Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Jäniksen vuosi 2023

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2023

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2023. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Evgenia Nyyssölä

Evgenia Nyyssölä

21.3.2023

vieraskirjoitus:

Tähtisanoma viikkoon 12 - kevätpäiväntasaus ja unimaailma

Mistä syntyvät fantasiat? Miten ne voivat syntyä meidän kuvitelmiimme, jos ne eivät olekaan totta? Miten elämässä voi olla sellaista, mitä ei ole? Fantasia on kokemus toisesta ulottuvuudesta, jossa kaikki on totta. Jokainen fantasia on totta, jos sen uskaltaa sallia tapahtuvan Sinulle myös tässä todellisuudessa. Korkein minäsi tietää, mikä on mahdollista ja välittää informaatiota Sinulle, joka luot omaa todellisuuttasi. Uskallatko luoda todellisuutta fantasiasta? Olet lämpimästi tervetullut Uudenkuun aikaan, Kevätpäiväntasauksen suomaan uudelleensyntymisen hetkeen ja Auringon siirtyessä Oinaaseen fantastiseen astrologiseen uuteen vuoteen! Unet ohjaavat meitä uuteen aikaan. Katso video blogin lopusta.

ASTRO LIVE TÄNÄÄN TI 21.3.2023 KLO 18: KEVÄTPÄIVÄNTASAUS

Vuodessa on neljä voimapäivää,

neljä maagista kosmista ajankohtaa, jotka toistuvat vuodesta toiseen, vuosisadasta toiseen, luoden maailmaa yhä uudelleen, sykleissä. Ensimmäinen tällainen voimapäivä on 21.3  kevätpäiväntasaus, toinen kesäpäivänseisaus, kolmas on syyspäiväntasaus ja viimeisenä tietysti talvipäivänseisaus. Tasauspäivien energiat ovat luonteeltaan aktiivisia, voimakkaitta, toiminnallisia, dynaamisia. Tällaisen energiat pakottavat aloittamaan alusta, tekemään konkreettisia liikkeitä, rakentamaan uutta, tekemään uusia valloituksia.

Jos verrataan tätä kevään dynamiikkaa talven energioihin, erityisesti Talvipäivän seisaukseen, niin energiat ovat perustavanlaatuisen erilaiset. Talvella dynamiikka on poissa, ajan laatu on staattisempaa, energiat ja huomio ovat sisäisessä työssä, jolloin eletään henkilökohtaisen kasvun vaihetta. Näin kosmos tekee sisäänhengitystä, jännittyy, keskittyy, vastaanottaa, jotta Kevätpäiväntasauksen jälkeen voimme aloittaa uloshengityksen, niin sanotusti ”pistää tuulemaan”. Aurinko siirtyy Kaloista Oinaaseen 21.3, jolloin kaikki se ideologia, mitä olet luonut Kalojen jakson aikana sisäisenä, näkymättömänä prosessina, on aika muuttaa todeksi.

Aurinko siirtyy Oinaaseen Kevätpäiväntasauksen jo lähtökohtaisesti Oinasmaisiin, energisiin, elämänjanoisiin ja erittäin voimakkaasti luoviin energioihin, Uusikuu Oinaassa lataa jäätävät määrät uutta ja uudenlaista energiaa ilmoille, Pluto siirtyy Kauriista Vesimieheen ja päästää kaiken vanhan valloilleen – ei voi kuvitella hurjempaa transformaatiota kuin tämä kyseinen viikko! Harmillisesti vanhat perinteet eivät enää ole kunniassa. Jos olisimme nyt sitä Kalevalan kansaa, joka eli täydellisessä pyhässä harmoniassa Kosmoksen kanssa, vuosisadan bileet olisivat jo täällä!

Näiden voimapäivien magia määrittelee tulevaisuuttamme

Taivas aukeaa, valtavat energiamassat purkautuvat, jokainen sana ja jokainen intentio materialisoituu, riippumatta ulkoisista olosuhteista. Kaikki mihin kiinnität huomiota kasvaa, yritä puhua ja toivoa vain hyvää, kiinnitä kiitollisuudella huomiota kaikkeen, mikä on kiitoksen arvoista ja päästä rauhallisin ja luottavaisin mielin irti vanhasta.

Nyt on valtavan suotuisat energiat kaiken uuden toteuttamiselle, sillä tämä maaginen Uusikuu ja maaginen Kevätpäiväntasaus ajoittuvat kahden aikakauden törmäyksen jaksolle, jolloin energiat ovat niin valtavat, että niitä voi verrata tsunamiin. Kaikki rohkeat päätökset, jotka uskallat tehdä tämän jakson aikana, ja kaikki rohkeat sanat, jotka uskallat lausua juuri nyt, vievät Sinut suoraan tsunamiaallon korkeudelle. Nyt herääkin hyvä kysymys: Miksi? Mihin tämä valtava energia meitä liikuttaa?

Nähdäkseni tässä on kyse siitä, että Pluton ollessaan Kauriissa tärkein motiivi kaikelle oli raha, eli pohjimmiltaan elossa pysyminen, selviäminen päivästä toiseen. Selviämisen vuoksi pysyttiin rakkaudettomissa avioliitoissa, epämieluisissa työpaikoissa, ylläpidettiin toksisia sukulaissuhteita, siedettiin vapautta rajoittavia vallanpitorakenteita. Selviytyminen on aina ollut helpompaa laumoissa, joten laumaenergia oli vahvaa, ihmiset pyrkivät kokoontua klaaneihin - mitä merkittävämpi oli klaani sen suurempi mahdollisuus selvitä myös yksilötasolla.

Vaikka monen ihmisen fyysiset ja taloudelliset olosuhteet eivät ole kovin ruusuiset, selviytyminen on nyt silti helpompaa paljon helpompaa fyysisesti jopa yksin. Tosiasiassa ei tarvitse enää käyttää elämän energiaresurssia elossapysymiseen ja selviytymiseen.  Jokaisen ihmisen henkilökohtainen kasvu ulos rajoitteista on seuraava kehitystaso. Tästä päivästä eteenpäin on entistä tärkeämpää kehittää itseään, satsata omaan kasvuun, omien autenttisten ominaisuuksien tunnistaminen, vaikka ne olisivat kuinka vastenmielisiä joillekin läheisille. Vastuu päätöksistä on nyt henkilökohtainen, ja lauman tulevaisuus riippuu ainoastaan sen jäsenien henkilökohtaisesta onnellisuudesta. Kuvittele miten vaikeaa tällaista laumaa on johtaa ja pakottaa johonkin, missä ei ole totuutta ja aitoa arvoa.

Kevätpäiväntasauksesta syyspäivänseisaukseen yleiskuva näyttää vielä epävakaalta, pelottavalta

Selviytymisen kannalta on luonnollista pelätä uutta, koska se on vielä tuntematon. Silti uskallan toivoa, että uusi alku lupaa valoisampaa tulevaisuutta. Tämän viikon kosminen energianpurkaus tekee tehtävänsä: sotaan ei saa enää ihmisiä mukaan, aggressio ja manipulaatio lakkaavat toimimasta. Värähtelyjen kohotus on väistämätöntä. Yksilötasolla jokainen oikea teko ja ratkaisu, jonka nyt uskallat ottaa vastuullesi, osoittautuu enemmän kuin oikeaksi ja saa kymmenkertaisen palkkion. Rahaa saa jokainen, joka sitä tarvitsee oikean ratkaisun tueksi, juuri nyt sitä jaetaan oikeisiin osoitteisiin enemmän kuin koskaan, sillä maailma tarvitsee uusia alkuja. Yritä olla filosofi ja edelläkävijä, Jumala tahtoo, että Sinä onnistut.

Kahleet pois ja sillat palamaan. Kaikki mitä olet halunnut toteuttaa, on jo puoliksi totta. Oikea aika on nyt – luoda elämää, jossa jokainen päivä on täynnä sydämessäsi roihuavaa totuutta ja rakkautta.

Terveisin
astrologi Evgenia Nyyssölä

Elämä on maistuvaa aina silloin, kun oma voima vahvistuu vastavoiman paineessa

Maaliskuu on täynnä tapahtumia ja haasteellista energiaa. Sinulla on luonnollisesti mahdollisuus joko parantaa omaa mukautumiskykyäsi tässä energia virtauksessa tai haaskata energiasi turhaan vastarintaan. Meillä on siis jännitteellisissä tilanteissa aina kaksi vaihtoehtoa: on todella helppoa mennä mukaan kaikkiin tunnemyrskyihin ja synnyttää itselleen ja ympärilleen sosiaalisia tulehdustiloja tai voit hakeutua oman voimasi pariin eli etsiä omaa tietä rohkeuteen ja rakkauteen, sydämesi voimaan. Tällaisena ajankohtana on hyvä aika tutkia omaa Astrokalenteria, joka antaa tuhansille lukijoilleen tärkeän varmistuksen oikeasta suunnasta haasteellisina aikoina.  Tutustu Astrokalenteriin täällä.

Palaa Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Evgenia Nyyssölä

Instagramissa @evgenia_nyyssola_astrologi

Astrologia on minulle onnellisuuden ja ymmärryksen väline. Arvostan sen vuosituhansien takaista viisautta ja tinkimätöntä rehellisyyttä. Hiljennyn joka kerta astrologisen kartan edessä kuin lapsi, joka katselee tähtitaivasta. Nöyränä ja kiitollisena hämmästelen merkkeihin tallennettua suunnatonta viisautta, logiikkaa ja johdonmukaisuutta - ja annan sanojen tulla voimalla ja intuitiolla. Uskon, että olen astrologi, joka auttaa tähtiä syttymään - täällä päällä maan.

Instassa @astrovisio paljon reaaliaikaista stooria joka sykkii tämän ajan henkeä. Sekä feedissä astrologista tietoa ymmärrettävästi ja hauskasti. @astrovisio on käytännön visioita rohkeampaan elämään. Teen myös tietoisuutta avaavia Tarot -tulkintoja pitkällä kokemuksella. Tulkintani auttavat löytämään yhteyden tietoisuuteen, jotta elämäsi muuttuu täyteläiseksi ja kauniimmaksi, kärsimyksestä huolimatta ja sen tähden. Lupaan, että saat uutta tietoa, lohtua, ymmärrystä ja rohkeutta.

Voit lähettää sähköpostia evgenia.astrovisio@gmail.com 

Tai laittaa viestiä numeroon 0456476120. 
T. Evgenia

Evgenia Nyyssölä

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...