Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Evgenia Nyyssölä

Evgenia Nyyssölä

27.3.2023

vieraskirjoitus:

Tähtisanoma viikkoon 13 - Oletko pelkuri vai rakkauden soturi? Molempia et voi olla.

On kuin sodan jumala Mars olisi laskenut hehkuvan, tulikuuman miekkansa kylmään ja tummaan keväiseen veteen.  Ensin vesi sihahtaa, suuttuu ja hetkeksi kuumenee. Sitten seuraa kuohu, höyry ja hämmennys. Reaktion saavutettuaan kulminaation tilanne rauhoittuu, lämpötilat tasantuu ja asioista voi taas puhua rauhallisesti ja turvallisesti. Toivon hartaasti, että myös maailman vesissä tapahtuu tämä sama reaktio ja fokus kääntyy vihdoin viekkaasta kaksoismoralismin kyllästämästä sanaharkasta sekä harkitsemattomasta miekan heiluttelusta pehmeämpään ja aidosti emotionaaliseen suuntaan.

Ehkä välittämisen, myötätunnon ja konkreettisen huolenpidon motiivit nousevat päällimmäisiksi. Entäpä aito, hehkuva ja elävä rakkaus? Mitä sen kanssa tehdään? Kuinka monen ihmisen pitää vielä saada sydämeensä traumoja rakkaudettomissa parisuhteissa ja rakkaudettomien vanhempien kärsimystä seuratessa, etsien vikaa heidän onnettomuuteensa itsestään? Ei ole pitkä aika siitä, kun välittämisen ja elämän suojelemisella perusteltiin hengityssuojien käyttöä koko kansakunnalle, tarjoten tukahduttavan toksista valhetta hengitettäväksi keuhkojen täydeltä.

Ravun merkissä Kuu sanelee leikin säännöt impulsiiviselle ja sotaisalle Marsille, aloitteiden ja uusien alkujen jumalalle. Voi kuinka toivon itse pystyväni nyt tekemään omat ratkaisuni aidon tunteen pohjalta ja kuinka toivon sitä muillekin. Mutta kun leikkiin tarvitaan aina kaksi. Kuu on sielun peili, emotionaalisten reaktioiden synnyttäjä ja niiden johtaja, pelkojen asuinsija ja salattujen toiveiden kehto. Kun toiminnan planeetta Mars ryhtyy leikkiin Ravun merkissä, Kuun valtakunnassa, silloin jokaisen ratkaisun motiivi on tunne. Ja vastaavasti, jokaisen sanomattoman lauseen ja tekemättömäksi jääneen teon taustalla on kyvyttömyys aidosti mieluisan ratkaisun tekemiseen – ja sen takana aina pelko.

Rapu on johtava veden merkki, erittäin emotionaalinen ja syvä, jonka pinnan alla tapahtuu aina paljon enemmän, kuin mitä pinnalle asti hän uskaltaa näyttää. Tunteiden patoamisella ja salaamisella on kohtalokkaat seuraukset. On siis oikeutetusti odotettavissa vahvoja, impulsiivisia, suoraan sielun syövereistä kumpuavia tunnereaktioita ja vastaavasti yhtä raivokasta puolustautumista.

Voi luvata, että emotonaalisuus voittaa rationaalisuuden, tämän jakson aikana - nyt jos koskaan. Samaan aikaan Kuun ja vesielementin vaikutuksesta Mars on joustavampi ja passiivisempi kuin tavallisesti ja energian käyttö on silloin paremmassa käytössä sopeutumisessa kuin aktiivisissa sotatoimissa. Feminiiniset ja veden merkit ovat tämän Mars – jakson aikana turvallisimmilla vesillä, kuin esimerkiksi tulen ja ilman merkit.

Merkuriuksen, Jupiterin, Vestan ja Chiron yhtymä Oinaan merkissä lupaa hienoja yllätyksiä rakkaudessa ja salatussa yksityiselämässä, uusia tuttavuuksia, kiinnostavaa uutta informaatiota sekä uusia kiinnostavia kumppanuustarjouksia. Romanttisia ja jopa kohtalokkaan onnekkaita kohtaamisia on luvassa etenkin heille onnellisille, ketkä ovat uskaltaneet tutkia omaa sydäntään auttavan kirurgin auktoriteetilla, realistisesti, mutta myötätuntoisesti.

Sydän on yhteyskeskus Universumiin ja Korkeimman minän kautta toisiimme. Sana disaster muodostuu etymologisesti kahdesta sanasta: Dis Astros – vastoin tähtiä, vastoin planeettojen energioiden välityksellä tapahtuvaa luonnollista ohjausta, toisin sanoen vastoin Jumalan tahtoa. Nyt on siis kaunista katseltavaa ja koettavaa luvassa niille, jotka ovat isojenkin ja pelottavien tunteiden kapellimestareita ja hullunrohkeita vastuunkantajia siitä, että Jumalallinen idea täällä toteutuu. Heille kuuluu komeimman aplodit ja suudelmat. Kaikille muille ja etenkin pelureille, heidän neuvonantajilleen ja rakkauden arvostelijoille sopii hyvin korvaan vain murheelliset matalat soinnut. Vaikka Jumala kaikessa armollisuudessaan tällaisen jakson aikana ei jätä ilman rakkautta edes sivustakatsojia.

Kaiken kaikkiaan, seuraa lähelläsi ilmeneviä mahdollisuuksia - kohtaamiset voivat muuttaa paljon ja jopa kohtalokkaalla tavalla aivan uuteen täydellistäkin upeampaan suuntaan näiden tähtien alla. Kaikki yllä selostettu litania sopii yhtä hyvin bisneselämään kuin rakkauselämään eikä mikään ihme, jos työn ja etenkin uraauurtavan tiedon välittämisen merkeissä nyt just syntyvät vahvimmat liitot, ja tiedänkin juuri näin tapahtuvan.

Täysin johdonmukainen päätös upealle viikolle on Marsin kolmio Saturnukselle, jolloin herkimpiin tunteisiin ja aidoimpiin sielunsopimuksiin perustuvat aloitteet sinetöidään erittäin upealla konkreettisella menestyksellä. Tämän upeuden kruunaa vielä Venuksen ja Uranuksen yhtymä Härän merkissä, jolloin kaikki mitä tapahtuu aidolta arvopohjalta on tuomittu menestymään jopa läpi harmaan kiven ja kantamaan yli haasteiden pitkässä juoksussa. Ainoa ehto on edelleen ja tulee aina olemaan Rakkaus.

Terveisin
Evgenia Nyyssölä
https://www.astrovisio.fi/

Elämä on maistuvaa aina silloin, kun oma voima vahvistuu vastavoiman paineessa

Kulunut alkuvuosi ja huhtikuu on edelleen täynnä tapahtumia ja haasteellista energiaa. Olemme nyt Pluton johdolla siirtyneet kokemaan Vapauden ja Uudistumisen transformaatiota niin ihmiskuntana kuin yksilöinä. 
Sinulla on luonnollisesti mahdollisuus joko parantaa omaa mukautumiskykyäsi tässä hastavassa energia virtauksessa tai haaskata energiasi turhaan vastarintaan. Meillä on siis jännitteellisissä tilanteissa aina kaksi vaihtoehtoa: on todella helppoa mennä mukaan kaikkiin tunnemyrskyihin ja synnyttää itselleen ja ympärilleen sosiaalisia tulehdustiloja tai voit hakeutua oman voimasi pariin eli etsiä omaa tietä rohkeuteen ja rakkauteen, sydämesi voimaan. Tällaisena ajankohtana on hyvä aika tutkia omaa Astrokalenteria, joka antaa tuhansille lukijoilleen tärkeän varmistuksen oikeasta suunnasta haasteellisina aikoina.  Tutustu Astrokalenteriin täällä.

Täysi tyytyväisyystakuu!
Jotta voit tehdä tilauksesi turvallisin mielin, saat tulkinnalle täyden tyytyväisyystakuun. Ellet ole kuukauden kuluessa kanssani samaa mieltä hankintasi kannattavuudesta saat maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin.

Palaa Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Evgenia Nyyssölä

Instagramissa @evgenia_nyyssola_astrologi

Astrologia on minulle onnellisuuden ja ymmärryksen väline. Arvostan sen vuosituhansien takaista viisautta ja tinkimätöntä rehellisyyttä. Hiljennyn joka kerta astrologisen kartan edessä kuin lapsi, joka katselee tähtitaivasta. Nöyränä ja kiitollisena hämmästelen merkkeihin tallennettua suunnatonta viisautta, logiikkaa ja johdonmukaisuutta - ja annan sanojen tulla voimalla ja intuitiolla. Uskon, että olen astrologi, joka auttaa tähtiä syttymään - täällä päällä maan.

Instassa @astrovisio paljon reaaliaikaista stooria joka sykkii tämän ajan henkeä. Sekä feedissä astrologista tietoa ymmärrettävästi ja hauskasti. @astrovisio on käytännön visioita rohkeampaan elämään. Teen myös tietoisuutta avaavia Tarot -tulkintoja pitkällä kokemuksella. Tulkintani auttavat löytämään yhteyden tietoisuuteen, jotta elämäsi muuttuu täyteläiseksi ja kauniimmaksi, kärsimyksestä huolimatta ja sen tähden. Lupaan, että saat uutta tietoa, lohtua, ymmärrystä ja rohkeutta.

Voit lähettää sähköpostia evgenia.astrovisio@gmail.com 

Tai laittaa viestiä numeroon 0456476120. 
T. Evgenia

Evgenia Nyyssölä

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...