko huhtikuun ajaksi ja parhaimmillaan jopa seuraavien 12 vuoden ajaksi.

Aikaikkuna ulottuu toki vielä seuraavallekin viikolle, joten etene rauhassa päivä päivältä kohottavissa fiiliksissä. Tärkeintä ei ole se mitä saat aikaan, vaan se että mahdollisimman aidosti nautit elämästä ja tekemisestä. Tähän iloitteluun kannustaa myös Auringon, Chironin ja Jupiterin kanssa stelliumissa vaikuttava Vesta. Tässä ajassa on suuri mahdollisuus löytää se ratkaiseva omistautumisen suunta, josta pääset nauttimaan ehkä koko loppuelämäsi ajan. Yksi ratkaisu saattaa olla myös osallistuminen astrologian peruskurssille Kuusankoskella. Jo kymmenet astrologit ovat ponnistaneet uralleen näiden kurssien avulla.

Jos olet Astrokalenterin tilaaja, saat sähköpostiisi tarkemman opastuksen tuolle täydenkuun hetkelle ja ellet ole Astrokalenteria vielä ehtinyt kokeilla, niin tästä linkistä pääset aloittamaan 1kk ilmaisen kokeilun ja tulet saamaan tuon täysikuu setin heti kättelyssä. Ihan vain varmuuden vuoksi laitan tähän vielä linkin minun ja Jussi Villgrenin tuottamaan Valomeditaatioon, jota kuuntelemalla annat tilaa korkeammalle tietoisuudellesi tärkeitä ratkaisuja tehdessäsi. Kuuntelen itsekin tätä omaa meditaatiota uudelleen ja uudelleen, koska se vaan tuntuu niin voimaannuttavalta kerta toisensa jälkeen, vaikka itse sanonkin.

Kevään ainoa Esoteerisen astrologian Peruskurssi 12 hengelle järjestetään Kuusankoskella 22.-23.4.2023
Kurssin hinta 300€ sis kattavan kurssimateriaalin, tulkintaoppaan, ruokailut ja kahvitarjoilut. Kurssipaikalla voi yöpyä 60€/hlö/yö (2 paikkaa vapaana)

Ilmoittautuminen: mintunmindia@gmail.com  tai puh: 050 5790596

Sana esoteerinen tarkoittaa sisäistä kokemusta. Kurssi on tarkoitettu vasta-alkajille tai hiukan astrologiaa harrastaneille. Kurssi toteutetaan vuorovaikutteisena ja osanottajien omiin kokemuksiin pohjaavana intensiivikurssina, jonka aikana ei tehdä paljon muistiinpanoja. (Piirtämistä on hiukan enemmän)

Oppiminen tapahtuu osanottajien tunnekokemusten välityksellä astrologin tiiviissä ohjauksessa ja tallentuu silloin tehokkaammin ja helpommin kuin kuuntelemalla ja kirjoittamalla. Kurssimateriaali sisältää kaikki perusteet kirjallisessa muodossa, jolloin niihin on helppo palata myöhemmin. Esoteria on sisäistä oppimista ja siksi mielletty myös salaiseksi tiedoksi.

Kursseiltani on saanut lähtölaukauksen jo moni astrologian ammattilainen, mutta lähtökohtana on kuitenkin oman kartan ja sitä kautta omien henkisten valmiuksien oivaltaminen helpolla, hauskalla ja varmasti kiinnostavalla tavalla.

Peruskurssilla opitaan hallitsemaan kartan lukemisen tekniikka ja perustulkinnan tekeminen planeetoista merkeissä ja huoneissa. Peruskurssi antaa valmiudet karman ja tulevaisuuden tutkimiseen mahdollisella jatkokurssilla. Kurssihintaan sisältyy tulkintoja helpottamaan "Suuri Astrologiakirja" omistuskirjoituksella.

Suosittelen suorittamaan ennen kurssille tuloa www.astro.fi sivulta ilmainen Astroakatemiaan kuuluva Astrologia verkkokurssin ensimmäinen osa. Se helpottaa ratkaisevasti kurssin tarjoaman tiedon omaksumista.

Tervetuloa Suureen Astrologiseen päivään la 15.4. klo 12–18! 

Astrologinen tapahtuma Helsingin Vuosaaressa on täynnä erilaisia luentoja sekä workshopeja. Ohjelmasta löytyy taatusti jotakin jokaiselle - olit sitten pitkän linjan tekijä tai vasta hiljattain tutustunut astrologian maailmaan. 

Lipun hinnalla pääset osallistumaan haluamiisi luentoihin ja workshopeihin. Tulkinnat ovat maksullisia. Myynnissä myös Seppo Tanhuan uutta kirjaa. Päivä on myös upea mahdollisuus verkostoitumiseen ja samanhenkisiin ihmisiin tutustumiseen. 

Ohjelmassa mm. 

Luento: Apophis- tuhon ja kaaoksen asteroidi / Intuitiolla by Veera, Veera Laine 

Luento: Löydä Karma kartallasi / Astroservice, Anne Sundell 

Luento: Vesimiehen aika / Virpi Karjalainen, kiinalaisen astrologian tulkki, fengshui-konsultti ja kirjailija 

Luento: Mitä ovat Out of Bounds planeetat ja kuinka ne ilmentävät itseään? / Noctiluca, Paula Parjo 

Workshop: Pholus radixkartalla ja synastriassa / Tähtituuli, Anne Mari Lampimäki 

Workshop: Löydä olennainen luonteestasi syntymäkartan perusteella / Ulla Palomäki 

Workshop: Khiron / Kuussa ja maassa, Johanna Vilén 

Workshop: Karma / AstroAmetisti, Jenna Kari 

Workshop: Astrologian alkeet ja mistä aloittaa kartan tutkiminen/ Astroservice, Anne Sundell 

Workshop: Elementit / Satu Viik  

Tulkintoja paikan päällä:  

Jenna Kari / AstroAmetisti 

Johanna Vilén / Kuussa ja Maassa 

Anne Sundell / Astroservice 

Satu Viik / Saravi  

Tapahtumapaikka on tunnelmallinen vanha huvila Villa Ivan Falin Helsingin Vuosaaressa. Voit kysyä meiltä apua majoitukseen tai matkustamiseen, jos tulet paikalle kauempaa. Autamme mielellämme! 

Hinta 119 € (Lippuja rajallinen määrä) 

Linkki ilmoittautumiseen ja maksamiseen: Suuri astrologiapäivä

Olet lämpimästi tervetullut!
Lisätietoja ja kysymykset; sielunmatkalla@gmail.com 

Tapahtuman järjestää Sielun matkalla -koulutusohjelma ja tapahtumatuotannosta vastaa Henkisen kasvun Kajo. 

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...