Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Evgenia Nyyssölä

Evgenia Nyyssölä

13.3.2023

vieraskirjoitus:

Tähtisanoma viikko 11

Hyvin tapahtumarikas ja monimutkainen viikko edessä, että voin luvata sekä hämmennystä että läpimurtoja niin rakkaudessa kuin sodassa. Ja mistä muusta astrologit ja mystikot puhuisikaan, ellei kahta mainittua tapahtuisi alati lähellä tai kaukana, omassa asunnossa tai naapurissa. Silti toivon, että huomio pysyy tiukasti omassa elämässä ja omassa tietoisuudessa, sillä ainoastaan omalla paranemisella on lopulta merkitystä, joka vaikuttaa useampaan sukupolveen taaksepäin. Puhumattakaan siitä rakentavasta positiivisesta vaikutuksesta, josta saamme nauttia ihan itse.

Tähän kehitysnäytökseen oli Jumalan logistiikkaosastolla kamala ruuhka, silloin kun inkarnaatiopasseja jaettiin. Eiköhän nautita joka minuutista ja toisistamme. Itse en ole yhtään ehtinyt edes suunnitella mitään viime aikoina, niin paljon mielenkiintoista tapahtuu koko ajan. Voin vain vastata myöntävästi tai kieltäytyä sen fiiliksen mukaan, mikä siinä hetkessä on.

Niinpä palataan maan pinnalle, tavalliseen maanantaihin sen iloineen ja murheineen. Astrologisesti ollaan siis maaliskuun takkuisemmassa kohdassa, siinä kohdassa, jossa illuusio ja lavasteet kohtaavat, unenomaiset näyt ovat vielä ilmeisiä ja virkamiehet otsikoissa yrittävät muistella, otinko vain en. Ja selitellä, mitä tuli luvattua, lentokoneita vai leijoja.

Viikon trendi on siis Marsin neliö Auringon, Merkuriuksen ja Neptunuksen muodostamalle stelliumille. Nyt jos minulla olisi kotona televisio, saattaisin sallia itselleni pienen huvin, kuka on taitavin valehtelija ja onnistuu pyöräyttämään kielenkärjellään mahdollisimman hienostuneen lauseen, jossa ei puoltakaan totuutta, mutta niin imartelevan ja mehevän, että melkein tekee mieli nuolaista ja nielaista. Neptunuksen läsnäolo sumuttaa sen verran, että totuutta on hankala hahmottaa, muuta kuin tietoisuuden kirkkaudella.

Miltä tuo tulee näyttämään arjessa, jossa eletään robottiarkea kahdeksasta neljään koneiston palveluksessa, niin en uskalla edes arvailla. Saturnus on jo liuennut Kaloihin, niin rakenteet pehmenevät ja se mikä eilen näytti ihanan vankalta, alkaa väistämättä höllentyä ja keikkua, kuin vuoden vanha Ikean tuoli – eli palvelee enää maksimissaan viikon. Kattokruunun lampunvaihto enää ei sen avulla taida onnistua, ei ainakaan ilman uhreja.

Tunteet kuumenevat varmasti myös viikon loppupuolella, kun Venus Oinaassa, josta olen jo muutaman kerran maininnut aikaisemmissa blogeissa, niin riittävästi kärsittyään kuumuudesta Oinaan tulisissa ja aggressiivisissa energioissa, viimemetreillä tekee neliön Plutolle konservatiivisessa ja pragmaattisessa Kauriissa. Tämä aiheuttaa vähintäänkin emotionaalisen törmäyksen. Voisin kuvitella, että parempi himmata, ennen kuin menee ehdottelemaan jotain uutta ja jännittävää omalle kumppanilleen. Tämä vinkkinä.

Koska justiin tiedän sen tunteen, kun omat tunteet ovat hirveän tuliset ja kaikenlaiset uuden ajan vapauden tuulet puskevat läpi ja tekee mieli rakastaa koko maailmaa ja kuvittelen, että muut tuntevat samoin, koska miksi ei? Mutta vastaanotto ei olekaan kauhean innostunut, vaan pikemminkin säikähdyksen sävyttämä. Mutta näillä mennään.

Viikonloppuna Venus siirtyy Härkään, jolloin tunteet ja ihastumisen kipinät alkavat pikkuhiljaa tasaantumaan. Se kaikki arvokas, mikä syntyi itsekkään, mutta karismaattisen Oinas Venuksen aikana on hyvä säilyttää arjen iloksi. Itse Aurinko-Oinaan vaimona olen liiankin tottunut kukkiin tuon kuluneen jakson aikana. Enkä usko, että hän olisi hoksannut katsoa Venuksen transiittia ja merkkisijaintia, ennen kuin lähti ajelemaan töistä kotia kohti.

Härän merkkiin siirryttyään Venus tosin pehmentää arvomaailmaa ja tasoittaa tunteita, vakiinnuttaa tulisen Oinasjakson aikaansaannoksia. Nyt jos joku ilmestyy ovellesi kukkakimpun kanssa, niin kannattaa tarkistaa eleen hintalappu. Härkä ei koskaan tee pientäkään elettä ilman etukäteen tiedossa olevaa konkreettista hyötyä tästä hänelle itselleen. Kollektiivisesti tiivistän saman viestin niin, että jos joku puhuu kauniisti ja lupailee mukavaa ja turvallista elämää seuraavalle vaalikaudelle, niin muista tarkistaa hintalappu ennen ostopäätöstä.

Venus Härän merkissä tekee nyt sekstiiliä Saturnukselle niin on kyseessä oivallinen aika tehdä säännöt rakkaudelle ja rakastaa niiden rajoissa, erityisesti jos idea tuntuu aidosti hyvältä. Olenkin pohtinut viime aikoina, parisuhteen ja rakkauden rajoja, missä ne menevät ja kenellä on oikeus määritellä rajoja rakkaudelle? Ja miksi näin tehdään? Kuka siitä hyötyy? Ei ainakaan rakastavaiset. Miksi rakkautta rajoitetaan säännöin ja jopa lakipykälin, moraalin ja yhteiskunnan painostuksen yhteisvoimin? En osaa nähdä muuta vastausta kuin se, että systeemi tarvitsee onnettomia, rajoitettuja ja rikkinäisiä ihmisiä. Sen sijaan Universumi tarvitsee onnellisia, vapaita yksilöitä, tietoisia valosta ja rakkauden rajattomuudesta.

Mitä jos Venus Härässä sekstiili Saturnus tekeekin yhtäkkiä sellaisen satumaisen vaikutuksen, että syntyy uusi systeemi, jossa voidaan olla uskollisia ainoastaan itselleen, Jumalan johdatukselle ja toisillemme tänään, kun vielä rakkaus sykkii. Minkälainen rakenne siitä syntyisi? Olisiko Saturnus niin ankara vai hellittäsikö se jopa?

Nyt syntyikin kirjoitus, jossa on enemmän kysymyksiä, kuin valmiita ratkaisuja. Kun avasin viikon transiittilistan ja kartan niin ajattelin, onpas paljon tapahtumia ja jotenkin takkuista, monimutkaista kaikki. Jos käyn kaikki transiitit läpi, syntyy kymmenen sivun opas, miten selvitä hengissä viikosta 11, joka ei kuitenkaan auta yhtään ketään. Mutta annoin sen sijaan luovuuden virrata ja tuntuu nyt siltä, että tämä viikko onkin isojen kysymysten eikä viisaiden neuvojen viikko.

Ihmisen merkitys ei ole lopulta siinä, mitä hän saavuttaa, miten hän tekee päätöksensä, meneekö oikein vai väärin, vaan pikemminkin siinä, mitä hän kaipaa. Jumala kaipaa takaisin ja johdattaa oikeaan paikkaan, oikeaan aikaan.

Vain elämä jatkuu. 20.3 Aurinko siirtyy utuisista Kaloista määrätietoiseen Oinaan merkkiin. Kevät on silloin virallista ja niin myös uusi alku, uusi astrologinen vuosi, jonka juhlavan merkityksen kruunaa vielä Uusikuu Oinaassa. Eiköhän tästä takkuisesta viikosta selvitä yhdessä. Valo voittaa joka tapauksessa.

Terveisin
Evgenia Nyyssölä

Suunnista Neptunus sumussa luottavaisin mielin

Tehopaketti: Astrokalenteri 12 kk + 4 x tarot 5 korttia tulkinnat samassa paketissa vip 26,90€ / norm 34,90€!
Tarot bonuksen arvo 32€!

TARJOUS VOIMASSA 19.3.2023 KLO 24 SAAKKA. 

Usvainen ja sakea tunnelma hallitsee meneillään olevaa viikkoa vahvasti. Marsin neliö Auringon, Merkuriuksen ja Neptunuksen muodostamalle stelliumille joka turruttaa vahvasti aistejamme. Ilmassa on jopa aggressiivinen tunnelma, joka aiheuttaa meissä ärtymystä milloin mitäkin kohtaan. Väärinkäsitykset ja turhautuminen vääristä ratkaisuista ja päätöksistä vello mielessämme alituisesti. Saatammekin herkästi löytää itsemme yllättäen erilaista elämän käännekohdista. Varoitukset asioista ovat piilossa tietoiselta mieleltämme. Tällaisena ajankohtana onkin hyvä aika tutkia omaa Astrokalenteria, joka antaa tuhansille lukijoilleen tärkeän varmistuksen oikeasta suunnasta haasteellisina aikoina.

Anna Tarot korttien neuvoa tällä viikolla

Tarotkorteilla ja alitajunnallasi on korkeamman tietoisuuden yhteys toisiinsa. Anna korttien selventää ja neuvoa sinua tällä viikolla, sillä ajattelusi ei siihen tällä hetkellä kykene. Luota intuitiosi viisauteen ja valjasta viiden kortin pöytä antamaan vastauksia mielessä pyöriviin kysymyksiisi.

Rekisteröidy ja tilaa Astrokalenteri 12kk + 4 x tarot 5 korttia tulkinnat VIP-hintaan 26,90 €

Täysi tyytyväisyystakuu!
Jotta voit tehdä tilauksesi turvallisin mielin, annan tulkinnalle täyden tyytyväisyystakuun. Ellet ole kuukauden kuluessa kanssani samaa mieltä hankintasi kannattavuudesta saat maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin.

Palaa Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Evgenia Nyyssölä

Instagramissa @evgenia_nyyssola_astrologi

Astrologia on minulle onnellisuuden ja ymmärryksen väline. Arvostan sen vuosituhansien takaista viisautta ja tinkimätöntä rehellisyyttä. Hiljennyn joka kerta astrologisen kartan edessä kuin lapsi, joka katselee tähtitaivasta. Nöyränä ja kiitollisena hämmästelen merkkeihin tallennettua suunnatonta viisautta, logiikkaa ja johdonmukaisuutta - ja annan sanojen tulla voimalla ja intuitiolla. Uskon, että olen astrologi, joka auttaa tähtiä syttymään - täällä päällä maan.

Instassa @astrovisio paljon reaaliaikaista stooria joka sykkii tämän ajan henkeä. Sekä feedissä astrologista tietoa ymmärrettävästi ja hauskasti. @astrovisio on käytännön visioita rohkeampaan elämään. Teen myös tietoisuutta avaavia Tarot -tulkintoja pitkällä kokemuksella. Tulkintani auttavat löytämään yhteyden tietoisuuteen, jotta elämäsi muuttuu täyteläiseksi ja kauniimmaksi, kärsimyksestä huolimatta ja sen tähden. Lupaan, että saat uutta tietoa, lohtua, ymmärrystä ja rohkeutta.

Voit lähettää sähköpostia evgenia.astrovisio@gmail.com 

Tai laittaa viestiä numeroon 0456476120. 
T. Evgenia

Evgenia Nyyssölä

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...