Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Jäniksen vuosi 2023

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2023

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2023. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Esa Hyppönen

Esa Hyppönen

20.3.2023

vieraskirjoitus:

Siltojen kevät -  Kevätpäiväntasauksen Vuosineljännes (20.03.23 – 20.06.2023)

Kevätpäiväntasaus lyö pisteen talvelle ja avaa ovet kevään saapumiselle. Pimeimmän ja kylmimmän kauden lepotilassa ollut luonto valmistautuu vauhdilla uuteen kasvukauteen. Vaikka päällisin puolin aktiviteetit ovat vielä vähissä, tapahtuu pinnan alla paljon enemmän, kuin mitä silmät näkevät. Väkevästi virtaava elämänvoima aktivoi myös valoon heräävää ihmistä ottamaan vastaan sen vuodattamaa lämpöä, kuin lupausta elämänsyklien loputtomuudesta. Valoistuneet illat tarkoittaa, että päivä ja yö ovat suunnilleen yhtä pitkiä kaikkialla maapallolla.

Mayojen Tzolkin kalenterissa kevätpäiväntasaus osuu tällä kertaa Valkoisen Resonoivan Maailmojen Sillanrakentajan signatuuriin, luoden suuntaa koko vuodenaikaperiodin energiasyklille. Sillanrakentaja on asettumassa eräänlaiselle vedenjakajalle ja valmis tavoittelemaan tasapainoa epävakaiden tai muuten epäsuhtaisesti elämään vaikuttavien voimien kanssa. Mieltämämme maailmanjärjestyksen rakoilusta huolimatta se pyrkii välttämään vertailua ja tarvetta arvostella asioita, koska tiedostaa, että epäonnenkierre saa helposti voimaa juuri tämän kaltaisista vastakkainasetteluista ollen omiaan johtamaan vääriin tulkintoihin ja harhakuviin asioiden alkuperäisistä tarkoituksista. Diplomatia, vuoropuhelu ja sovittelu ovatkin ajankohdan ehdottomia perustyökaluja, joilla vahvistetaan siltoja myös eri olemuspuoliemme välille.

Myötätunto on voimavara

Eriarvoisuus on kuitenkin nousemassa yhä selkeämmin tunnistettavaksi, kuin odottaen kannanottoa oikeustajumme ja elämälle asettamiemme määreiden suhteen. Mutta missä määrin voimia voi ja kannattaa laittaa peliin ja millaisin ehdoin? Omavoimaisuuden ja oman tilanteen tiedostamisella on erityinen osa Maailmojen Sillanrakentajan elämänkatsomuksessa. Fokuksen kohdistaminenkin on tavallista haastavampaa, koska turvallisuustietoisuuteen ja selviytymiseen liittyvät seikat vaativat oman huomionsa. Tämä voi näkyä minä vai me ajattelun käymässä kamppailussa, riippumatta missä mittakaavassa siihen liittyvät puntaroinnit tapahtuvat. Tässä ajassa tarvitsemme todella paljon myötätuntoa, varsinkin itseä mutta myös muita ja koko maailmantilannetta kohtaan.

Vaikka Sillanrakentaja omaakin pyyteettömän halun korjata epäkohtia ja pelastaa maailmaa, on muistettava oma jaksaminen ja miettiä oikein mitoitetut keinot, kuinka menetellä, auttaa ja aktivoitua uhraamatta omaa elämänhallintaa ja toimintakykyä. Lisäksi asioilla on hyvä olla se keskeinen työntövoimaa sykkivä pointti, perusteltu syy, jonka vuoksi toimimme niin kuin päätämme toimia. Omaa maya-astrologista syntymäkarttaa ja varsinkin sen voimavaroja kartoittavaa puolta tutkimalla saatat tunnistaa työkaluja, joita soveltamalla kaivattua balanssia ja tarkoitusta voisi tavoittaa. 

Maya-astrologinen elämäntulkinta koostuu viiden symbolin ja yhden tai kahden numeron muodostamasta kokonaisuudesta. Tulkinta antaa tietoa syntymähetkellä elämääsi leimatuista perusenergioista, olemassa olevista valmiuksista ja kohdattavista haasteista, sekä tietoisuuttasi ohjaavista ja opastavista energialaaduista. Omiin voimavaroihin luottaminen on nyt tärkeää ja juuri näihin, osin myös vastoinkäymisien ja haasteiden kautta avautuviin avaintekijöihin joihin maya-astrologinen elämäntulkinta voi tarjota uusia tarkastelukulmia.

 Maya-astrologinen tulkinta elämän olosuhteista taas kertoo vuorostaan keskeisimpien positioiden valossa Maya symbolisi taustalla vaikuttavista taustaenergioista. Maya-symbolisi ja sointusi muodostaman perusvoiman taustalla vaikuttavat tekijät ovat aina läsnä olevia vahvuuksia, joiden vaikutus persoonaan vaihtelee sysäyksenomaisesti elämäntilanteiden mukaan. Niitä voidaan kuvata ilmastollisiksi olosuhteiksi jotka vaikuttavat kaikkeen toimintaan ja korostavat tietynmallisen käyttäytymismallin valintaa. Ennen muuta ne ovat voimavaroja, vaikkei niitä kaikessa tavanomaisuudessaan osaa voimavaroikseen aina tunnistaa.   

Järjestys vai hallitsematon entropia

Kevätpäiväntasauksen vuosineljänneksellä on käytettävissä paljon järjestäytynyttä tai ainakin jollain tavoin järjestykseen pyrkivää energiaa, jota kannattaa ottaa työnalle, jos jotain kokoon tai konseptiin saatettavaa on mielessä. Muista että luova energia seuraa aina ajatusta. Keskitetty tietoinen ajatus on voimakas luomistyökalu, jonka sisältö kannattaa valita viisaasti. Esimerkiksi toistuvasti puutekeskeisyyttä korostava ajatus tai sitä peilaava elämänkatsomus alkaa vahvistaa itseään kuin huomaamatta, lisäten puutteen laatua, ja jota mieli helposti ryhtyy alleviivaamaan ja toistamaan automaattina. Ehdoton mieli näkee onnen edessä aina jotain uhkia, joka voi itsessään riittää kyseenalaistamaan ja estämään onnellisuuden pääsyn olemisen vallitsevaksi olotilaksi.  

On kuitenkin aina mahdollista valita positiivisempi ajatusmalli ja olla myötätuntoisempi toivorikkaampi oman tilanteen suhteen ja juuri näihin resonantteihin perustotuuksiin mayasymboliikan tematiikkakin nojaa. Siltojen kevät on yhteyksien ja yhteyteen tahdistumisen aikaa. Mihin tai millaisen esteen yli sinä haluaisit luoda nyt kantavampaa siltaa?

Kevätpäiväntasaus terveisin

Maya-astrologi Esa Hyppönen

Maya tulkinnat ovat nyt kevätpäiväntasaus tarjouksessa:

TARJOUS VOIMASSA 23.3.2023 ASTI.

Katso mitä muut kertovat tulkinnasta

Katso mitä muut kertovat tulkinnasta

Täysi tyytyväisyystakuu!
Kaikilla tulkinnoillani on tyytyväisyys takuu. Ellet ole kuukauden kuluessa kanssani samaa mieltä hankintasi kannattavuudesta saat maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin.

Palaa Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...