Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Jäniksen vuosi 2023

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2023

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2023. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Virpi Karjalainen

Virpi Karjalainen

1.4.2023

vieraskirjoitus:

Mysteeri rinnakkaistodellisuudesta

Kaikki tietävät, että Pluto on nyt siirtynyt vesimieheen. Kukaan ei silti tiedä, mitä tulee tapahtumaan tuossa aikaansa edellä olevassa vesimiehen eksentrisessä merkissä. Meidän täytyy elää se syntymäkartoillamme ja omassa todellisuudessamme läpi, kukin omalla haparoivalla tyylillämme. Vinkkiä siitä, mikä elämänalue on nyt voimaannuttavassa mullistuksessa, saa katsomalla missä huoneessa omalla kartalla tuo vesimies sijaitsee ( Astrokalenterista näkee missä Pluto sinun kartallasi alkaa nyt operoida ).

Vaikka ei tiedäkään vielä ”mistään mitään”, niin innostunut saa silti uuden aikakauden edessä jo olla. Nyt on lupa alkaa varovasti ajatella oudompiakin vaihtoehtoja ja tähyillä oman rajatun hiekkalaatikon ulkopuolelle. Se, minkä tiedämme ja tunnemme konkreettisesti viidellä aistillamme, on vain pieni hiekanjyvänen avaruudessa. Kollektiivinen tietoisuutemme on räjähtämässä kuin liian kauan käynyt vappusima. Kohtahan se jo poksahtaa pullosta ulos vauhdilla – aivan kuten oma todellisuutemme saattaa pian ulottua kauas perinteisen ja totutun taa. Yksi todiste siitä on AI, eli keinoäly, joka tuottaa jo nyt ällistyttävää sisältöä huippunopeudella ( kuten näitä tietokoneälyllä toteutettuja profiilikuvia ).

Tänään haluankin hieman testata lukijan omia todellisuuden rajoja kertomalla miten minun vesimiesmäisen käsityskykyni rajoja on viime vuosina testattu. Kerron kolme mysteeriä, kuin itämaan tietäjä tai lampun henki, joka haluaa haastaa kuulijaa löytämään oikean vastauksen monien joukosta. Liekö mitään oikeaa vastausta edes on. On vain mysteeri. Nimittäin rinnakkaistodellisuuden mysteeri.

Mysteeri 1: Kerro minulle mitä näet

Muutama vuosi sitten puhelin soi. Vastasin ja pian hämmennyin. Soittaja piti minua selvänäkijänä, jolta voisi kysyä hänen ulkomailla asuvan tyttärensä asioita. Vaikutti siltä, että hän oli soittanut jollekin ”kuumalinjalle” ja että minä olin esiintynyt siellä tällä nimellä, naamalla ja numerolla, valmiina vastaamaan päivänpolttaviin kysymyksiin, joihin kristallipalloni tai sisäinen näkökykyni voisi oitis vastata. Kakistelin aikani, että en ole selvänäkijä eikä minulla ole mitään havaintoa, mistä tällainen vaikutelma soittajalle olisi muodostunut. ”Niin niin, mutta mitä voit sanoa tyttärestäni? Mitä näet?” Mutta minähän en nähnyt yhtään mitään sinne kaukomaille asti, missä tytär asusti. Kuumalinjani kosmokseen ja piuhani paratiisin pankolle ei selvästikään toiminut. Luultavasti vain kehotin soittajaa ottamaan tyttäreen itseensä suoraan yhteyttä. Ehkäpä keskustelemalla mieltä vaivannut asia voisi heidän välillään ratketa.

Puhelun jälkeen oli sumuinen ja ihmetystä täynnä oleva olo. Miksi minua oli pidetty selvänäköisenä vastausautomaattina? Se oli minulle täysi mysteeri.

Mysteeri 2: Mutta mehän sovittiin eilen

Pari kesää sitten sain toisen puhelun. Oli heinäkuu ja olin mökillä, kaukana kavalasta maailmasta. Henkilö, joka soitti minulle, alkoi puhua energiahoidosta tai kuntoutuksesta, josta olimme edellisenä päivänä sopineet puhelimessa, hintoineen kaikkineen. Mutta minähän en ollut päiväkausiin puhunut puhelimessa kenenkään kanssa. Kun ehdotin, että puhelu on nyt varmaan tullut väärälle henkilölle, niin ääni puhelimessa sanoi, että juuri eilen hän oli puhunut Virpi Karjalaisen kanssa ja soittanut tähän samaan numeroon. ”Kyllä se sinä olit. Mehän sovittiin, että tänään tähän aikaan on se hoito.” Päässäni löi tyhjää, sillä minä itse en ollut sellaista sopinut.

Silloin aloin ensimmäistä kertaa ajatella, että nyt on olemassa jokin rinnakkaistodellisuus, joka on sekoittunut minun todellisuuteeni. Että minua on energeettisesti olemassa toinenkin versio, joka tekee selvänäkijän hommia ja auttaa ihmisiä puhelimitse. Että tuo ohut verho eri todellisuuksien välillä oli jotenkin kesätuulen mukana hieman heilahtanut pois paikaltaan, ja olin nähnyt, mitä jokin hologrammi minusta verhon toisella puolella teki. Universumin puhelinkeskuksessa sentraalisantra oli ikään kuin laittanut piuhat väärin päin kiinni kojelautaan (”Hetki, yhdistän!”), ja rinnakkaistodellisuuden Virpi ei saanutkaan sitä puhelua, joka hänelle oli tarkoitettu. Se tulikin minulle. Eikä mikään ihme, jos meillä kerran on sama puhelinnumero, nimi ja naama!

Mysteeri 3: Lapsi väärälle miehelle

Kolmas mysteeri on kuitenkin ehdottomasti kovin. Tulin nimittäin kehollisesti kipeäksi ja kärsin valtavia tuskia ”naisalueellani”. Lopulta oli pakko mennä lääkäriin. Minut tutkittiin yltympäri eikä mitään syytä löytynyt kivuille. Viimeinen vaihtoehto, mitä lääkäri keksi ehdottaa, oli Aids-testi. Jätin sen tekemättä, sillä ymmärsin, että siitä ei nyt todellakaan ole kyse. Kyse oli jostain ihan muusta. Koska lääketiede ei voinut minua auttaa eikä pelkkä buranakaan tehnyt vaikutusta, niin käännyin itse tutun selvänäkijän puoleen. Voisiko hän tutkia, mikä minua oikein vaivaa, kun lääkärit eivät tiedä ja kehoni on edelleen kipeä?

Taivaalliset tutkimukset laitettiin käyntiin ja avaruuden arpa vetämään. Vastaus yllätti: minulla oli rinnakkaistodellisuudessa kohdun ulkopuolinen raskaus. Olin tullut, tai ollut tulemaisillani, raskaaksi väärälle miehelle, ja universumi oli katsonut parhaaksi keskeyttää sen näin. Äitiys ei ollut minua varten, etenkään jos isäksi oli tulossa joku väärä vemmelsääri.

Tämän tiedon selvittyä minulle tehtiin etäkuntoutus ja kas vain, kivut lakkasivat heti. Siinä, missä perinteinen lääketiede oli epäonnistunut diagnoosissa, hoidosta puhumattakaan, näkymätön henkimaailma sai asiaan heti selvyyden ja toimitti perille oikean hoidon, joka tepsi välittömästi. Sain ikään kuin energeettisen reseptilääkkeen tai kirurgisen ihmeoperaation. Varjomaiset, mutta silti todelliset kivut jäivät tuolle haamuleikkauspöydälle.

Toinen todellisuus on totta

Tämän kolmannen mysteeritapauksen myötä minun oli jo pakko myöntää, että se rinnakkaistodellisuuden toinen Virpi (tai joku niistä monista) oli täyttä totta. Se toinen minä oli tehnyt kyseenalaisia valintoja miesten suhteen ja universumin oli ollut pakko puuttua peliin ( voi kyllä olla, että se tässäkin todellisuudessa pitää paikkansa ). Se, miksi minä koin ne kaikki minulle kuulumattomat kivut, oli jälleen uusi mysteeri. Mutta en jäänyt tätäkään asiaa sen pidemmäksi aikaa miettimään; pääasia oli, että paranin ja jatkoin matkaa uusia mysteerejä kohti.

Joskus on siis vain hyväksyttävä, että maailma on mysteerinen paikka, jossa on monia salaisuuksien verhoja, jotka välillä lepattavat pois paikoiltaan. Meidän käsityskykymme ei (vielä) millään riitä ymmärtämään kaikkia niitä mahdollisuuksia, joita eri verhojen takana on tarjolla. Ehkä onkin totta, että voimme elää montaa elämää yhtä aikaa, ikään kuin valita itsestämme monta eri versiota, ja laittaa ne töihin keräämään kokemuksia. Lopulta nuo monessa eri kehossa koetut asiat sulautuvat yhteen ja olemme täyttäneet tehtävämme, yhden ihmiselämän verran. Tämän valossa ei olekaan mikään ihme, että välillä vähän väsyttää, jos kerran pitää monessakin eri ulottuvuudessa elää tätä elämää yhtä aikaa. On siinä hommaa yhdelle – tai siis monelle!

Toivon ainoastaan, että minun sivupersoonani tai rinnakkaisten todellisuuksien henkilöhahmoni, tekisi jatkossa fiksuja valintoja. Toivon, että hän ohjaa yhteistä elämäämme oikeaan suuntaan eikä huseeraa ihan holtittomasti tuolla toisessa ulottuvuudessa. Pidä nyt joku roti, vertais-Virpi, ainakin niiden väiski vemmelsäärien kanssa. Mutta jos kuitenkin voisit antaa minulle edes vähän sitä selvänäkijyyttä tai -tietoisuutta, niin se olisi kyllä kiva.

Silloin olisimme yhdessä niin paljon enemmän.

Kiinnostaako sinuakin tietää tästä verhojen takaisesta mysteerimaailmasta enemmän? Tällä viikolla Astron lukijat voivat osallistua Sami Nuoran Tietäjän Maailma -koulutusohjelmaan tarjoushinnalla. Katso linkin takaa tarkemmin, millaisesta mystisestä tietäjien ikitiedosta onkaan kyse.

Terveisin

Virpi Karjalainen

Tiesitkö, että voit opiskella suomalaista viisausperinnettä Ikitieto Akatemian Tietäjän Maailma™ - verkkovalmennuksessa?

Vielä ehtii!

Astron ale linkin kautta saat sen hintaan 428 € ( norm. 535 € ). Tarjous voimassa 2.4 saakka! Kurssi alkaa 3.4.2023

Mitä saat valmennuksesta:

12 kokonaisvaltaista oppituntia pohjoisen viisausperinteestä

Yli 10 tuntia inspiroivia äänitteitä + tekstiä ja havainnollistavia videoita

Aiheeseen liittyvää extra materiaalia ja haastatteluja mielenkiintoisilta vierailta

Yhteisön ja heimon, jonka kanssa jakaa kulkemaasi matkaa

3 zoom-tapaamista, missä saat vastauksia kysymyksiisi + tallenteet

Heti ostotapahtuman suoritettuasi pääset Tietäjän Maailma™  Telegramryhmään, jossa keskustelua voi käydä aktiivisesti vaikka aamusta iltaan! Sami on langan päässä koko kurssin ajan ja pyrkii vastaamaan kysymyksiin

Mitä Tietäjän™ valmennuksesta sanotaan?

Olen kulkenut henkistä polkua jo pitkään, ja sanoisin että tämä kurssi summasi monet siinä esiin tulleet asiat ja kysymykset hienolla tavalla, ikään kuin alkemistisesti. Asiat ovat loppujen lopuksi hyvin yksinkertaisia, jos niiden ydin on oivallettu. Sain kurssin aikana muutamia todella "veret seisauttavia" oivalluksia, esimerkiksi sen huomion, miten nykypäivä pyrkii jättämään alitajunnan voiman ja mahdollisuudet huomiotta, kieltämään kaiken pyhän. Syntyi paljon pohdittavaa, joista olisi ollut hienoa päästä keskustelemaan samantien jonkun kanssa.

-Sussu

Olen saanut valmennuksesta valtavasti tärkeää tietoa jota olen voinut käyttää henkiseen kasvuun ja ymmärryksen kehittämiseen. Olen kehittynyt jollakin henkisellä tasolla enemmän kurssin aikana, kuin monen vuoden aikana yhteensä. Olen löytänyt mieleeni selkeyttä ja ymmärryksestä voimaa. Kurssin sisältö tuli kuunneltua mieluusti moneen kertaan ja kiinnostus jatkuu vielä entistä suurempana. Olette suuria valonkantajia ja esimerkin näyttäjiä tässä järjenvastaista toimintaa ihannoivassa maailmassa. Viisausperinteen edustaminen saa kaiken syvimmät kunnioitukseni. Kiitos Sami työstäsi!

-Pauli

Lue lisää valmennus palautteista täällä

Tietäjän Maailma™ Osamaksu 6 osassa ( Astron asiakkaille )

Halutessasi voit maksaa kurssin myös 6 osassa.
Tällöin saat 6 kpl kuukausittaista maksua 72 € / kpl / kk ( norm. 89 € / kk )
Tarjous voimassa 2.4.2023 saakka!

Tilaa kurssi 6 osassa täältä

Terveisin
Sami Nuora

Palaa Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Virpi Karjalainen

Olen Virpi Karjalainen, tulilohikäärme ja kolminkertainen vesitiikeri. Olen luova ja värikäs tyyppi, joka kulkee omia polkujaan eteenpäin. Maaenergia pitää minut vahvasti jalat maassa. Lohikäärme ja tiikeri pitävät huolen siitä, että pääni sisällä käydään tiukkoja debatteja, kyseenalaistetaan sääntöjä ja suhtaudutaan elämään yhtäaikaa huumorilla ja hartaalla vakavuudella. 

fengshuiaskeleita@gmail.com   +358 50 5499315

 

Virpi Karjalainen

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...