Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

24.3.2023

vieraskirjoitus:

Elämän puhdas liekki   

Tämän viikon aikana on tapahtunut paljon. Maanantaina oli Kevätpäiväntasaus, tiistaina Uusikuu oinaan merkissä ja torstaina Pluto siirtyi vesimiehen merkkiin. Jokainen näistä yksittäisistä tekijöistäkin on iso muutosvoima, joten voi olla vaikea hahmottaa kuinka suuri volyymi tähän viikkoon sisältyykään. Samaan aikaan kun Pluto vesimiehessä menee syvimpiin syvyyksiin, se myös nostaa meidät katsomaan muutosta aivan uudenlaisesta perspektiivistä.  Muutos lähtee jokaisesta meistä. 

Pluto on vesimiehen merkissä 23.3.2023–11.6.2023, 20.1.2024–1.9.2024 ja 19.11.2024–8.3.2043. Alla on päivämäärät sen merkkimuutoksista.23.3.2023 Pluto siirtyy kauriin merkistä vesimiehen merkkiin 

11.6.2023 Pluto perääntyy kauriin merkkiin takaisin 
21.1.2024 Pluto palaa vesimiehen merkkiin 
2.9.2024 Pluto perääntyy kauriin merkkiin takaisin 
19.11.2024 Pluto palaa vesimiehen merkkiin 
8.3.2043 Pluto saapuu Kaloihin 
31.8.2043 Pluto perääntyy vesimiehen merkkiin takaisin 
19.1. 2044 Pluto saapuu kalojen merkkiin uudelleen 
 

Viikonlopun alkaessa Mars viimeistelee kaksosten merkin loppuasteet. Lauantaina 25.3. se siirtyy ravun merkkiin. Mars on neliössä perääntyvään Cerekseen sekä Aurinkoon. Aurinko ja Ceres ovat oppositiossa. Tästä muodostuu T-risti kuvio. Aurinko ja Mars ovat molemmat tahtovoimaisia. Cereksen kautta voimme tunnistaa paremmin voimavaramme sekä niitä asioita, jotka tukevat voimaantumista. On hyvä miettiä mitkä asiat kuluttavat eniten, ja mitkä ravitsevat niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Joskus saatamme tottumusten ja tahtotilan kautta pitää kiinni asioista, jotka eivät palvele meitä enää. 

Marsin ja Pluton välinen kvinkunssi voi tuntua terävältä kiveltä kengässä. Se ärsyttää ja aiheuttaa painetta. Tänä aikana on hyvä välttää turhaa provosoitumista ja kiivautta, jotta voimme ohjata muutosvoimaa parhaalla mahdollisella tavalla. Marsin ja Saturnuksen välinen kolmio tukee oikeanlaisten rakenteiden vahvistumista sekä päämäärätietoisuutta. 

"Syvimmässä merkityksessään varjo on näkymätön saurian häntä, jota ihminen edelleen vetää perässään. Huolellisesti amputoituna siitä tulee mysteerien parantava käärme." - Carl Jung 

  Kuunsolmut ovat erittäin magneettisina. Kuunlaskusolmu on skorpionin merkissä ja kolmiossa sekä Saturnukseen että Marsiin. Näiden välille muodostuu suurkolmio. Saturnuksen ja Marsin sekstiilit härän merkissä olevalle Kuunnoususolmulle täydentää tästä leija kuvion. Tämän lisäksi Pluton neliöt kummallekin Kuunsolmulle aiheuttaa aikamoista painetta. Auringon kvinkunssi Kuunlaskusolmulle ja Cereksen kvinkunssi Kuunnoususolmulle tuo merkittävän lisävärin elettävään aikaan. Jotta leijan saa lentoon, on hyvä miettiä teemoja, jotka tuntuvat toistuvan kerta toisensa jälkeen elämämme eri vaiheissa. Aurinko valaisee sen mihin osuu, joten kvinkunssi Kuunlaskusolmulle voi näyttäytyä niissä asioissa, joissa koemme vahvaa turhautumista tai ärsyyntymistä. Jos tämänkaltaisia tunteita herää, on hyvä antaa niiden tulla, mutta samaan aikaan voi miettiä niiden syvempää alkuperää. 

”Todellinen löytöretki ei ole uusien maisemien etsimistä, vaan uusien silmien saamista.” -Marcel Proust  

Merkurius, Khiron ja Jupiter ovat konjunktiossa oinaan merkissä. Pallaksen neliö edellä mainitulle kokoonpanolle voi olla sopiva paine, jotta ratkaisuja alkaa syntyä. Merkuriuksen sauvaa käytetään terveydenhuollon symbolina. Merkurius liittyy kommunikointiin, ajatteluun, tiedostamiseen sekä kuinka ilmaisemme itseämme. Khiron on kartan haavoittunut parantaja sekä tietäjä, kun taas Jupiterilla on taipumus laajentaa se mihin osuu. Pallaksen neliö voi toimia laukaisevana tekijänä, jotta näemme paremmin ne kivut, joita olemme jättäneet kohtaamatta. Jupiter on luonteeltaan optimistinen. On hyvä olla luottavainen, mutta ylilyöntejä tulisi välttää, ettei esimerkiksi yliarvioi omia resursseja. 

Venus ja Juno ovat Kuunnoususolmun tuntumassa muistuttavat arvomaailman tärkeydestä. Voimme vakauttaa ja juurruttaa niitä, jotta ne toimivat kantavana perustana. Ensiviikon aikana vahvistuu Venuksen ja Uranuksen konjunktio. Silloin alamme heräämään pikkuhiljaa alkavaan kevääseen. 

”Onnen laita on kuin unen. Tiedämme siitä vasta, kun olemme siitä heränneet. Herätessäsi voit katsoa mitä ympärilläsi jo on. Se on yleensä enemmän kuin mitä olemme osanneet ajatellakaan.” - Hans Ruin 

Ystävällisin terveisin 

Johanna Vilén 
http://www.kuussajamaassa.com/

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?  

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).

Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa

Astrologi Seppo Tanhua:

Ilon ja Valon aurinkovuosi on alkanut - Kevätpäiväntasaus aloittaa uuden aurinkovuoden

Kevätpäiväntasaukselle lasketaan astrologinen kartta, joka kuvaa alkavaa astrologista Uutta Vuotta ihmiskunnalle ja maapallolle. Meille jokaiselle ihmiselle on myös saatavilla oma erityinen ohjekirja ilon ja Auringon rytmissä pysymiseksi. Tunsimme Auringon voiman ja viisauden, kun astrologi Kalliokosken Timon kanssa laadimme auringonpaluutulkintaa, mutta vielä kertaakaan aikaisemmin tämän tulkinnan merkitys ei ole tuntunut niin suurelta, kuin se tuntuu tällä hetkellä. Tulkinnan rakentamiseen meni yli kaksi vuotta, mutta se oli meidän valotyötämme ja se näkyy myös tulkinnan teksteissä. Väitän, että se on voimaannuttavin ja parantavin kaikista tarjolla olevista tulkinnoista Astron sivuilla. 

Valoisa tarjous: Kaksi tulkintaa yhden hinnalla!

Valoisa tarjoukseni on kaikille niille, joilla Auringon Paluu -tulkintaa ei tällä hetkellä ole voimassa tai jos sitä ei ole tilannut vielä koskaan aiemmin: Saat menossa olevan vuoden Auringonpaluu -tulkinnan veloituksetta, kun tilaat tulkinnan seuraavasta syntymäpäivästäsi alkavalle vuodelle! Saat siis kaksi yhden hinnalla! Tarjousta ei ole mahdollista käyttää tai yhdistää muuta kuin omaan tilaukseen. 

Täysi tyytyväisyystakuu!

Jotta voit tehdä tilauksesi turvallisin mielin, annan tulkinnalle täyden tyytyväisyystakuun. Ellet ole kuukauden kuluessa kanssani samaa mieltä hankintasi kannattavuudesta saat maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin.

TARJOUS VOIMASSA ENÄÄ TÄNÄÄN 24.3.2023 KLO 24 SAAKKA.

Tervetuloa Suureen Astrologiseen päivään la 15.4. klo 12–18! 

Astrologinen tapahtuma Helsingin Vuosaaressa on täynnä erilaisia luentoja sekä workshopeja. Ohjelmasta löytyy taatusti jotakin jokaiselle - olit sitten pitkän linjan tekijä tai vasta hiljattain tutustunut astrologian maailmaan. 

Lipun hinnalla pääset osallistumaan haluamiisi luentoihin ja workshopeihin. Tulkinnat ovat maksullisia. Myynnissä myös Seppo Tanhuan uutta kirjaa. Päivä on myös upea mahdollisuus verkostoitumiseen ja samanhenkisiin ihmisiin tutustumiseen. 

Ohjelmassa mm. 

Luento: Apophis- tuhon ja kaaoksen asteroidi / Intuitiolla by Veera, Veera Laine 

Luento: Astropsykologinen muotokuva / Anna Tirkkonen, astrologian opiskelija 

Luento: Löydä Karma kartallasi / Astroservice, Anne Sundell 

Luento: Vesimiehen aika / Virpi Karjalainen, kiinalaisen astrologian tulkki, fengshui-konsultti ja kirjailija 

Luento: Mitä ovat Out of Bounds planeetat ja kuinka ne ilmentävät itseään? / Noctiluca, Paula Parjo 

Workshop: Pholus radixkartalla ja synastriassa / Tähtituuli, Anne Mari Lampimäki 

Workshop: Löydä olennainen luonteestasi syntymäkartan perusteella / Ulla Palomäki 

Workshop: Khiron / Kuussa ja maassa, Johanna Vilén 

Workshop: Karma / AstroAmetisti, Jenna Kari 

Workshop: Astrologian alkeet ja mistä aloittaa kartan tutkiminen/ Astroservice, Anne Sundell 

Workshop: Elementit / Satu Viik  

Tulkintoja paikan päällä:  

Jenna Kari / AstroAmetisti 

Johanna Vilén / Kuussa ja Maassa 

Anne Sundell / Astroservice 

Satu Viik / Saravi  

Tapahtumapaikka on tunnelmallinen vanha huvila Villa Ivan Falin Helsingin Vuosaaressa. Voit kysyä meiltä apua majoitukseen tai matkustamiseen, jos tulet paikalle kauempaa. Autamme mielellämme! 

Hinta 119 € (Lippuja rajallinen määrä) 

Linkki ilmoittautumiseen ja maksamiseen: https://www.campwire.com/buy_flexible/37fbc528-6736-4cfd-9192-8780cac2380f 

Olet lämpimästi tervetullut!
Lisätietoja ja kysymykset; sielunmatkalla@gmail.com 

Tapahtuman järjestää Sielun matkalla -koulutusohjelma ja tapahtumatuotannosta vastaa Henkisen kasvun Kajo 

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...