Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

27.3.2023

Seppo ja Antti syvissä vesissä

Sain kunnian olla Antti Launosen vieraana Väärinajattelija Podcastin neljännessä lähetyksessä. Kunniasta puhun siksi, että Antin kanava on saanut kuukauden sisällä valtavan seuraajajoukon. Näin voi tapahtua vain silloin, kun jollekin jutulle on olemassa kosminen tilaus. Tuntui upealta päästä mukaan raketin lailla kohoavaan ilmiöön. Vielä upeampaa oli sukeltaminen Antin astrologisen kartan vaikuttaviin kuvioihin, jotka omalta osaltaan antoivat selityksen sille vetovoimalle, joka Antin lähetyksistä huokuu.

VÄÄRINAJATTELIJA podcast 4. jakso Vieraana Seppo Tanhua

Emme tunteneet toisiamme ennestään, mutta lähetyksen alusta alkaen tuntui, kuin olisin jutellut sielunveljeni kanssa. Unohdimme varmaan molemmat, että keskustelumme on tallentumassa muidenkin katsottavaksi. Kohtaaminen oli minulle juuri tässä hetkessä hyvin merkittävä, terapeuttinen ja voimaannuttava. Antti ei epäröinyt paljastaa omaa herkkyyttään ja omia syviä kokemuksiaan, jotka linkittyivät täysin luonnollisesti prosessiin, jota olen itse parhaillaan käymässä läpi.

Henkilökohtaisuudet värittävät jakson ensimmäistä puoliskoa, mutta herkullisinta oli päästä tutkailemaan toisella puoliskolla nykyistä tilannetta koko ihmiskunnan näkökulmasta. Kummallakaan meistä ei ole pienintäkään pelkoa edessämme olevan väistämättömän täyskäännöksen edessä, vaan päinvastoin olemme avosylin ottamassa vastaan valoisampaa, oikeudenmukaisempaa ja inhimillisempää tulevaisuutta. Uusi aikakausi syntyy tyhjyyden parantavasta kokemuksesta. Ihminen on löytämässä alkuperäisen jumalallisen olemuksensa edessämme olevien tapahtumien kautta.

Eduskuntavaalien läheisyys suorastaan pakotti katsomaan, miltä vaalien astrologinen kartta vaikuttaa Suomen tulevaisuuden näkökulmasta. Vaaleista keskustellessa nousi esille myös oma tilanteeni Uudenmaan vaalipiirin ehdokkaana. Enpä olisi mukaan lähtiessäni uskonut siihen vaaliteemaan, johon rehellinen itsetutkiskelu minut lopulta johdatti. Se selviää podcastin loppupuolella samoin kuin se, miltä maamme tulevaisuus näyttää vaalien jälkeen.

Tervetuloa "Väärinajattelija" podcastin pariin

P.S. SUOSITTELEN tilaamaan kanavan ja liittymään kymmenien tuhansien seuraajien innokkaaseen joukkoon (Tällä hetkellä 10000 tilaajan raja jo rikki). Tulossa on silmät, korvat ja ennen kaikkea Sielun avaavia jaksoja, joista en saanut lupaa sen enempää avautua.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Luo oma tähtikarttasi!

Yleisin väärinkäsitys astrologian suhteen liittyy kiintotähdistöön, jolla on samankaltainen eläinrata kuin astrologiassa. Tästä ovat monet astronomit saaneet vauhtia astrologian romuttaviin kirjoituksiin ja artikkeleihin.

Astronomiahan on taivaankappaleiden ja tähtien tutkimista kun taas astrologia tutkii elämää ja sen rytmejä suhteessa planeettojen liikkeeseen. Länsimaisen astrologian eläinrata ei rakennu kiintotähdistä tai niiden sijainnista, vaan Auringon ja Maan keskinäisestä kiertoliikkeestä, joka on jaettu 12 osaan.

Horoskooppimerkkien nimet ja niihin liitettävä mytologia rakentuu kyllä taivaallakin välkkyvien tähdistöjen mukaan, mutta muuta astronomista yhteyttä näiden kahden eri eläinradan väliltä saa hakea n. 26000 vuoden syklistä, jonka kuluessa kiintotähdistö saavuttaa kerran saman sijainnin kuin astrologien käyttämä eläinrata. Planeettojen liikettä ei siis länsimaisessa astrologiassa tutkita suhteessa taivaankannen tähdistöihin, vaan kuvitteelliseen eläinrataan, joka muodostuu vuodenaikojen mukaan. Planeettojen liikettä tutkitaan siis suhteessa aikaan, ei paikkaan.

Tässä mallina oma karttani

Tutustu omaan astrologiseen karttasi täällä

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...