Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

14.3.2023

Vaalipäivän kartta "Valo tulee Pohjolasta"

Edistykselliset tiedotusvälineet tilasivat minulta tulkintaa vaalipäivän kartasta ja päätin laittaa pienen yhteenvedon myös tänne blogin puolelle.

Ensimmäiseksi kiinnittyy huomio vankkaan stelliumiin Oinaan merkissä kartan laskevalla merkillä. Tarkimpana on Auringon ja Chironin tarkka yhtymä, joka symbolisesti kuvaa parantavaa ja samalla viisasta latausta hetkelle, jolloin uurnat sulkeutuvat. Jupiter samassa kuviossa kuvaa laajentuvaa tietoisuutta ehkä jollain hyvinkin yllättävällä tavalla. Äänestyskäyttäytyminen saattaa yllättää äänestäjien spontaanilla reagoinnilla esillä oleviin vaihtoehtoihin. Mielipidekyselyt saattavat heittää pahemman kerran, eikä ennakkoon kaavailuille hallituskuvioille löydykään toteutumismahdollisuuksia. Shamanistinen Auringon ja Chironin yhtymä voi hyvinkin merkitä suomalaisuuden yllättävää esiinmarssia ohi aikaisempien puoluerajojen. Henkisillä arvoilla tulee olemaan seuraavalla hallituskaudella tavallista suurempi merkitys. Uskoisin näin impulsiivisen Oinasenergian tuovan äänestyspaikoille tavallista enemmän aktiivisia äänestäjiä, joka sekin lisää yllätysmomentin määrää.

Yllätyksellisyyttä kuvaa myös vaalipäivälle osuva Venuksen ja Uranuksen yhtymä, joka enteilee kokonaan uudenlaisen arvomaailman esiinmarssia tavalla tai toisella. Päätöksiä tehdään enemmän sydämellä ja tunteella, jolloin viime hetken muutokset oman ehdokkaan valinnassa tuovat arvaamattomuutta äänestystulokseen. Saturnuksen ja Kuun oppositio vaatii sekin aika tiukasti seuraamaan omien alitajuisten impulssien seuraamista ja aikaisemmasta rutiinikäyttäytymisestä luopumista. Saturnus ja Mars ovat kolmiossa keskenään vesimerkeissä, joka omalta osaltaan tuo tullessaan määrätietoisuutta ja vakautta vaalipäivän karttaan.

Kaikkein jännittävintä on kuitenkin Pluton siirtyminen Vesimiehen merkkiin juuri ennen vaaleja. Kuinka suureksi Suomen rooli mahtaakaan nousta lähivuosien aikana koko ihmiskunnan historiassa. Se ei ole vielä pitkään aikaan konkreettisesti nähtävissä, mutta tuo hurjasti lisää jännitettä näihin vaaleihin.

Symbolisesti mielenkiintoinen seikka etenkin omalta kannaltani on Pallas Athenen sijainti kartan keskitaivaalla vaalipäivän päättymishetkellä. Viisauden jumalatar kantaa käsissään hallitsijan sauvaa, jonka päässä on vuorikristalli korkeampaa tietoisuutta kuvaavana symbolina. Miten tämä merkki mahtaa vaikuttaa Kristallipuolueen menestykseen näissä vaaleissa? Yleisellä tasolla tällainen sijainti tuo tullessaan selkeyttä, tietoisuutta ja henkistä näkökulmaa nyt rakentuvalle eduskunnalle.

Olen itsekin ehdokkaana Uudenmaan vaalipiirissä Kristallipuolueen riveissä 439 ja laitan tähän linkin keskusteluumme puolueen puheenjohtajan Juho Lyytikäisen kanssa. Sepon ja Juhon vaalikeskustelu

Astrokalenteri 12 kk + 4 x tarot 5 korttia tulkinnat samassa paketissa vip 26,90€ / norm 34,90€! Tarot bonuksen arvo 32€!  TARJOUS VOIMASSA 19.3.2023 KLO 24 SAAKKA. 

Jotain vaaleja merkittävämpää käynnistyy jo tulevana lauantaina Tampereella

Sain tällaisen kirjeen ja päätin liittää sen blogiini:       

Hei, Seppo

Tämä on ehkä tärkein sähköposti, jonka olen koskaan kirjoittanut.

Toivoisinkin, että jaat tämän sanoman ystävillesi eräänlaisena "kutsuna uuteen aikaan" ( tämän sähköpostin saa uudelleenohjata muille ja sisältöä saa levittää julkisesti ). Vapausfestien ohjelma löytyy blogin lopusta. Teen itsekin lyhyitä tulkintoja ja myös Suuri Astrologiakirja on myynnissä omistuskirjoituksella varustettuna.

Viestini toimii myös "kutsuna Tampereen Vapausfesteille la 18.3. klo 11-20", jossa teemme merkittävän julkistuksen siitä, mitä tärkeää Suomessa alkaa tapahtua uuden ohjauksen saattelemana Mukaan pääset tästä

Tampereella lavalle rinnalleni astelee huimat muutoksen airuet Susanna Miettinen ja Janne Laakso. Tule siis mukaan.

Ennen Tamperetta, tässä alla kuitenkin maistiainen siitä, mihin tämä julkistus liittyy.

Kuten ehkä tiedätkin, Vapausfestit syntyi sisäisen ohjauksen tuloksena. Joukko ihmisiä kuuli kutsun tulla yhteen ja siitä syntyi hieno, ihmisiä voimaannuttava liike.

Vapausfestit on toiminut samoin kuin järveen tiputettava kivi, joka jättää jälkeensä kauniita, jokaiseen suuntaan lipuvia aaltoja. Jokainen aalto tuo ympärilleen valoa ja levitessään luo parempaa huomista.

Alkuperäinen ohjaus on kuitenkin nyt täytetty.

Olemme käynnistäneet sen, mitä meidän on kuulunutkin käynnistää ja nyt on tullut uusi, äärimmäisen kirkas ohjaus siirtyä uuteen vaiheeseen.

Tämä uusi vaihe ei ole ollut ennen mahdollista, koska se vaatii ihmisiltä vahvaa nousua egonsa yläpuolelle ja nyt meiltä vaaditaan uudenlaista puhtautta, epäitsekkyyttä ja yhdessä tekemistä.

Minulle on hyvin tullut selväksi, että H.P. Blavatskyn "Valo tulee Pohjolasta" -profetia koskettaa juuri meitä.

Profetiassa sanotaan, että "Kaikki tuntuu pettävän jalkojen alla ja pimeys vallitsee maailmassa. Muistakoot teosofit silloin kääntää katseensa Pohjolaa kohti, sillä Suomesta tulee valo."

Tähän liittyen Tähtipolku-blogissa lisätään osuvasti:

"Nyt olisi meidän aika ryhdistäytyä ja yhdistyä, jotta Valon soihtu olisi mahdollisimman suuri. Yhdessä, kaikki henkisyyteen heränneet voivat tehdä niin paljon enemmän kuin vain yksittäiset pienet ryhmät. Me voisimme aloittaa uuden aikakauden, joka perustuisi tuohon henkiseen perintöömme ja sen kauniisiin ohjeisiin ja ottaa ne uudistettuina tähän päivään, osaksi elämää."

Minulle ja monelle muulle on tuotu tietoa Blavatskyn tavoin siitä, että Suomen rooli on merkittävä valon leviämisessä ympäri maailman. Valo siis todellakin on tulossa Pohjolasta!

Tähän kokonaisuuteen liittyy myös Vapausfestit, joka näyttelee yhtä palapelin palasta. Yhdellä palalla kuitenkaan ei voida rakentaa kokonaisuutta, vaan näitä erillisiä paloja tarvitsee kerätä yhteen.

Nyt on siis uuden aika!

Tulevilla Tampereen Vapausfesteillä avaamme uuden ohjauksen, joka koskettaa merkittävästi aiempaa isompaa joukkoa ihmisiä. Jos kuulet kutsun olla mukana tässä seuraavassa vaiheessa, tule Tampereelle. Se tapahtuma on kaikille niille, joilla on tarve olla mukana levittämässä valoa ja...

... jotka todellakin uskovat siihen, että "Valo tulee Pohjolasta."

Kiitos.

Nähdään.

Terveisin,

Pekka

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...